Inscrie firma »
APARTHOTEL GUTINULUI

APARTHOTEL GUTINULUI

Tip produs: HOTEL | APARTAMENTE | CAZARE
 

Prezentare APARTHOTEL GUTINULUI

APARTHOTEL GUTINULUI***
Proud to host your kind.

Va prezentam primul si singurul imobil din Cluj-Napoca dedicat prin constructie pentru apartamente de inchiriat in regim hotelier, ApartHotel Gutinului***, str. Gutinului nr. 5.

Unic pe piata din Cluj-Napoca special creat pentru oamenii de afaceri care doresc mai multa libertate, mai multa liniste, mai multa independenta, mai mult spatiu si mai mult confort, toate la cel mai bun pret din oras. Apartamentele sunt situate central, in zona rezidentiala, beneficiind de multa liniste, intimitate si locuri de parcare. Apartamentele sunt situate in imediata apropiere a Hotelului Capitolina***, in plin centrul municipiului Cluj Napoca, pe str.Gutinului nr.5.

Invitindu-va sa ne vizitati si sa apelati la serviciile noastre, va prezentam o descriere a acestor apartamente si a facilitatilor pe care le oferim clientilor nostri.

La cateva minute de mers pe jos se afla principalele institutii publice, banci, principalele spitale si clinici, Teatru National, Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa, Piata Unirii, Catedrala Sf. Mihail, statuia lui Avram Iancu si Matei Corvin, Primaria Cluj-Napoca, Prefectura si Consiliul Judetean Cluj, Gradina Botanica, etc.
Apartamentele puse la dispozitia dvs sunt in numar de 6, special amenajate pentru oamenii de afaceri, fiind dotate cu toate facilitatile necesare unui sejur agreabil. Astfel aveti si posibilitatea de a va gati dvs sau de a apela la serviciile de catering oferite de catre Hotel Capitolina***.

Avem 2 garsoniere si 4 apartamente cu 2 camere: bucatarie, living si dormitor. Toate baile sunt dotate cu cada de baie si aerisire naturala. In fiecare apartament pot dormi intre 2 si 4 persoane, iar tariful de inchiriere este acelasi. Toate apartamentele sunt dotate cu mese de birou.

Facilit existente in fiecare apartament: INTERNET GRATUIT cu viteza garantata upload/download de 4 MB. Aer conditionat. Seif digital in fiecare camera.Frigider. Prajitor paine. Plita electrica. Centrala termica individuala. TV cablu cu 50 de canale, inclusiv HBO. Linie telefonica cu acces prin receptie. Geamuri termopan dotate cu Low-E (izolare fonica )Acces in apartamente cu cartele magnetice. Acces in cladire prin interfon conectat in fiecare apartament. Canapea extensibila. Locuri de parcare proprii. Cladire supravegheata video non-stop. Curatenie in camere si schimbare lenjerie si prosoape la 3 zile.

Alte servicii contracost: Servicii de spalatorie si calcatorie. Micul dejun se poate servi in salonul Hotelului Capitolina***, zilnic intre orele 07 -10. Servicii de catering pentru mic dejun, pranz si cina. Servicii de curatenie zilnica. Servicii de concierge (informatii turistice, posta, flori, rezervari de bilete la teatru, bilete de avion, rezervari la restaurante, cluburi, muzee, comenzi de taxiuri si inchirieri de masini); Trezirea clienla ora solicitata. Servicii de business center si secretariat (fax, xerocopiere, acces internet de mare viteza, inchiriere laptop, imprimanta si fax). Servicii de transport aeroport-hotel -aeroport. Servicii de curierat. Pat suplimentar -pentru copii la cerere.

Tarife, fara mic dejun:
Garsoniera cu o camera : 129 RON;
Garsoniera cu o camera : 149 RON;
Apartament cu doua camere: 225 RON;

Micul dejun (bufet suedez, pe turate): 15 RON. Se serveste la Hotel Capitolina***.
Tarifele includ TVA si taxa hotelier; de 5%. Tarifele sunt valabile pana la 30.09.2006.
Check in: 13:00 Check out: 12:00 . Perioada de inchiriere minim 3 zile.
Se accepta; plata cu de credit VISA MASTERCARD.

Servicii
Sala de conferinte la Hotel Capitolina***:
- videoproiector, ecran de e, flipchart, retroproiector, DVD player si video.
- sistem audio performant BOSE.
- servicii de catering (pentru toate gusturile).
Tarif inchiriere: 80 RON per ora (echipament inclus).
Home Cinema la Hotel Capitolina***
Sala de conferinte la Hotel Capitol***:
- videoproiector si retroproiector; flipchart; servicii de catering (pentru toate gusturile);
Tarif inchiriere: 25 RON per ora (fara echipament
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
2 962 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: HOTEL - FARMACIE - CAZARE

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARTHOTEL GUTINULUI

HOTEL CAPITOL***HOTEL CAPITOL***
HOTEL CAPITOL***
HOTEL CAPITOL*** Relax and business here. Hotelul este situat intr-o curte linistita si plina de verdeata, in plin ...
HOTEL CAPITOLINAHOTEL CAPITOLINA
HOTEL CAPITOLINA
HOTEL CAPITOLINA*** High class as your bussiness. Situat in centrul financiar - bancar, comercial, turistic si ...