Inscrie firma »
Telefon cu sistem DUAL de localizare LBS + GPS -negru SENIOR S02-GPS

Telefon cu sistem DUAL de localizare LBS + GPS -negru SENIOR S02-GPS

Producator: PRC
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon cu sistem DUAL de localizare LBS + GPS -negru SENIOR S02-GPS

Telefonul Senior S02 a primit certificatul de conformitate europeana, valoare SAR: 0,365 W/Kg.
Pentru cei interesati, dosarul de certificare cu testele de laborator se gaseste pentru consultare la sediul firmei noastre.

Un adevarat punct de cotitura in tehnologie, telefonul care-ti anunta prietenii despre unde esti, oricand, oriunde, poti chiar vedea traseul sau pe internet!

Telefoanele cu localizare duala prin LBS si GPS, reprezinta cel mai important salt in tehnologia mobila utilitara pentru anul 2011. Acestea sunt o necesitate pentru orice persoana ce are copii sau are in ingrijire copii, este tutore, sau persoana cu drepturi legale de a avea grija de o alta persoana.

Doar cateva exemple de utilitate:
a) poate fi folosit pentru interventii medicale rapide, cel ce detine telefonul doar apasa tasta SOS, si imediat 4 persoane inregistrate in telefon vor primi un SMS cu informatii precise despre unde se afla, si pot interveni in ajutorul sau in cel mai scurt timp
b) parintele sau tutorele poate afla oricand cu precizie unde este copilul sau persoana in varsta ce foloseste telefonul, prin trimiterea unui simplu SMS spre telefon.
c) cand copilul pleaca intr-o tabara de vara, in Romania sau in orice alta tara din lume, parintii pot cunoaste in orice moment locatia precisa, traseul pas cu pas al copilului cat si viteza de deplasare, informatiile fiind afisate pe o harta gratuita accesibila prin internet, in baza codului unic IMEI al fiecarui telefon.
d) cand persoana in varsta necesita ingrijiri speciale, tutorele sau prietenul numit de el poate cunoaste traseul acestuia.
e) telefonul poate apela oricand foarte usor, unul dintre parinti sau prietenii acceptati, prin simpla apasare continua a tastei corespunzatoare
f) aplicatiile unui telefon cu sistem de localizare, sunt nemarginite si de maxima utilitate.

Specificatii tehnice:

Tip platforma: telefon mobil cu 1 antena GSM, receptor GPS si port integrat TCP/IP.

Frecvente: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz, functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania VODAFONE, ORANGE si COSMOTE, si deasemenea functioneaza in toate retelele GSM din alte tari!

1) Nou! Sistem de localizare prin LBS (Location-Based Service) - Portul TCP/IP integrat in telefon, permite localizarea punctului de acces la internet prin cartela GSM. Tehnologia LBS permite localizarea telefonului in aer liber sau in orice cladire, subteran, metrou sau tunel, unde exista un minim de semnal GSM, si indica: tara, localitatea, strada si datele latitudine si longitudine, cu o precizie de 30 de metri. Serviciul LBS presupune activarea unei simple optiuni de internet (majoritatea operatorilor solicita aprox. 2 euro pe luna). Telefonul Senior S02-GPS este localizat in momentul cand acceseaza internetul prin intermediul punctului de acces la internet din zona in care se afla.
Detalii despre noua tehnologie LBS, aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Location_based_service

2) Nou! Sistem de localizare prin GPS (Global Positioning System) - Receptorul GPS integrat se conecteaza la sateliti in orice conditii de vreme, daca telefonul este in aer liber sau in cladiri doar in fata ferestrei, si indica datele latitudine si longitudine, cu o precizie de 1-2 metri. Aceste date sunt aplicate automat in harta \"Google Map\" unde puteti vedea locatia precisa.
Detalii despre tehnologia GPS, aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System

Iata cum functioneaza efectiv sistemul DUAL de localizare LBS + GPS:

a) SMS Pozitie - Tutorele trimite un SMS spre telefonul S02-GPS, cu comanda: POSITION# . Imediat in 5 secunde, oriunde s-ar afla telefonul, acesta trimite inapoi un SMS folosind sistemul de localizare LBS: \"General location (LBS): Romania, Bucharest, Str. Voronet, (44.428, 26.134), Nearby\". In 2-3 minute, daca este in aer liber, telefonul S02-GPS trimite inapoi un al doilea mesaj SMS folosind sistemul de localizare GPS: \"Precisely location (GPS): Romania, Bucharest, Str. Voronet, (44.428103, 26.134114)\".

b) SMS Google link - Tutorele trimite un SMS spre telefonul S02-GPS, cu comanda: URL#. In 2-3 minute, folosind sistemul de localizare GPS, telefonul S02-GPS trimite inapoi un mesaj SMS ce contine un link din Google Map cu datele gata introduse, de forma: http://maps.google.com/maps?q=N44.428294,E26.134114. Daca tutorele foloseste un smartphone, doar da click pe acest link si vede pe harta Google locatia precisa.

c) Platforma LBS pe internet - Producatorul telefonului Senior S02-GPS, pune la dispozitia utilizatorilor o platforma software accesibila prin internet, pentru localizarea telefonului. Atentie! Folosirea platformei software este gratuita si posibila doar pentru cumparatorii telefonului Senior S02 - Original. Adresa de internet HTTP si numarul IMEI autentic si unic al telefonului, sunt primite in cutia telefonului. Tutorele sau utilizatorul telefonului va putea accesa adresa de internet HTTP unde-si va crea un cont cu o parola unica. Platforma software include harti din toata lumea si va permite vizualizarea locatiei LBS si GPS in orice moment, gratuit, fara a mai trimite SMS-uri spre telefon. In plus, platforma permite vizualizarea si salvarea unui traseu parcurs de telefon, pas cu pas, timp de mai multe zile.

Receptor GPS: SIRF Star III chip si antena de inalta sensitivitate, 20 canale, activare inteligenta a receptorului GPS.
Sensitivitate (Tracking): -159dBm
Sensitivitate (Aquisition): -144dBm
Timp localizare Hot start: < 2 secunde (cer liber)
Timp localizare Warm start: < 15 secunde
Timp localizare Cold start: < 38 secunde (cer liber)

Modem GPRS: Clasa 12, cu port TCP/IP incorporat in modulul GSM

Agenda telefonului: 200 sms, 250 numere

Apelare: permite apelare automata \"Speed dial\" pe 9 taste , arata sau ascunde identitatea apelantului.

4 numere speciale - se pot seta 4 numere speciale, ce pot fi apelate prin apasarea timp de 3 secunde a tastei corespunzatoare. Numerele speciale pot primi informatii despre locatia telefonului, daca utilizatorul doreste.
Tasta de urgenta SOS - cand este apasata timp de 3 secunde, mai intai trimite un SMS spre cele 3 numere dedicate functiei SOS, cu informatii de localizare precise, nume strada, zona, localitate, latitudine, longitudine, si apoi apeleaza automat numerele respective.

Nou! Tasta SOS cu efect sonor accentuat, apalarea tastei SOS anunta sonor si formeaza automat 3 numere ce le-ati salvat anterior in memorie, iar daca nu se raspunde la primul numar, telefonul formeaza urmatorul numar, si tot asa.

Control GPS: functia de localizare GPS+LBS poate fi activata sau dezactivata din meniul telefonului, de catre utilizator.

Inregistrare: Audio AMR

Sunet: Mono, 10 melodii de apel, poate fi setat pe sonerie si/sau Vibratii

Aplicatii: MP3/AAC+/AMR/WAV/MID Audio player, usb disk, alarma ceas, calculator, calendar

Tuner Radio FM: semnal foarte bun. Se poate asculta muzica la radio in difuzoare sau in casti.

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 2GB.

Nou! Lanterna cu LED: prin apasarea unei taste laterale, se aprinde lanterna cu led, suficient de puternica!

Temperatura mediului de operare: intre -25°C si +70°C
Umiditatea mediului de operare: intre 5% si 95%

Meniu foarte simplu in limba engleza, cu instructiuni detaliate pas cu pas in pachet.

Dimensiuni: 109mm x 50mm x 15mm

Greutate: 104g (cu bateria de 1400mAh inclusa)

Baterie: include 1 baterie Lithium-ion de 1400 mAh.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 4 zile daca este folosit GPS-ul / 10 zile fara GPS; Timp de convorbire: 7 ore

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 1 manual cu instructiuni explicate in detaliu in limba romana; 1 baterie; 1 incarcator pentru priza europeana cu mufa standardizata DC-4 de 2mm. Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer cu ajutorul cablului inclus.

Culoare: Gri inchisProdusul Telefon cu sistem DUAL de localizare LBS + GPS -negru SENIOR S02-GPS beneficiaza de garantia prevazuta de lege si poate fi inlocuit in cazul in care nu s-au rupt sigiliile si se returneaza in ambalajul primit de la noi.In cazul in care nu gasiti in site produsul dorit puteti sa ne contactati si vom incerca sa va ajutam sa il obtineti cat mai repede la pretul cel mai bun.; Telefon cu sistem DUAL de localizare LBS + GPS -negru SENIOR S02-GPS
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 417 269 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON CU SISTEM DUAL DE LOCALIZARE LBS + GPS -NEGRU SENIOR S02-GPS

Telefon BABY BEAR BB01 Telefon pentru copiiTelefon BABY BEAR BB01 Telefon pentru copii
Telefon BABY BEAR BB01 Telefon pentru co...
Telefoanele cu localizare duala prin LBS si GPS, reprezinta cel mai important salt in tehnologia mobila utilitara pentru ...
RON 296.67
Telefon in forma de ceas pentru copii -albastru BABY WATCH M8Telefon in forma de ceas pentru copii -albastru BABY WATCH M8
Telefon in forma de ceas pentru copii -a...
Lansat: 9 septembrie 2011 Telefonul Baby Watch M8 a primit certificatul de conformitate europeana, valoare SAR: 0,348 ...
RON 479.57
Localizator GPS Personal P-01Localizator GPS Personal P-01
Localizator GPS Personal P-01
Localizator GPS personal. P-01 este un dispozitiv ce imbina aplicatia unui modul GPS cu capacitatea unui telefon ...
RON 328.93
Localizator GPS Personal P-01Localizator GPS Personal P-01
Localizator GPS Personal P-01
Localizator GPS personal. P-01 este un dispozitiv ce imbina aplicatia unui modul GPS cu capacitatea unui telefon ...
RON 328.89
Localizator GPS pentru masina C-01XLocalizator GPS pentru masina C-01X
Localizator GPS pentru masina C-01X
Localizator GPS pentru autovehicule cu abonament monitorizare inclus. Sistemul de localizare C-01X combina sistemul GPS ...
RON 603.91
Localizator GPS pentru masina C-01Localizator GPS pentru masina C-01
Localizator GPS pentru masina C-01
Localizator GPS pentru autovehicule. Sistemul de localizare C-01 combina sistemul GPS (Global Positioning System) cu ...
RON 416.88
Localizator GPS pentru masina C-01Localizator GPS pentru masina C-01
Localizator GPS pentru masina C-01
Precizia localizarii bazate pe 24 de sateliti, plasati in jurul Pamantului, este de max 10-15m. Localizatorul GPS C-01 ...
Localizator GPS pentru masina C-01Localizator GPS pentru masina C-01
Localizator GPS pentru masina C-01
Precizia localizarii bazate pe 24 de sateliti, plasati in jurul Pamantului, este de max 10-15m. Localizatorul GPS C-01 ...
RON 620.94
Localizator GPS Personal P-01XLocalizator GPS Personal P-01X
Localizator GPS Personal P-01X
Localizator GPS personal cu abonament monitorizare inclus. P-01X este un dispozitiv ce imbina aplicatia unui modul GPS ...
RON 658.88

TELEFON CU SISTEM DUAL DE LOCALIZARE LBS + GPS -NEGRU SENIOR S02-GPS ESTE LISTAT IN:

TELEFON CU SISTEM DUAL DE LOCALIZARE LBS + GPS -NEGRU SENIOR S02-GPS - PRODUSE SIMILARE