Inscrie firma »
Telefon Dual SiM CECT A969 cu TV Tuner -alb

Telefon Dual SiM CECT A969 cu TV Tuner -alb

Producator: CECT
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon Dual SiM CECT A969 cu TV Tuner -alb

Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce are doua numere de telefon. Nu mai aveti nevoie sa carati 2 telefoane peste tot, nu va mai complicati viata din cauza a 2 telefoane. Simplu instalati cele 2 cartele SiM in telefon si puteti genera si primi apeluri ori trimite SMS-uri in acelasi timp cu ambele cartele.

Acum puteti vorbi cu o cartela si primi un apel telefonic pe cealalta. Poate fi folosit si ca un "USB Flash Drive" daca aveti nevoie sa transferati fisiere pe un alt computer. Doar conectati telefonul la computer si selectati "Mass Storage". Pe langa acestea, este un excelent Player MP3/MP4, DV si cititor E-book de fisiere .TXT. Ecranul "Touch Screen" foarte sensitiv QVGA de 7,6cm cu betisor de scris asigura un control precis al meniului si permite recunoasterea scrisului de mana. Caracterele folosite in tastatura virtuala pentru editarea SMS-urilor cu betisorul pe ecranul tactil clasic 4:3 de 7,6cm sunt cele mai mari, depasind orice alt font folosit in alte telefoane dual sim similare.

Avantajele unui astfel de telefon sunt absolut coplesitoare. Persoana ce utilizeaza 2 telefoane in permanenta va intelege cat de convenabil un astfel de telefon poate fi. Sa ai grija a 2 telefoane si sa le incarci mai tot timpul este acum o chestiune de domeniul trecutului.

Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret a doua retele diferite, permitandu-va libertatea de a alege tariful cel mai convenabil in timp ce folositi un singur telefon, acesta nefiind blocat deci puteti folosi 2 cartele din retele diferite sau 2 cartele din aceeasi retea, dupa cum doriti.

Telefoanele cu receptor tuner TV analog receptioneaza semnalul TV emis la nivel terestru de televiziunile locale. Semnalul de calitate se poate receptiona doar afara in spatiu deschis fara cladiri de beton de jur imprejur, semnalul fiind direct dependent si de puterea de emisie terestra a televiziunilor din fiecare oras. Canalele TV se pot viziona atat pe verticala cat si pe orizontala. Cand urmariti un canal TV, apasati tasta # si ecranul se va roti pe orizontala.

Receptorul Radio FM Stereo functioneaza bine si in cladiri daca ridicati antena. Puteti asculta muzica de la radio in casti sau in cele 2 difuzoare ale telefonului.

Cantarind doar 131 grame si surprinzator de subtire de doar 16mm cu functie TV si Radio FM integrata cu 2 difuzoare de putere si un ecran de mare dimensiune 7,6cm, se prezinta ca un telefon multimedia cu functii PDA, player MPEG4 si player Radio pentru marii consumatori de muzica oriunde! Bateria de 3600 mAh te ajuta sa asculti muzica zeci de ore si alimenteaza cu succes pentru 6 zile cele 2 transmitatoare GSM! Completat de un microSD card de 1GB care adauga confort si care deasemenea suporta "drag and drop" pentru transferul de date, este perfect pentru transferul fisierelor MP3 pentru a fi ascultate in casti sau in difuzoarele stereo incorporate. Poate fi folosit si ca webcam daca il conectati la un PC.

Producatorul acestui telefon este CECT Telecom, unul dintre primii producatori de telefoane GSM din China. Faptul ca aceste telefoane sunt produse in China nu credem ca mai reprezinta o problema in anul 2008, tehnologia de fabricatie din China fiind in mod cert cea mai perfectionata din lume la ora actuala.

De ce un astfel de telefon cu tehnologie Dual SiM nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca le-ar injumatatii vanzarile de telefoane. Insa astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel producatorii chinezi isi permit sa lanseze o astfel de tehnologie pe piata fara frica de a-si injumatatii vanzarile ci doar cu convingerea ca doar prin calitate si inovatie vor concura cu succes si piata europeana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea a 2 telefoane lipite, componentele principale fiind dublate. In plus aparatele sunt mini televizoare si veritabile playere MPEG4.

Specificatii:

Tip: telefon cu functii PDA cu receptor TV/FM si 2 transmitatoare GSM, 2 receptoare, 2 antene, suporta 2 cartele SiM active simultan in acelasi telefon

Dual Band: GSM1: 900M/1800M; GSM2: 900M/1800M; Liniile GSM1 si GSM2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania VODAFONE, ORANGE si COSMOTE, si deasemenea functioneaza in toate retelele GSM din alte tari!

Puteti seta 2 melodii de apel diferite pentru cele 2 cartele A si B.

Nou! Comunicatii prin port Dual Bluetooth ! Puteti conecta o casca bluetooth la ambele cartele A si B.

Nou! Comunicatii audio-video A2DP prin Bluetooth stereo ! Atunci cand vizionati un film puteti asculta sonorul si intr-o casca bluetooth!

Nou! Revenire la Ecran Clasic: 3.0" (7,6cm !!!), inregistrare video QVGA 240 x 320 pixeli, 262144 culori, TFT LCD, ecran cu functii Touch screen de inalta sensitivitate

Camera 1 fata: 1.3 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 640 x 480 pixeli real

Camera 2 spate: 1.3 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 640 x 480 pixeli real

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii

Functia Black List - 5 numere ! Cu aceasta functie puteti bloca anumite persoane din a va apela. Foarte simplu, introduceti numerele de telefon in meniul "Blaklist", apoi cand persoana respectiva va incerca sa va sune va primi un ton ca atunci cand suna ocupat.

Aplicatii: MP3 Audio player, MP4 Video player, MPEG-4, usb disk, camera, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, memo, world time.

Telefonul poate fi programat sa se inchida si deschida automat la ore fixe.

Functie unica in lume disponibila pe telefonul CECT A969: Puteti seta telefonul pentru a inregistra in permanenta toate convorbirile telefonice! Acestea sunt salvate automat pe cardul de memorie, nefiind necesara interventia dvs. in timpul convorbirii pentru a porni inregistrarea. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita, toate convorbirile fiind stocate automat! Se recomanda achizitionarea unui card de 4GB ce permite sa salvati 10 ore de convorbiri.

Inregistrare: audio si video, Functie webcam, Play Movies in Full/Half Screen, puteti inregistra in timp real propria convorbire telefonica!

Advanced video/audio features:
Supports .wav, .amr, .mid, .imy, .mp3, .3GP, .MP4
Camcorder Setting: White Balance, EV (-4~+4), Night Mode
Video Setting: Grayscale, Sepia, Sepia Green/Blue, Color Invert, Gray Invert, Blackboard,
Whiteboard, Copper/Blue Carving, Embossment, Contrast, Sketch,
Video Quality: Low, Normal, Fine, High
Equalizer: Normal, Bass, Dance, Classical, Treble, Party, Pop, Rock

Tuner TV/Radio FM Stereo independent de cartela SiM.

Memorie interna libera: 761KB

Memorie externa: Card Micro SD inclus de 1GB in slot T-flash. Slotul extern suporta pana la 8GB.

Suporta: GPRS: CLASS 10, FR, EFR, HR, MMS, WAP (2.0 edition), Special proiectat pentru reteaua GSM/GPRS

Mesaje: Cardul principal: SMS, MMS, Cell Broadcast, Voice Message. Cardul secundar: SMS

Capacitate agenda telefonului: 140 sms, 500 contacte

Ready to go E-book reader: citeste documente in format .TXT, puteti incarca fisiere .TXT de mari dimensiuni cu continut text pe care apoi il puteti citi pe ecranul telefonului.

Apelare: suport apelare cu IP / apelare automata "Speed dial", arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Engleza

Dimensiuni: 115mm x 58mm x 16mm -cel mai subtire telefon cu Tuner TV !

Greutate: 131g (cu bateria de 3600mAh inclusa)

Baterii: include 2 baterii Li-ion de 3600 mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 6 zile

Timp de convorbire: 6 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii, 1 set casti "hands-free", 1 cablu de date USB, 1 incarcator pentru priza europeana de capacitate mare de 500mAh cu port USB.

Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana. Pentru drivere accesati http://dualsim.ro/driver

Culoare: Alb; Memorie 1GB, ecran tactil 7.6cm, FM Radio, 2 Bluetooth, 2 camere x 1.3mpx, bateria tine 6 zile!
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 428 390 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON DUAL SIM CECT A969 CU TV TUNER -ALB

TELEFON CECT N95 CU DOUA SIM-uri ACTIVETELEFON CECT N95 CU DOUA SIM-uri ACTIVE
TELEFON CECT N95 CU DOUA SIM-uri ACTIVE
Specificatii: Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate ...
Telefon Dual SiM LG GX200, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -negruTelefon Dual SiM LG GX200, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -negru
Telefon Dual SiM LG GX200, Meniu Limba R...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
RON 366.2
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -albastru deschisTelefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -albastru deschis
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Li...
Nota tehnica! Telefonul Samsung C6112 Dual este capabil sa mentina 2 cartele active simultan si este deasemenea capabil ...
RON 419.27
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -rosuTelefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Limba ROMANA, ORIGINAL -rosu
Telefon Dual SiM SAMSUNG C6112, Meniu Li...
Nota tehnica! Telefonul Samsung C6112 Dual este capabil sa mentina 2 cartele active simultan si este deasemenea capabil ...
RON 456.42
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negruTINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 610.33
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CP...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 573.18
Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negruTelefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negru
Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DS...
Telefonul Tinno General Mobile DST10 a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0678. Valoare SAR = ...
Telefon Dual SiM SAMSUNG B5722, ORIGINAL -maron inchisTelefon Dual SiM SAMSUNG B5722, ORIGINAL -maron inchis
Telefon Dual SiM SAMSUNG B5722, ORIGINAL...
Doua procesoare, doua SIM-uri active simultan in retea, apel in asteptare intre SIM-uri. Producatorul acestui telefon ...
RON 467.03
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU...
Lansat:14 Aprilie 2011, primul telefon din lume cu 4 SIM-uri si 2 procesoare GSM. Tip platforma:Telefon 4 SiM - Dual ...
RON 473.93

TELEFON DUAL SIM CECT A969 CU TV TUNER -ALB ESTE LISTAT IN: