Inscrie firma »
Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 DST3G (placa Philips + chipset 3G Qualcomm USA)

Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 DST3G (placa Philips + chipset 3G Qualcomm USA)

Producator: CECT
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 DST3G (placa Philips + chipset 3G Qualcomm USA)

Telefonul TechFaith WG2 DST3G Smart a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0700.
Valoare SAR = 0,731 W/kg. Pentru cei interesati, dosarul de certificare cu testele de laborator se gaseste pentru consultare la sediul firmei noastre.

Foarte Nou! WG2 impreuna cu WG1 sunt singurele telefoane dual sim din lume care functioneaza simultan si in retele UMTS/wcdma (3G) si in retele GSM (2.5G):

In Romania, TechFaith WG1 functioneaza garantat in retelele: DIGI Mobil de la RDS, VODAFONE, ORANGE si COSMOTE.

Telefonul poate fi folosit in combinatia: 1 cartela SIM (3G) de la Digi Mobil, Orange sau Vodafone pentru apeluri de voce, apeluri video, internet mobil si transfer de date la viteza 3G, impreuna cu 1 cartela SIM (GSM) de la Orange, Vodafone sau Cosmote pentru apeluri de voce.

Noi, Kattara Consulting SRL ca importator si distribuitor oficial in Romania al produselor TechFaith Wireless Technology LTD., am testat acest terminal in toata tara in decursul a 3 luni de zile, iar rezultatul a fost excelent, semnalul WCDMA pentru apeluri de voce emis de DiGi Mobil este deja foarte bun la nivel national.

DIGI Mobil de la RDS, inseamna apeluri gratuite in retea, apeluri mobile la tarif de fix, si apeluri internationale la tarif national !
Pentru cei ce ne asalteaza zilnic cu intrebari despre tarifele DIGI.Mobil, publicam aici pe scurt oferta lor: cu un abonament de 2 euro, de pe DiGi.mobil spre DiGi.mobil sunati gratuit, spre fix RDS.tel sunati gratuit, de pe DiGi.mobil spre fix Romtelecom sunati cu 1 cent, spre orice alta retea mobila sunati cu 5 centi, spre retele fixe internationale din UE, SUA si Canada sunati cu 5 centi, spre retele mobile internationale din UE, SUA si Canada sunati cu 12 centi, si spre orice alte retele internationale sunati cu 10-18 centi. Puteti dirija gratuit telefonul fix spre mobil. Nou! Pe langa Orange si Vodafone, incepand cu 5 Octombrie 2009 si DiGI MOBIL ofera Apel Video in Romania! Comparativ cu orange si vodafone care taxeaza un astfel de apel video intre 17 - 23 centi in retea, tarif ce te retine sa folosesti acest serviciu de ani de zile, iata ca noul serviciu DIGI MOBIL Apel Video are un tarif de doar 5 centi in retea (da, de 4 ori mai mic), tarif care cu siguranta iti va permite sa folosesti zilnic acest serviciu impreuna cu prietenii sau familia ta! Pentru mai multe detalii, consultati un reprezentant RDS. http://www.rdstel.ro/acoperire.html

Producatorul si inventatorul acestui telefon este TechFaith Wireless Technology LTD., cel mai important dezvoltator de echipamente originale (ODM -original design manufacturer) din CHINA impreuna cu producatorul american Qualcomm USA, lider mondial in productia de chipseturi 3G. Qualcomm ofera solutii mobile smartphone bazate pe ultimile tehnologii de retea WCDMA si HSDPA, integrand cel mai renumit chipset 3G MSM QSC sau Sistemul de Operare Android lansat de Google. TechFaith inventeaza si dezvolta modele noi, apoi vinde solutiile de fabricatie si produsul finit marcilor telecom locale din occident ce branduiesc telefoanele cu marca lor. Explicatii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/TechFaith

Telefonul nostru WG2 (Wcdma + Gsm) detine o tehnologie neconventionala si unica pentru momentul actual, este construit pe o platforma placa de baza (code: 6120) furnizata de producatorul german Philips, pe care s-a instalat cel mai evoluat chipset 3G+ din lume lansat in Mai 2009 (code: MSM6280) furnizat de producatorul american Qualcomm, acesta fiind singurul chipset din lume ce incorporeaza simultan WCDMA si GSM, unicul chipset 3G realizat prin turnare monolitica si care incorporeaza transmitator radio, modem si procesor multimedia. Prin turnarea monolitica, practic este imposibila descompunerea acestui chipset, prin urmare este imposibila aparitia unor imitatii, copii, replici de telefoane dualsim 3G. Telefonul foloseste un sistem de operare REX care accepta instalarea de aplicatii JAVA, si renumitul procesor ARM9 de 225Mhz produs de Acorn Risk Machine, acelasi procesor ce se foloseste si pe Nokia N73. Acesta este prezentat pe siteul producatorului TechFaith, aici: http://www.techfaithwireless.com/english/products/products_handsets_DualSIM_4.htm

Acelasi telefon Dual SiM 3G - WG2 apare in portofoliul mai multor marci telecom din Europa si USA sub diverse denumiri date de fiecare marca telecom in parte si in carcase cu aspect individualizat. In USA este denumit General Mobile DST3G SMART, iar in Germania si Cehia este denumit Emgeton Noble 3G. Vizitati acest link pentru descrierea facuta de General Mobile!

Nou! Este singurul telefon dual sim din lume care poate primi mesaje MMS, poate accesa internetul, poate accesa serviciile operatorului pe ambele cartele SIM 1 si SIM 2. Restul telefoanelor dual sim inclusiv cele produse de SAMSUNG, accepta aceste servicii doar pe cartela 1.
WG1 cartela 1: SMS, MMS, Email, Cell Broadcast, Voice Message, Internet la viteza 3G, Apel video, Servicii operator prin submeniul STK.
WG1 cartela 2: SMS, MMS, Email, Cell Broadcast, Voice Message, Internet la viteza EDGE, Servicii operator prin submeniul STK.

Un adevarat punct de cotitura in tehnologie!

Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce are doua numere de telefon. Nu mai aveti nevoie sa carati 2 telefoane peste tot, nu va mai complicati viata din cauza a 2 telefoane. Simplu instalati cele 2 cartele SiM in telefon si puteti genera si primi apeluri ori trimite SMS-uri in acelasi timp cu ambele cartele.

Acum puteti vorbi cu o cartela si primi un apel telefonic pe cealalta. Avantajele unui astfel de telefon sunt absolut coplesitoare. Persoana ce utilizeaza 2 telefoane in permanenta va intelege cat de convenabil un astfel de telefon poate fi. Sa ai grija a 2 telefoane si sa le incarci mai tot timpul este acum o chestiune de domeniul trecutului.

Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret a doua retele diferite, permitandu-va libertatea de a alege tariful cel mai convenabil in timp ce folositi un singur telefon, acesta nefiind blocat deci puteti folosi 2 cartele din retele diferite sau 2 cartele din aceeasi retea, dupa cum doriti.

Poate fi folosit si ca un "USB Flash Drive" daca aveti nevoie sa transferati fisiere pe un alt computer. Doar conectati telefonul la computer si selectati "Conectivity/USB data cable/USB-Drive mode". Pe langa acestea, este un excelent Player MP3/3GP.

De ce un astfel de telefon cu tehnologie Dual SiM 3G nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca le-ar injumatatii vanzarile de telefoane. Insa astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel producatorii chinezi isi permit sa lanseze o astfel de tehnologie pe piata fara frica de a-si injumatatii vanzarile ci doar cu convingerea ca doar prin calitate si inovatie vor concura cu succes piata europeana si americana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea a 2 telefoane lipite, un video-telefon 3G si un telefon GSM, componentele principale fiind dublate. In plus aparatele sunt veritabile playere MPEG4.

Specificatii tehnice:

Tip: telefon cu 2 transmitatoare WCDMA/GSM si GSM, 2 receptoare, 2 antene, 2 TASTE DE APEL, suporta 2 cartele SiM active in permanenta in acelasi telefon

Apel in asteptare intre cele 2 cartele, in timp pe purtati o convorbire pe SIM 1, puteti primi o alta convorbire pe SIM 2.

4 + 3 Benzi: Linia 1 suporta 4 benzi (UMTS/wcmda 2100Mhz si GSM 900/1800/1900Mhz); Linia 2 suporta 3 benzi (GSM 900/1800/1900Mhz).
Liniile 1 si 2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Nou! Chipset 3G+: Qualcomm MSM QSC 6280, lansat in mai 2009, ultima generatie de chipset 3G+ ce permite transfer de date la viteza HSDPA 7,2Mbps.

Conectivitate pentru apeluri de voce: 3G (UMTS/WCDMA) 2100Mhz si GSM 900/1800/1900MHz

Conectivitate ca modem pentru transfer de date: 3.5G HSDPA -7,2Mbps / 3G WCDMA - 3,6Mbps/ E-GPRS/ GPRS

Puteti seta 2 melodii de apel diferite pentru cele 2 cartele A si B.

Suporta instalarea de aplicatii JAVA MIDP 2.0 pe memoria interna rapida de 64MB: se poate instala Browser-ul de internet Opera Mini v.4.2 ce va permite citirea de pagini web HTML in format real, aplicatia se descarca gratuit de la adresa http://m.opera.com; se poate instala Google MAPS v.2.3.2 in limba romana ce va permite incarcarea de harti in timp real, hartile se pot marii la nivel de strazi, puteti cauta adrese din orice colt al lumii si apoi urmariti traseul, harta Romaniei este definita foarte bine la nivel de strazi adiacente, aplicatia se descarca gratuit de la adresa http://m.google.com; Se poate instala E-Buddy Messenger v.1.2 in limba romana ce va permite comunicarea de tip "chat" cu alte persoane prin internet si citirea email-ului, aplicatia se descarca gratuit de la adresa http://m.ebuddy.com; Se poate instala Skype ce va permite apeluri internationale la tarife foarte mici, aplicatia se descarca gratuit de la http://skype.com/m. Acestea sunt doar cateva exemple de aplicatii JAVA gratuite si extrem de performante ce au ajuns sa fie folosite de zeci de milioane de oameni la nivel mondial. Va recomandam portalul http://www.getjar.com pentru sute de aplicatii si mii de jocuri java 2.0 gratuite.

Comunicatii mobile prin port Dual Bluetooth v.2.0 ! Puteti conecta o casca bluetooth la ambele cartele A si B.

Ecran: 2.25" (5,7cm), inregistrare video QVGA 240 x 320 pixeli, 265K culori, TFT LCD

Camera spate pentru fotografii: 2.0 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 1600x1200 pixeli cu zoom digital

Camera fata pentru video apel in 3G: 0,3 mega pixeli, rezolutie 640x480 pixeli

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii

Alte aplicatii: MP3/WAV/WMA/MIDI/AMR Audio player, MPEG4 si 3GP Video player, USB disk, camera, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, memo, world time.

Inregistrare: Audio AMR si Video 3GP; Functie webcam; Play Movies in Full/Half Screen.

Tuner Radio FM: semnal foarte bun. Se poate asculta muzica la radio in casti.

Memorie interna ROM ocupata de sistemul de operare: 128 MB

Nou! Memorie interna RAM libera: 64 MB, spre deosebire de memoria externa, memoria interna este mai rapida, iar atunci cand este mare ajuta la incarcarea/salvarea fisierelor de dimensiuni mari atunci cand folositi 3G/WAP sau inregistrare video.

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 4GB.

Nou! Suporta modul PC -> SMS (PDU Mode). Acest lucru inseamna ca il puteti conecta la calculator si trimite SMS-uri editate direct dintr-un software instalat pe calculator. Puteti trimite instant sute de mesaje SMS scrise rapid la tastatura calculatorului spre grupuri de clienti sau prieteni, si chiar in timp ce trimiteti SMS-uri telefonul este deschis si activ in retea putand genera sau primi apeluri de voce sau video. Singurul telefon dual sim din lume care suporta modul PC - SMS (PDU Mode).

Nou! Telefonul WG1 Twins poate fi folosit si ca modem 3G+ pentru a va conecta la internet folosind un PC. Conectare 3G+ (HSDPA) inseamna cea mai mare viteza posibila fara fir!

Browser de internet la viteza 3G pe ecranul telefonului: HTML, xHTML, WAP 2.0

Se pot instala aplicatii java de tipul Cititor E-Book de documente TEXT.

Meniul telefonului contine aplicatia E-Mail Inbox ce va permite sa primiti/trimiteti mesage e-mail direct in/din memoria telefonului (POP3).

Nou! Contine aplicatie pentru PROTECTIA DATELOR PRIVATE sub PAROLA, se pot proteja numerele din agenda, datele de pe card, istoria apelurilor si SMS-urile primite. Dupa activarea functiei nu se pot accesa respectivele meniuri de o alta persoana fara cunoasterea parolei.

Nou! Capacitate agenda telefonului: 1000 SMS-uri, 1000 contacte x 3 inregistrari = 3000 de numere, 2000 adrese e-mail
Nou! Agenda poate fi vizualizata in format unic grupat cu toate numerele din memoria telefonului si din cartele la un loc in ordine alfabetica, sau in 3 formate distincte: agenda 1 pentru numerele de pe SiM 1, agenda 2 pentru SiM 2 si agenda 3 pentru numerele din memoria telefonului.

Functia Black List "Reject Call: ON/OFF" pentru 1000 de contacte! Spre deosebire de restul telefoanelor dual sim din lume, ce permit configurarea unei liste de doar 5 numere care doriti sa nu va mai poata apela, gratie procesorului rapid de 225Mhz acest telefon permite configurarea pe rand a tuturor celor 1000 de contacte. Direct din agenda, alegeti un contact si activati functia "REJECT CALL: ON/OFF" din meniul contactului respectiv, repetati aceasta procedura pentru fiecare contact ce doriti sa-l blocati din a va mai apela. Cand persoana respectiva va incerca sa va sune va primi un ton ca atunci cand suna ocupat sau pur si simplu nu va va putea apela, apelul inchizandu-i-se inainte de a suna.

Nou! Formatul agendei TechFaith este compatibil cu Nokia, Sony Ericsson, Samsung si orice alte marci. Puteti transfera prin bluetooth intreaga agenda din orice alt telefon.

Apelare: Apelare automata "Speed Dial"; Arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Engleza cu dictionar T9, Italiana cu dictionar T9

Dimensiuni: 98mm x 47mm x 19mm

Greutate: 118g (cu bateria de 880mAh inclusa)

Baterii: include 2 baterii Lithium-ion de 880mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ. Deoarece telefonul nu are ecran tactil, nu necesita nici baterie foarte mare, astfel autonomia telefonului este similara telefoanelor cu baterii foarte mari ce au ecran tactil.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 5 zile

Timp de convorbire apel voce: 4 ore !
Timp de convorbire apel video in 3G: 2,5 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii, 1 set casti "hands-free" cu mufa jack universala, 1 cablu de date USB cu mufa standardizata miniUSB, 1 incarcator pentru priza europeana cu mufa standardizata miniSUB, ambalaj deosebit pentru cadou. Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana, suport tehnic online!

Culoare: Argintiu deschis spre Alb; Compatibil si cu DiGi MOBIL de la RDS, APELURI VIDEO, Apel in asteptare intre SIM-uri, ecran 5.7cm, E-Mail POP3, Agenda cu Parola, 3000 numere, Respingere Apel, 1000 SMS, 2 camere x 2mpx, Dual Bluetooth, JAVA 2.0, Modem 3G+, FM, Baterie 5 zile se prezinta net superior tehnologic tuturor telefoanelor Dual SIM din lume dar si fantastic de bine finisat, un telefon in egala masura profesional de foarte buna calitate dar si foarte elegant!
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
3 014 188 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU VIDEO TELEFON DUAL SIM 3G TECHFAITH WG2 DST3G (PLACA PHILIPS + CHIPSET 3G QUALCOMM USA)

Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG1 TwinsTelefon Dual SiM 3G TechFaith WG1 Twins
Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG1 Twins
Producatorul si inventatorul acestui telefon este TechFaith Wireless Technology LTD., cel mai important dezvoltator de ...
RON 998.37
Telefon Dual SiM TechFaith Cynthia 850Telefon Dual SiM TechFaith Cynthia 850
Telefon Dual SiM TechFaith Cynthia 850
Telefonul TechFaith Cynthia850 a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0700. Valoare SAR = 0,601 ...
RON 898.01
Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 Scepter (placa Philips, chipset 3G Qualcomm USA)Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 Scepter (placa Philips, chipset 3G Qualcomm USA)
Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 ...
Lansat: 10 Februarie 2010 Tip platforma: Video-telefon Dual SiM 3G - Dual CPU, 2 procesoare de ...
RON 394.94
Telefon Dual SiM LG GX500 cu WIFI, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -negruTelefon Dual SiM LG GX500 cu WIFI, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -negru
Telefon Dual SiM LG GX500 cu WIFI, Meniu...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
RON 573.18
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU...
Lansat:14 Aprilie 2011, primul telefon din lume cu 4 SIM-uri si 2 procesoare GSM. Tip platforma:Telefon 4 SiM - Dual ...
RON 473.93
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -negruVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -negru
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 332.88
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -albVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -alb
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 344.97
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -argintiuVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -argintiu
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 344.97
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -rosuVideo Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W102 meniu limba ROMANA -rosu
Video Telefon Dual SiM 3G, iGlo Mobile W...
Producatorul acestui telefon dual sim este iGlo Mobile, un nou producator de telefoane orginale ODM (original design ...
RON 332.88

VIDEO TELEFON DUAL SIM 3G TECHFAITH WG2 DST3G (PLACA PHILIPS + CHIPSET 3G QUALCOMM USA) ESTE LISTAT IN: