Inscrie firma »
Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P770 alb

Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P770 alb

Producator: OEM
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P770 alb

Descrierea produsului

Fenomenul mondial Lenovo Seria P (seria Professional business) revine cu noul P770 gandit pentru performanta in afaceri si anduranta fara compromisuri cu cea mai mare baterie montata vreodata pe un telefon mobil de 3500mAh, cel mai luminos ecran de tip IPS la fel ca iPhone dar larg de 4.5\" si noul chipset MediaTek MT6577-Turbo cu procesor Dual-Core 1.2Ghz ARMv7 Cortex-A9 ajutat de 1GB RAM memorie activa. Profesionistul P770 este dotat in plus cu port micro-USB compatibil OTG ce va permite sa conectati un mouse, o tastatura, un hard disk, un stick usb de memorie si alte dispozitive.

Atentie! Versiunea noastra de software Android 4.1 Jelly Bean pentru LENOVO P770 a fost actualizata pentru ROM?NIA si prezinta meniu oficial international ?n limbile rom?na, maghiara, engleza si altele; acces Google Play si ?ntreaga suita de aplicatii Google; sincronizare functionala; recunoastere apelant pentru SMS-uri si apeluri internationale; setari automate pentru internet si MMS; optimizare si ?ndepartare reclame nefolositoare pentru mai multa memorie activa libera; acces ROOT Superuser pentru personalizare. Utilizatorii ce nu au primit versiunea de software actualizata pentru Romania, sunt rugati sa ne solicite prin email instructiuni despre actualizarea software.

Ecranul din sticla de tip IPS (In-Plane Switching s-a folosit prima data pe iPad si iPhone) permite vizionare fara distorsiuni de culoare din orice unghi pana la 178 de grade, indiferent cum rotim sau inclinam ecranul, ceea ce ofera un confort sporit pentru ochi atunci cand citim. Ecranul de tip IPS poate fi folosit si in soare, reflexiile sunt inexistente, deci poti citi linistit si pe plaja... In plus, iluminarea cu LED-uri asigura cel mai scazut consum.

Procesor Dual-Core 1.2Ghz inseamna un CPU (unitatea centrala de procesare) ce contine 2 microprocesoare (2 nuclee) de 1.2Ghz, fiecare cu propria memorie cache. Fiecare microprocesor executa operatii simultan, iar atunci cand deschidem mai multe aplicatii simultan, fiecare microprocesor lucreaza independent de celalalt diminuand astfel timpul de asteptare si ridicand performanta aplicatiilor si viteza browser-ului cu pana la 40% fata de platformele Single-Core.

Dual Standby - Apel ?n asteptare ?ntre SiM-uri - EXPLICAtII

-Nu permite apel in asteptare intre SIM-uri pentru apeluri de voce. ?n schimb, in timp ce purtati o convorbire pe SIM 1 si in acelasi timp primiti un apel telefonic pe SIM 2, puteti genera ton de ocupat pe SiM 2 sau puteti sa vedeti cine suna pe SIM 2, daca realizati un set de redirectionari speciale. Acestea sunt explicate in instructiunile din pachet.

-Da, permite apel in asteptare intre SiM-uri pentru internet. ?n timp ce navigati pe internet pe SIM 1, daca in acelasi timp primiti un apel telefonic pe SIM 2, va suna si veti putea prelua apelul telefonic pe SIM 2, iar sesiunea de internet de pe SIM 1 va fi pusa in asteptare si reluata fara intrerupere dupa terminarea convorbirii.

Pentru prima oara, un telefon dual sim 3G cu android, beneficiaza de o baterie enorma de 3500mAh reali tehnologie Lithium Polymer pentru viata dubla, si o placa de baza cu circuite special optimizata pentru consum redus. Software-ul P770 este optimizat pentru salvarea energiei si ajustarea puterii procesorului printr-un comutator electronic pentru minim de consum atunci cand nu folosim aplicatii ce necesita putere de calcul. Rezista pana la 26 zile in asteptare, 29 ore de convorbire continua, in acest moment Lenovo P770 este cel mai puternic telefon dual sim din lume!

Gratie procesorului grafic inclus, ruleaza Adobe Flash 11 pentru jocuri 3D si filme online pe siteuri de tipul Voyo, vPlay, Youtube.

Lenovo P700i functioneaza garantat in toate retelele GSM (2.5G) si WCDMA/UMTS (3G) din Romania si alte tari: VODAFONE, ORANGE, COSMOTE si DIGI Mobil de la RDS.

Perfect compatibil cu aplicatii de apel video de tipul Skype, Google Talk, Yahoo Messenger, folosind camerele video fata si spate.

Nou! Inregistrarea convorbirilor: Da - este posibila standard fara a mai instala vreun alt program. Puteti sa porniti inregistrarea convorbirilor telefonice pentru fiecare apel in parte, acestea sunt salvate pe cardul de memorie. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita. Se recomanda achizitionarea unui card de 8GB ce permite sa salvati 20 ore de convorbiri.

Lenovo, nascut din concernul IBM, a devenit in scurt timp producatorul de calculatoare numarul 1 din Asia si numarul 1 mondial depasind in 2012 americanii de la HP, succesul sau fiind datorat utilizarii de tehnologii performante si inovative la un pret foarte bun, reusind in acelasi timp sa ofere si anduranta si fiabilitate. Incepand cu August 2012, Lenovo se claseaza numarul 1 mondial in industria de telefoane Dual SiM si intra in concurenta directa cu SAMSUNG dovedind inca o data ca se poate si mai bine ! Asteptam de la Lenovo modele senzationale cu performante de top la un pret rezonabil.

Lenovo este pentru cei ce intreprind, pentru cei ce refuza nereusita si nimic nu le sta in cale, Lenovo este puterea celor mai bune idei din lume.

Telefoanele Lenovo Dual SiM sunt originale! Aici este prezentata Lenovo Seria P pe site-ul producatorului. Puteti folosi google Chrome translation pentru a intelege pagina producatorului.
Specificatii tehnice
Lansat:
1 martie 2013
Tip platforma:
Smartphone Dual SiM - Dual Standby, suporta 2 cartele SiM active simultan in acelasi telefon
Sistem de operare:
Android OS, v.4.1 Jelly Bean - acces ROOT Superuser
Chipset, CPU:
MediaTek MT6577-T, Dual-Core, 2 x ARMv7 Cortex-A9 NEON la 1.2Ghz
GPU - procesor grafic:
Imagination Technologies PowerVR SGX531 ULTRA | Redare video HD 1080p, hardware cu decodare video HD
Apel in asteptare intre 2 SiM-uri:
NU pentru voce, in schimb, in timp ce purtati o convorbire pe SIM 1, puteti genera ton de ocupat pe SiM 2
DA pentru internet, in timp ce navigati pe internet pe SIM 1, puteti receptiona un apel pe SIM2
Retea 2G GSM:
850, 900, 1800, 1900 Mhz - SIM 1 | 850, 900, 1800, 1900 Mhz - SIM 2
Retea 3G WCDMA/UMTS:
900, 2100 Mhz - doar SIM 1
Dimensiuni:
133 x 67 x 11.2-11.9mm, greutate: 161 grame
Ecran:
4.5\" (11.4cm) LED-backlit IPS TFT, super luminos chiar si in soare | Rezolutie WVGA 540 x 960 pixeli, 16 milioane culori, Ecran tactil de tip multi touch capacitiv in 5 puncte (prin atingere cu degetul fara apasare), constructie din sticla
Sunet:
1 x difuzor puternic pana la 5 metri | 2 microfoane cu reducerea zgomotului, inregistrare audio stereo | Vibratii, melodii de apel MP3, WAV | priza audio jack 3.5mm
Memorie:
Intern, 1024MB RAM memorie activa | 4GB ROM din care stocare interna libera 3GB
Extern, slotul de card microSD XC accepta un card pana la 64GB
Internet prin SiM, viteza:
GPRS | EDGE Clasa 12 | 3G HSDPA 7.2 Mbps download, HSUPA 5.76 Mbps upload
Internet prin WLAN, viteza:
Wi-Fi 802.11 b/g/n - 130Mbps | Wi-Fi AP Hotspot, router 3G - furnizeaza internet pentru tablete!
Bluetooth:
v.4.0 pentru consum redus + A2DP stereo
Porturi:
v.2.0 microUSB | compatibil conexiuni USB OTG, permite sa conectati un mouse, o tastatura, un hard disk, un stick usb de memorie si alte dispozitive sau sa alimentati un alt telefon sau accesoriu.
Camera:
Primara 5.0 MPx cu Blitz, 2560x1920 pixeli, autofocus cu alegere obiecte, detectare fata, filmare video 720P pana la 30fps
Secundara 0.3 MPx - suporta apel video
Meniu in limba:
Rom?na, Maghiara, Engleza si altele | Tastatura virtuala cu diacritice rom?nesti
Senzori:
Senzor pentru intensitatea luminozitatii, Accelerometru gravitational 3D, Senzor de proximitate, LED pentru notificari
Mesaje:
SMS, MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
Browser:
HTML 5, Adobe Flash 11 - suporta filme online
Radio:
Stereo FM radio
Receptor GPS:
Da, navigatie prin satelit cu suport A-GPS | Receptor GPS independent ce functioneaza si fara acces la internet, si fara cartela SiM.
Chip localizare LBS:
Da, afiseaza locatia in Google maps si alte aplicatii, indentificare TCP/IP prin internet | Fotografii localizate
Aplicatii JAVA:
Da, prin emulator Java MIDP
Agenda:
Nelimitata, sincronizare cu contactele din Gmail, Push email, Organizator | Backup agenda pe cardul de memorie
Aplicatii android gata instalate:
Suporta aplicatii Android APK, se pot descarca mii de aplicatii din Google Play deja instalat
LeSecurity - antivirus oferit de Lenovo, Calendar, Sound Recorder, Calculator, Clock - Alarma, Email, Notite, Memorandum - programari
:
Redare video MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player | Redare audio MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player
Image/video editor | Document editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF) | Voice memo/dial/commands | Predictive text input, Dictionarul utilizatorului
:
Suita Google, Navigation - navigare 3D in timp real, Maps - harti, Search - cautare, Latitude - pozitionare, Local - localizare adresa, Voice Search - recunoastere vocala, Gmail, Talk - video chat
:
YouTube, Adobe Flash Player, Root Explorer, Superuser - puteti personaliza Android-ul, dezinstalati sau instalati orice aplicatie de sistem sau programe complexe ce necesita acces la sistem
Baterie, autonomie:
Li-Ion Polymer 3500 mAh | Timp de asteptare 26 zile | Timp de convorbire 29 ore
Accesorii:
1 baterie, cablu USB microUSB, cablu adaptor USB OTG, set casti stereo cu fir jack 3.5mm, incarcator euro, instructiuni in limba romana
SAR:
0,339 W/Kg, certificat de conformitate europeana.
Produsul Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P770 alb beneficiaza de garantia prevazuta de lege si poate fi inlocuit in cazul in care nu s-au rupt sigiliile si se returneaza in ambalajul primit de la noi.In cazul in care nu gasiti in site produsul dorit puteti sa ne contactati si vom incerca sa va ajutam sa il obtineti cat mai repede la pretul cel mai bun.; Smartphone Dual SiM 3G cu Android ver.4.1 Jelly Bean, ecran 4.5\" IPS, CPU Dual-Core 1.2Ghz, GPS, camera 5mpx, port OTG, baterie 3500mAh -alb
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 428 390 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU SMARTPHONE DUAL SIM 3G LENOVO P770 ALB

Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P770 negruSmartphone Dual SiM 3G LENOVO P770 negru
Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P770 negru
Descrierea produsului Fenomenul mondial Lenovo Seria P (seria Professional business) revine cu noul P770 gandit ...
RON 1337.71
Smartphone Dual SiM 3G Lenovo A800 negruSmartphone Dual SiM 3G Lenovo A800 negru
Smartphone Dual SiM 3G Lenovo A800 negru
Descrierea produsului Lenovo isi continua legenda, succesorul lui A789 este noul Lenovo A800 , gandit pentru ...
RON 593.34
Smartphone Dual SiM LENOVO A690Smartphone Dual SiM LENOVO A690
Smartphone Dual SiM LENOVO A690
Descrierea produsului Lenovo A690 continua legenda celui mai vandut telefon dualsim din istorie Lenovo A60, acum dotat ...
RON 598.73
Telefon cu doua SIM LENOVO A789Telefon cu doua SIM LENOVO A789
Telefon cu doua SIM LENOVO A789
Lenovo isi continua legenda, noul Lenovo A789 este gandit pentru anduranta cu cea mai mare baterie de 2000mAh, ecran ...
RON 1207.39
Telefon cu doua SIM LENOVO A750Telefon cu doua SIM LENOVO A750
Telefon cu doua SIM LENOVO A750
Descrierea produsului Lenovo A750 este foarte rapid si gandit pentru anduranta cu cea mai mare baterie de 2000mAh, ...
RON 879.22
Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P700i AlbSmartphone Dual SiM 3G LENOVO P700i Alb
Smartphone Dual SiM 3G LENOVO P700i Alb
Descrierea produsului Lenovo continua seria Business, noul Lenovo P700i este gandit pentru performanta in afaceri, ...
RON 1035.65
Smartphone Dual SiM 3G LENOVO A789Smartphone Dual SiM 3G LENOVO A789
Smartphone Dual SiM 3G LENOVO A789
Descrierea produsului Lenovo isi continua legenda, succesorul lui A750 este noul Lenovo A789, gandit pentru anduranta ...
RON 738.98
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A800 negruSmartphone Dual SiM 3G Iglo A800 negru
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A800 negru
Descrierea produsului Lenovo isi continua legenda, succesorul lui A789 este noul Lenovo A800 , gandit pentru ...
RON 593.34
Smartphone Dual SiM HTC One SU - T528w negruSmartphone Dual SiM HTC One SU - T528w negru
Smartphone Dual SiM HTC One SU - T528w n...
HTC One SU - T528w dezvaluie revenirea tehnologiei "Dual Active - Dual Call" ce inseamna 2 procesoare de comunicatie ...
RON 1839.35

SMARTPHONE DUAL SIM 3G LENOVO P770 ALB ESTE LISTAT IN: