Inscrie firma »
Controler DJ Novation Launchpad Pro

Controler DJ Novation Launchpad Pro

Tip produs: launchpad | ableton | live
Telefon: click aici0356-228.228
Producator: Novation
Pret: 998.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Jutas BAKK
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Controler DJ Novation Launchpad Pro

Novation Launchpad Pro, controler de DJ pentru Ableton Live, compatibil si cu alte softuri - varianta extinsa a deja celebrului Launchpad. Pentru Ableton Live, Launchpad Pro are 4 moduri simple:

Session Mode: pentru trigger si combinare clipuriNote Mode: pentru cearea de beat-uri dinamice si folosirea grilei de 8x8 ca un instrumentDevice Mode: ppentru aplicarea efectelorUser Mode: pentru performante si layout-uri proprii

Imbunatateste-ti reprezentatiile live:
Launchpad Pro usureaza mult folosirea de Ableton Live in spectacole live prin contolul extins asupra clipurilor si trackurilor prin cele 4 moduri speciale ce funtioneaza ppug-n-play, fara setari aditionale.

Controler universal:
Launchpad Pro poate fi folosit ca si controler si pentru alte softuri decat Ableton sau pentru control de hardware. Conectati la Logic Pro ca si tastatura sau prin MIDI la Bass Station II pentru a derula riffuri direct de peLauchpad.

Derulare imediata a clipurilor:
Grilajul de butoane colorate 8 x 8 se ilumineaza in culoarea clipurilor din Ableton.

Creeati beaturi dinamice:
Rackurile de tobe sunt plasate si iluminate automat pe pad-uri, ceea ce permite crearea de beaturi expresive si performante de tobe prin pad-urile sensibile la presiune si velocitate.

Folosit ca si instrument:
Puteti folosi Launchpad Pro ca si instrument, interpretati note, melodii, acorduri - Launchpad Pro ilumineaza pad-urile in layout melodic cu feedback colorat pentru fiecare apasare de pad.

Mixaj foarte facil:
Launchpad Pro permite acces facil la controalele mixerului in timpul interpretarii - nu necesita intrarea intr-un mod special de mixer - tineti apasat butonul de functie mixer (mute, volum), faceti ajustarea dorita si la eliberarea butonului continuati interpretarea.

Control asupra efectelor:
Launchpad pro permite control foarte usor asupra efectelor din Ableton sau de instrument conectat. In Device Mode, grilajul se transforma in 8 fadere verticale sensibile la velocitate cu feedback LED.

Creatii si setup propriu:
Prin Max for Live puteti folosi Launchpad Pro ca si step sequencer, trigger de video, drumpad, aproape orice va puteti imagina..

Pachetul include:

controlerul Launchpad Pro (8 x 8 paduri iluminate si controale extinse)
cablu USB de 1.5 metrialimentator - se poate alimenta si de pe USB2 x cabluri MIDI de breakout, 3.5 mm Jack la DIN mama cu 5 pinisoftware descarcabil: Ableton Live Lite, 1GB de sample-uri Loopmasters, synth software Bass Station VST si AU, synth software V Station VST si AU

PREZENTARE SC Media Crusher SRL
LIGHT
MEMBER
SC Media Crusher SRL
654 174 accesari
Persoana de contact: Jutas BAKK
Adresa postala: Str. J.H.Pestalozzi Nr.22
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0356-228.228
Fax: 0372-87.35.57
Website:

Activitate firma: instrumente muzicale - echipamente audio - instalatii sonorizare

CONTROLER DJ NOVATION LAUNCHPAD PRO ESTE LISTAT IN:

CONTROLER DJ NOVATION LAUNCHPAD PRO - PRODUSE SIMILARE