Inscrie firma »
Sintetizator / Looper Korg Kaossilator Pro+

Sintetizator / Looper Korg Kaossilator Pro+

Tip produs: kaossilator | korg
Telefon: click aici0356-228.228
Producator: Korg
Pret: 1662.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Jutas BAKK
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sintetizator / Looper Korg Kaossilator Pro+

Korg Kaossilator Pro+, modul de sintetizator si controler DJ intr-un singur echipament, editie 2013 cu programe aditioonale de sunet si percutie.

Functie de loop recording cu posibilitate de overdub (re-inregistrarea unei secvente astfel incat numarul de trackuri inregistreaza se incrementeaza cu unu). Loopuril inregistrate se pot salva in banci. Cele 4 banci de Loop Recording face din acest instrument o unealta buna pentru redarea unor piese in \"stil DJ\": fiecare banca poate fi controlat independent (mute si volum). Loopurile pot fi redate, inregistrate si sterse live, fara a deranja concertul.

In Kaossilator se pot incarca sunete sau se pot descarca loopurile create prin USB (daca se conecteaza cu calculatorul) sau prin memoria SD-card. Totodata Kaossilator Pro+ poate fi conectat la setupul deja existent prin porturile de intrare/iesire MIDI.

250 programe de sunet si percutii acoperind o gama larga de stiluri, 62 programe noi4 banci de loop, fiecare poate inregistra pana la 4 masuri sau 16 batai de masuraecran tactil de tip X-Y4 butoane de inregistrare Loopslider \"Gate Arpeggiator\" pentru controlul arpegiatoruluibuton de \"tap tempo\"afisaj cu LED de 4 cifreintrare line-in prin conectoare RCA stereointrare de microfon prin jack de 1/4\"iesire stereo pe RCAiesire de casti pe jack de 1/4\"MIDI in/outUSB (tip B)dimensiuni: 210 x 226 x 49 mmgreutate: 1.3kgaccesorii: adaptor AC, husa protectoare
PREZENTARE SC Media Crusher SRL
LIGHT
MEMBER
SC Media Crusher SRL
658 678 accesari
Persoana de contact: Jutas BAKK
Adresa postala: Str. J.H.Pestalozzi Nr.22
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0356-228.228
Fax: 0372-87.35.57
Website:

Activitate firma: instrumente muzicale - echipamente audio - instalatii sonorizare

SINTETIZATOR / LOOPER KORG KAOSSILATOR PRO+ ESTE LISTAT IN:

SINTETIZATOR / LOOPER KORG KAOSSILATOR PRO+ - PRODUSE SIMILARE