Inscrie firma »
Telefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1 Fashion:  -inox fumuriu, curea maron

Telefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1 Fashion: -inox fumuriu, curea maron

Producator: CECT
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1 Fashion: -inox fumuriu, curea maron

Watch mobile F1 fashion, un nou telefon in forma de ceas metalic elegant, cu 1 singur SIM si Radio FM! Fabricat din otel inoxidabil si in acelasi timp foarte usor de doar 84 de grame si subtire de doar 12mm, prezinta curea din piele naturala, finisaj exceptional si aspect modern cu linii drepte, watch mobile F1 este un accesoriu vestimentar mereu potrivit. In plus este dotat cu busola pentru orientare in spatiu in timp real, camera ascunsa si un ecran tactil de inalta rezolutie ce simuleaza cadranul si limbile unui ceas adevarat. Pentru studenti specificam ca ceasul include in continuare functia de cititor TEXT, iar noul ecran de 4.6cm si rezolutie inalta, afiseaza de 3 ori mai mult text pe o pagina.

Recomandare: Deoarece difuzorul intern al ceasului este foarte mic, pentru utilizare optima in aer liber, ascultare muzica si mobilitate totala, va recomandam sa cumparati si o casca bluetooth mono sau un set de casti bluetooth stereo. Astfel puteti vorbi la telefon oriunde avand mainele libere iar telefonul ramane la locul lui, adica pe mana.

Telefonul (ceasul) este livrat cu factura fiscala si certificat de garantie neconditionata pentru 2 ani de zile. Orice nemultumire se rezolva gratuit. Nu recomandam sa achizitionati telefoane din magazine online ce nu ofera factura si certificat de garantie la un pret aparent mai mic. Factura si certificatul de garantie doar impreuna va asigura o garantie certa in timp, iar TVA-ul il puteti deduce din cheltuielile firmei.

Telefonul Watch Mobile F1 a primit certificatul de conformitate europeana CE 0678.
Pentru cei interesati, dosarul de certificare cu testele de laborator se gaseste pentru consultare la sediul firmei noastre.

Un adevarat punct de cotitura in design, mobilitate si tehnologie!

Telefonul dual sim in forma de ceas indeplineste ambele functii oferindu-va o mobilitate totala, un aspect unic si rafinat si un sentiment de libertate fara precedent.

Functioneaza ca un telefon normal avand un difuzor si un microfon incorporat, deci puteti raspunde la telefon si vorbi doar cu mana ridicata in zona fetei. Nu mai aveti nevoie sa carati nici macar 1 telefon in buzunar, aveti doar un ceas la mana ce nu tradeaza functia de telefon. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce obisnuieste sa faca sport aerobic, ce-si doreste sa poarte haine usoare fara a-i atarna telefonul in buzunar, orice persoana activa cu un program incarcat ce-si doreste sa nu mai se-ntrebe de 10 ori pe zi "Unde am uitat telefonul?".

De astazi telefonul este la mana, imposibil de uitat pe masa, imposibil sa vi-l fure cineva, imposibil sa-l scapati pe jos si sa se sparga! Utilizarea este fantastic de facila, doar ridicati mana in zona fetei si raspundeti la telefon.

Producatorul acestui ceas telefon este Watch Mobile Telecom, un important producator din China de telefoane GSM. Faptul ca aceste ceasuri sportive sunt produse in China nu credem ca mai reprezinta o problema in anul 2011, tehnologia de fabricatie din China fiind in mod cert cea mai perfectionata din lume la ora actuala.

De ce un astfel de telefon ceas nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca n-au incercat, n-au avut ei primii ideea. Astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel astazi producatorii chinezi lanseaza pe piata o inovatie mai rapid ca oricine din convingerea ca doar prin idei noi si calitate vor concura cu succes si piata europeana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea unui ceas elegant, a unui telefon si a unui player audio/video mp3/3GP.

Specificatii tehnice:

Tip: telefon in forma de ceas elegant cu 1 singur SIM.

Quad Band: 850/900/1800/1900Mhz

Functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania VODAFONE, ORANGE si COSMOTE, si deasemenea functioneaza in toate retelele GSM din alte tari!

Nou! Comunicatii prin port Dual Bluetooth 2.0! Puteti vorbi la telefon pe ambele cartele, folosind o casca Bluetooth.
Nou! Comunicatii audio prin Bluetooth A2DP ! Puteti asculta si muzica folosind o casca Bluetooth cu functia A2DP.

Foarte Nou! Ecran tactil: 1.8" (4.6cm), inalta rezolutie: 240 x 320 pixeli, 266240 culori, ecran TFT cu functii Touchscreen de inalta sensitivitate

Camera ascunsa: 0.3 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 640 x 480 pixeli

Foarte Nou! Busola: pe ecran este afisata busola ce indica orientarea in spatiu Nord-Est-Sud-Vest in timp real.

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii

Aplicatii: MP3 Audio player, MP4 Video player, MPEG-4, usb disk, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, memo, world time.

Programare inchis/deschis: Telefonul poate fi programat sa se inchida si deschida automat la ore fixe.

Inregistrare automata a convorbirilor: Puteti seta telefonul pentru a va inregistra in permanenta toate convorbirile telefonice! Acestea sunt salvate automat pe cardul de memorie, nefiind necesara interventia dvs. in timpul convorbirii pentru a porni inregistrarea. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita, toate convorbirile fiind stocate automat! Se recomanda achizitionarea unui card de 8GB ce permite sa salvati 20 ore de convorbiri.

Inregistrare: Audio AMR si Video 3GP.

Tuner Radio FM: semnal foarte bun. Se poate asculta muzica la radio in castile cu fir incluse.

Memorie interna libera: 793KB

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 8GB.

Suporta: GPRS: CLASS 10, FR, EFR, HR, MMS, WAP (2.0 edition), Special proiectat pentru reteaua GSM/GPRS

Mesaje: SMS, MMS, Cell Broadcast, Voice Message.

Capacitate agenda telefonului: 150 sms, 500 contacte

E-book reader: citeste documente in format .TXT, puteti incarca fisiere .TXT de mari dimensiuni cu continut text pe care apoi il puteti citi pe ecranul telefonului.

Apelare: Suport pentru apelare cu IP; Apelare rapida automata "Speed Dial"; Arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana, germana, turca, rusa, araba

Dimensiuni: 40mm x 57mm x 12.5mm

Greutate: 84g (cu bateria inclusa)

Baterii: include 2 baterii Li-ion de 480mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ sau se pastreaza pentru calatorii lungi.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 3 zile

Timp de convorbire: 2.5 ore

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii, 1 cablu de date USB, 1 set casti "hands-free" cu fir, 1 incarcator pentru priza europeana de capacitate mare de 500mAh cu port USB. Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana.

Culoare: inox fumuriu, curea din piele maron; Otel inoxidabil, subtire doar 12mm, greutate 84gr, piele naturala, Busola, ecran tactil 4.6cm, Bluetooth, 1 camera ascunsa x 0.3mpx, Vibratii, Cititor TEXT, Radio FM, Baterie: 3 zile
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 361 649 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON IN FORMA DE CEAS WATCH MOBILE F1 FASHION: -INOX FUMURIU, CUREA MARON

Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - rozTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - roz
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 280.49
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - cremTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - crem
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 280.49
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - verdeTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - verde
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 377.58
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - negruTelefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1 Sport - negru
Telefon in forma de CEAS WATCH Mobile K1...
Cele doar 59 grame il fac foarte usor de purtat, iar finisajul "casual" intr-o gama de culori pastel si aspectul modern ...
RON 280.49
Telefon in forma de CEAS -inox fumuriu, curea maron WATCH Mobile F1 FashionTelefon in forma de CEAS -inox fumuriu, curea maron WATCH Mobile F1 Fashion
Telefon in forma de CEAS -inox fumuriu, ...
Lansat: 11 aprilie 2011 Recomandare: Deoarece difuzorul intern al ceasului este foarte mic, pentru utilizare optima ...
RON 626.26
Telefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1 Fashion:  -inox fumuriu, curea neagraTelefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1 Fashion:  -inox fumuriu, curea neagra
Telefon in forma de CEAS WATCH MOBILE F1...
Lansat: 11 aprilie 2011 Recomandare: Deoarece difuzorul intern al ceasului este foarte mic, pentru utilizare optima ...
RON 626.26
Telefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9  negruTelefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9  negru
Telefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9 ...
Lansare watch mobile Q9, un nou telefon in forma de ceas cu procesor dual sim si Radio FM, mentine 2 numere active in ...
RON 509.49
Telefon in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negruTelefon in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q6 -negru
Telefon in forma de CEAS, WATCH MOBILE Q...
Telefonul dual sim in forma de ceas indeplineste ambele functii oferindu-va o mobilitate totala, un aspect unic si ...
RON 464.85
Telefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9 Busola -negruTelefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9 Busola -negru
Telefon Dual SiM CEAS, WATCH MOBILE Q9 B...
Lansare watch mobile Q9, un nou telefon in forma de ceas cu procesor dual sim si Radio FM, mentine 2 numere active in ...
RON 573.18

TELEFON IN FORMA DE CEAS WATCH MOBILE F1 FASHION: -INOX FUMURIU, CUREA MARON ESTE LISTAT IN: