Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Matematica clasa a XII-a (M2). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare

Matematica clasa a XII-a (M2). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare

Producator: Editura Niculescu
 

Prezentare Matematica clasa a XII-a (M2). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare

Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA



Lucrarea se adreseaza elevilor din clasa a XII-a, filiera teoretica M2 si filiera tehnologica, urmarind pas cu pas, pe unitati didactice, continuturile care trebuie asimilate de catre elevi in conformitate cu cerintele curriculumului diferentiat pentru aceste filiere.

Fiecare unitate didactica prezinta o informare teoretica a continuturilor, urmand ca invatarea sa fie centrata pe formarea de competente, gradat, prin exercitii si probleme pentru fixarea cunostintelor, exercitii si probleme pentru aprofundarea cunostintelor si exercitii si probleme pentru performanta.

Testele de evaluare se doresc, prin feedback, a fi o certificare a ceea ce a insusit elevul din unitatea didactica sau din grupul de unitati didactice la care se refera.

Lucrarea se constituie intr-un instrument de armonizare a relatiilor elev-matematica si elev-profesor, in demersul acestora de a fi campioni la Scoala Mintii.



IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
103 403 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dictionare - editura - engleza

PRODUSE ASEMANATOARE CU MATEMATICA CLASA A XII-A (M2). BREVIAR TEORETIC CU EXERCITII SI PROBLEME PROPUSE SI REZOLVATE. TESTE DE EVALUARE

Matematica clasa a XI-a (M2). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare. Modele pentru teza. Teste sumative.Matematica clasa a XI-a (M2). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare. Modele pentru teza. Teste sumative.
Matematica clasa a XI-a (M2). Breviar te...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Lucrarea se adreseaza elevilor din clasa a XI-a, filiera ...
RON 17.09
Matematica clasa a XII-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluareMatematica clasa a XII-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare
Matematica clasa a XII-a (M1). Breviar t...
Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica pentru clasa a XII-a, filiera M1, si este un auxiliar ...
RON 17.09
Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat (M2)Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat (M2)
Matematica. Breviar teoretic. Exercitii ...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Lucrarea se adreseaza elevilor din clasele a IX-a " a XII-a, ...
RON 17.91
Matematica clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.Matematica clasa a IX-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.
Matematica clasa a IX-a. Breviar teoreti...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica ...
RON 17.09
Matematica clasa a X-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.Matematica clasa a X-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative.
Matematica clasa a X-a. Breviar teoretic...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica ...
RON 17.09
Matematica clasa a XI-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare. Editia a II-a revizuitaMatematica clasa a XI-a (M1). Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare. Editia a II-a revizuita
Matematica clasa a XI-a (M1). Breviar te...
Lucrarea acopera in totalitate programa scolara de matematica pentru clasa a XI-a si este un auxiliar extrem de util ...
RON 17.09
Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat (M1)Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat (M1)
Matematica. Breviar teoretic. Exercitii ...
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA Lucrarea, rodul experientei unui colectiv de autori foarte ...
RON 17.91
Informatica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat. Modele pentru teza. Subiectele date la bacalaureat in ultimii 8 ani si rezolvarile acestora (Semenescu)Informatica. Breviar teoretic. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat. Modele pentru teza. Subiectele date la bacalaureat in ultimii 8 ani si rezolvarile acestora (Semenescu)
Informatica. Breviar teoretic. Exercitii...
Lucrarea acopera in totalitate programa scolara pentru bacalaureat la disciplina INFORMATICA, Filiera teoretica, ...
RON 25.15
Matematica. Evaluarea nationala. 66 de teste rezolvate dupa modelul MEN (Stefan)Matematica. Evaluarea nationala. 66 de teste rezolvate dupa modelul MEN (Stefan)
Matematica. Evaluarea nationala. 66 de t...
Lucrarea se adreseaza elevilor care se pregatesc sa sustina Evaluarea Nationala, precum si cadrelor didactice. ...
RON 16.47

MATEMATICA CLASA A XII-A (M2). BREVIAR TEORETIC CU EXERCITII SI PROBLEME PROPUSE SI REZOLVATE. TESTE DE EVALUARE ESTE LISTAT IN: