Inscrie firma »
Poket PC Smartphone Dual SiM MediaTek GPS-W1 cu TV si WiFi (CPU Marvell-PXA310 - 624Mhz)

Poket PC Smartphone Dual SiM MediaTek GPS-W1 cu TV si WiFi (CPU Marvell-PXA310 - 624Mhz)

Producator: PRC
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Poket PC Smartphone Dual SiM MediaTek GPS-W1 cu TV si WiFi (CPU Marvell-PXA310 - 624Mhz)

Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce are doua numere de telefon. Nu mai aveti nevoie sa carati 2 telefoane peste tot, nu va mai complicati viata din cauza a 2 telefoane. Simplu instalati cele 2 cartele SiM in telefon si puteti genera si primi apeluri ori trimite SMS-uri cu ambele cartele.

Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret a doua retele diferite, permitandu-va libertatea de a alege tariful cel mai convenabil in timp ce folositi un singur telefon, acesta nefiind blocat deci puteti folosi 2 cartele din retele diferite sau 2 cartele din aceeasi retea, dupa cum doriti. Avantajele unui astfel de telefon sunt absolut coplesitoare. Persoana ce utilizeaza 2 telefoane in permanenta va intelege cat de convenabil un astfel de telefon poate fi. Sa ai grija a 2 telefoane si sa le incarci mai tot timpul este acum o chestiune de domeniul trecutului.

Telefoanele cu receptor tuner TV analog receptioneaza semnalul TV emis la nivel terestru de televiziunile locale in banda UHF. Semnalul de calitate se poate receptiona doar afara in spatiu deschis fara cladiri de beton de jur imprejur, semnalul fiind direct dependent si de puterea de emisie terestra a televiziunilor din fiecare oras. Canalele TV se pot viziona atat pe verticala cat si pe orizontala. In Bucuresti se pot viziona gratuit 9 canale TV.

Telefoanele inteligente cu receptor GPS incorporat, receptioneaza gratuit parametri de localizare (longitudine, latitudine si altitudine) transmisi prin satelit, fara a necesita acces la internet in acelasi timp. Pentru harti din Romania si ghidare in timp real, puteti instala orice software de navigatie ce ruleaza pe sistemul de operare MS. Windows Mobile 6.5. PPC-ul MediaTek GPS-W1 a fost testat de noi in Romania cu programul de navigatie iGO 8.0 si s-a comportat excelent.

Producatorul acestui telefon este MediaTek, unul dintre cei mai mari producatori de chipset-uri GSM si aparatura audio-video din Taiwan. Faptul ca aceste telefoane sunt asamblate in China nu credem ca mai reprezinta o problema in anul 2010, tehnologia de fabricatie din China fiind in mod cert cea mai perfectionata din lume la ora actuala. MediaTek inventeaza si dezvolta chipsetul si placa de baza, apoi vinde solutiile de fabricatie marcilor telecom locale din occident ce branduiesc telefoanele cu marca lor in carcase cu aspect individualizat, explicatii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Original_Design_Manufacturer.

De ce un astfel de Pocket PC cu tehnologie Dual SiM si receptor GPS, nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia, Sony Ericsson sau Samsung? Pentru simplul motiv ca le-ar injumatatii vanzarile de telefoane. Insa astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel producatorii chinezi isi permit sa lanseze o astfel de tehnologie pe piata fara frica de a-si injumatatii vanzarile ci doar cu convingerea ca doar prin calitate si inovatie vor concura cu succes piata europeana si americana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea a 2 telefoane lipite, componentele principale fiind dublate.

Specificatii tehnice:

Tip: Pocket PC Smartphone Dual SiM cu receptor navigatie GPS, tuner TV/FM, port WIFI, 2 transmitatoare GSM, 2 TASTE DE APEL, suporta 2 cartele SiM active in permanenta in acelasi telefon.

1 Procesor CPU: Marvell-PXA310 la 624Mhz

SIM 1: suporta 4 benzi GSM (850/900/1800/1900Mhz). SIM 2: suporta 4 benzi GSM (850/900/1800/1900Mhz). Cartelele SIM1 si SIM2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Suporta: EDGE si GPRS: CLASS 10, FR, EFR, HR, MMS, WAP (2.0 edition)xHTML, Conectivitate ca modem pentru transfer de date: viteza EDGE (2.75G)

Sistem de operare: Windows Mobile 6.5, contine aplicatii preinstalate: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Task, Cititor PDF Adobe Reader LE, Agenda complexa cu numere infinite si asignare de poze si sonerii pe fiecare contact, Calendar, Alarma, Calculator, aplicatie SMS, MMS si Push E-Mail (POP3), MSN Messenger, MSN Weather (vremea), MSN Money, Win RAR, Core Player Video, Voice Commander agenda cu recunoastere vocala, Internet Explorer Mobile, Album Foto, Windows Media Player, Games, Backup Utility.

Deja instalat! Skype 3.0 pentru Windows Mobile cu suport WiFi, ce va permite apeluri de voce nationale sau internationale total gratuite si comunicatie chat cu alti useri Skype.

Deja instalat! Phone Record pentru INREGISTRAREA CONVORBIRILOR, ce va permite sa activati inregistrarea convorbirilor telefonice pentru fiecare apel in parte, acestea sunt salvate automat pe cardul de memorie. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita. Se recomanda achizitionarea unui card de 8GB ce permite sa salvati 20 ore de convorbiri.

Suporta si instalarea altor aplicatii compatibile cu Windows Mobile 6.5, exemple: Se poate instala programul de navigatie prin GPS Nav N Go iGO 8.0 ce contine cele mai bune harti pentru europa si Romania si suport vocal in limba romana; Se poate instala browser-ul de internet Skyfire pentru WM singurul browser ce suporta rularea de fisiere video flash 10 si video silverlight 2.0 in timp real de pe websiteuri de tipul www.youtube.com, aplicatia se descarca gratuit de la http://m.skyfire.com; Se pot instala aplicatii complexe pentru VOIP (voice over IP) sau pentru Video Conferinta P2P gratis prin internet folosind portul WIFI, recomandam www.octro.com, www.vzochat.com; Se pot instala sute de alte aplicatii si jocuri disponibile pe internet pentru Windows Mobile 6.5.

Comunicatii mobile prin port Dual Bluetooth v.2.0. Puteti conecta o casca bluetooth la ambele cartele A si B.
Comunicatii audio-video prin Bluetooth A2DP Stereo! Atunci cand ascultati muzica sau vizionati un film puteti asculta sonorul si intr-o casca bluetooth compatibila A2DP!

Nou! Portul WiFi 802.11b/g suporta conectarea la retea Wireless LAN si acces la internet de mare viteza pana la 54Mbit/s! Puteti accesa internetul gratuit in locatiile unde exista un punct de acces WiFi (restaurante, magazine de tip Mall, cladiri de birouri, aeroporturi, hoteluri sau acasa), fara a mai folosi traficul oferit contra-cost de operatorul mobil GSM/3G prin cartela SIM. In plus, viteza de acces la internet prin WIFI este de 10 ori mai mare decat ar permite un operator mobil 3G si de 100 de ori mai mare decat ar permite un operator mobil GSM prin cartela SIM.

Ecran tactil de tip rezistiv cu 5 coordonate: 2.2\" (6.1cm), rezolutie ecran QVGA 240 x 320 pixeli, 65000 culori, TFT LCD

Foarte Nou! Mouse optic tactil: Butonul central permite un control superior si navigarea foarte rapida prin meniul telefonului in toate directiile, doar prin atingere tactila fara apasare, viteza si precizia obtinuta fiind mai mare chiar decat capabilitatile unui ecran tactil de tip rezistiv.

Nou! Senzor de miscare (Shake control): cand ascultati muzica schimbati melodia printr-o miscare brusca; sau glisati fotografiile

Nou! Turn to Mute: cand sunteti apelat daca doriti sa opriti soneria, intoarceti telefonul invers.

Camera fata: 2.0 mega pixeli real, dimensiune fotografie 1600x1200 pixeli cu zoom digital si Macro

Camera spate: 2.0 mega pixeli real, dimensiune fotografie 1600x1200 pixeli cu zoom digital si Macro

Inregistrare: Audio AMR si Video 3GP la rezolutie VGA 640 x 480 pixeli @ 15fps (MPEG4/H.263)

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii

Memorie interna ROM ocupata de sistemul de operare: 256 MB

Memorie interna libera RAM: 128 MB

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 16GB.

Tuner Radio FM: semnal foarte bun. Se poate asculta muzica la radio in difuzor sau casti.

Java: Suporta aplicatii Java MIDP 2.0.

Nou! Contine aplicatie pentru PROTECTIA DATELOR PRIVATE sub PAROLA, se pot proteja numerele din agenda, datele de pe card, istoria apelurilor si SMS-urile primite. Dupa activarea functiei nu se pot accesa respectivele meniuri de o alta persoana fara cunoasterea parolei.

Nou! Capacitate agenda telefonului: 100.000 SMS-uri, 100.000 contacte sau infinite

Functie Black List si White List pentru respingerea sau acceptarea anumitor apeluri.

Mesaje: Cardul principal: SMS, EMS, MMS, Push Email, Voice Message. Cardul secundar: SMS

Nou! Meniul telefonului contine aplicatia Outlook E-Mail (POP3, IMAP) cu functie Push email, ce va permite sa primiti/trimiteti mesage e-mail direct in/din memoria telefonului.

Apelare: apelare automata \"Speed dial\", arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Engleza + dictionar T9

Dimensiuni: 115mm x 61mm x 14mm

Greutate: 117g (cu bateria de 1200mAh inclusa)

Baterie: include 2 baterii Lithium-ion de 1200 mAh.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 5 zile

Timp de convorbire: 4 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii standardizate (MediaTek GPS-W1 este compatibil si cu bateria de la Nokia BL-6F); 1 cablu de date USB cu mufa standardizata micro-USB; 1 set casti \"hands-free\" cu fir si mufa standardizata jack stereo de 3.5mm; 1 incarcator cu port USB pentru priza europeana; BONUS doar in pachetul MultimediaShop: 1 incarcator extern de birou pentru incarcarea acumulatorului secundar ce poate fi conectat la priza, astfel puteti incarca ambele baterii simultan. Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Nota! MediaTek GPS-W1 a fost standardizat pentru a fi compatibil cu orice incarcator de priza sau incarcator auto cu mufa micro-USB, si cu bateria de la Nokia BL-6F de 1200mAh.

Culoare: Negru; PDA, receptor navigatie GPS, Windows Mobile 6.5, Word, Excel, PDF, Inregistrare convorbiri, Mouse optic tactil, ecran tactil 6.1cm, Turn to MUTE, Push E-Mail, Agenda infinita, Incarcator de baterie, Camera 2mpx, Bluetooth, EDGE, Baterie: 1200mAh
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 444 230 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU POKET PC SMARTPHONE DUAL SIM MEDIATEK GPS-W1 CU TV SI WIFI (CPU MARVELL-PXA310 - 624MHZ)

Telefon cu doua SIM LENOVO A750Telefon cu doua SIM LENOVO A750
Telefon cu doua SIM LENOVO A750
Descrierea produsului Lenovo A750 este foarte rapid si gandit pentru anduranta cu cea mai mare baterie de 2000mAh, ...
RON 879.22
Telefon cu doua SIM LENOVO A789Telefon cu doua SIM LENOVO A789
Telefon cu doua SIM LENOVO A789
Lenovo isi continua legenda, noul Lenovo A789 este gandit pentru anduranta cu cea mai mare baterie de 2000mAh, ecran ...
RON 1207.39
Smartphone Dual SiM 3G iGlo A109+ negruSmartphone Dual SiM 3G iGlo A109+ negru
Smartphone Dual SiM 3G iGlo A109+ negru
Descrierea produsului iGlo A109+ este 3G si surprinde prin aspect modern si diferit, finisaj elegant in culori ...
RON 498.94
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A109 negruSmartphone Dual SiM 3G Iglo A109 negru
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A109 negru
Descrierea produsului iGlo A109+ este 3G si surprinde prin aspect modern si diferit, finisaj elegant in culori ...
RON 361.4
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A109+ roz cu albSmartphone Dual SiM 3G Iglo A109+ roz cu alb
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A109+ roz cu...
Descrierea produsului iGlo A109+ este 3G si surprinde prin aspect modern si diferit, finisaj elegant in culori ...
RON 498.94
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A109 roz cu albSmartphone Dual SiM 3G Iglo A109 roz cu alb
Smartphone Dual SiM 3G Iglo A109 roz cu ...
Descrierea produsului iGlo A109+ este 3G si surprinde prin aspect modern si diferit, finisaj elegant in culori ...
RON 399.16
Telefon dualsim ZTE V970 Grand XTelefon dualsim ZTE V970 Grand X
Telefon dualsim ZTE V970 Grand X
ZTE continua sa realizeze cele mai performante smartphone-uri dual sim de pe planeta si lanseaza un nou varf de gama. ...
RON 979.01
Smartphone Dual SiM LENOVO A690Smartphone Dual SiM LENOVO A690
Smartphone Dual SiM LENOVO A690
Descrierea produsului Lenovo A690 continua legenda celui mai vandut telefon dualsim din istorie Lenovo A60, acum dotat ...
RON 598.73
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU...
Lansat:14 Aprilie 2011, primul telefon din lume cu 4 SIM-uri si 2 procesoare GSM. Tip platforma:Telefon 4 SiM - Dual ...
RON 473.93

POKET PC SMARTPHONE DUAL SIM MEDIATEK GPS-W1 CU TV SI WIFI (CPU MARVELL-PXA310 - 624MHZ) ESTE LISTAT IN: