Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Prezentare produse!

prezentare produse!

Tip produs: parchet | gresie | amenajari
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare prezentare produse!

PARCHET
Masiv
Triplu stratificat
Dublu stratificat
Laminat


MOCHETA/COVOARE


CERAMICA



OBIECTE SANITARE
mobilier de baie

MOBILIER de - bucatarie -
living, dormitoare -


PROFILE de exterior si de interior ( duropolimer )
SEMINEE

Adezivi si produse speciale pentru constructii:

Lista este mult mai mare, daca aveti o anumita cerinta de la client , nu ezitati sa trimiteti cererea de oferta pe adresa de mail!
In atentia departamentului de achizitie
Comercializam de parchet, mocheta, ceramica, tapet, perdele, pardoseli din p.v.c, ferestre si usi din lemn stratificat, case prefabricate, mobilier precum si de serviciile de montaj conex acestui tip de activitate. Echipele de montaj sunt instruite in Germania de catre firma Vogl Verspannteam Deutschland iar montatorii nostrii detin certificate de absolvire recunoscute in CE.

Dupa cum stiti Romania este in plina ascensiune din punct de vedere al investitiilor imobiliare si implicit a proiectelor de amenajarilor interioare. Scopul nostru este sa penetram cat mai activ si agresiv acesta imensa piata. De aceea compania s-a straduit si a obtinut mai multe exclusivitati de la companii de top din tara si din vestul Europei pentru a satisface toate gusturile de pe piata romaneasca.

Extrem de modern, parchetul confera incaperilor un aer elegant si rafinat. Frumusetea si caldura naturala a lemnului, varietatea extrem de mare de modele si culori disponibile, modul usor de punere in opera fac ca parchetul sa fie unul dintre cele mai apreciate si mai utilizate tipuri de pardoseli in placarea pardoselilor interioare.

Suntem unici distribuitori ai parchetului stratificat de la firmele

Kentwood-Austria, Hain-Germania, Lopark-Germania .

Calitatile parchetului importat se datoreaza lemnuluI din care este realizat si a tratamentelor in structura . Tocmai de aceea, cunoasterea calitatilor lemnului - atat cele generale, cat si cele particulare este importanta, pentru a face alegerea perfecta din gama diversa pe care o detinem.
Lemnul din parchetul importat de noi este durabil in timp, nu retine praful si mucegaiul, astfel incat este usor de intretinut.

Cu siguranta, cele mai importante calitati ale pardoselilor din lemn sunt frumusetea si caldura naturala a lemnului.



Impactul vizual este mai mult decat putem noi exprima in cuvinte!

Unic importator a firmei OBJECT CARPET producator mochete de lux, special concepute pentru a raspunde celor mai sofisticate si exigente gusturi in materie de design interior.



Comercializam una dintre cele mai mari colectii de mochete din lume: peste 1200 modele

Daca doriti un model anume, impreuna il putem crea.

Mocheta are la baza numai Fibre Antron. Odata cu alegerea fibrei decideti si asupra caracteristicilor mochetei Dvs. Mochetele din Fibre Antron isi tin promisiunile facute, marca fiind inregistrata si apreciata de mai bine de 40 de ani. Doar mochetele care corespund cerintelor noastre de calitate primesc sigla Antron. Mochetele expuse la trafic, radiatii UV, murdarie raman la standardele de calitate si de curatenie, datorita caracteristicilor bune ale rasinei poliamidice de 6.6, ce va va ajuta sa pastrati aspectul ingrijit al spatiilor Dvs. si asta timp indelungat.

Caracteristici: IGNIFUGA, ANTISTATICA, rezistenta la murdarie, rezistenta la trafic intens, rezistenta la temperaturi inalte(se pot folosi pentru incalzirea in pardoseala), rezistenta la umezeala crescuta, constituie o bariera termica cat si fonica, rezistenta la radiatiile puternice de soare, rezistenta la folosirea repetata a detergentilor puternici.

Daca doriti ne putem deplasa si la sediul Firmei Dumneavoastra sau chiar pe santiere !

Indiferent de modalitatea de contact speram intr-un raspuns pozitiv .

Va doresc o zi placuta!

Cu respect,
Nicoleta Capota
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
8 257 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: parchet - gresie si faianta - mocheta si covoare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PREZENTARE PRODUSE!

PARCHET - ITALIAPARCHET - ITALIA
PARCHET - ITALIA
Rapid, Extraresistent, practic si ecologic, este pardoseala· care indeplineste gustul estetic si ...
Parchet triplu stratificat, masivParchet triplu stratificat, masiv
Parchet triplu stratificat, masiv
Parchet productie Austria, termen de livrare doua saptamani. ...
TapetTapet
tapet
Tapet - productie Belgia, termen de livrare 5 zile. Pentru confortul dumneavoastra putem veni cu mostrare pentru a va ...
PerdelePerdele
perdele
Perdele pentru bugetul fiecarei persoane de la 35 lei - 300 euro Pentru confortul dumneavoastra putem sa trimitem un ...