Inscrie firma »
S*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Fosa septica ecologica

Fosa septica ecologica

Tip produs: canalizare ecologica | canalizare | fosa septica ecologica
Producator: Valrom
 

Prezentare Fosa septica ecologica

Introduceti descriereaSistemul de filtrare este alcatuit din urmatoarele componente (vezi foto):
1.Fosa septica
2.Camin protectie antirefulare
3.Camin de distributie
4.Camp de dispersie


Fosa septica
Are rolul principal de a filtra si a asigura sedimentarea gravitationala a elementelor de filtrat si de tratare anaeroba a acestora. Fosa septica complect etansa poate fi achizitionata din comert sau poate fi construita direct la fata locului din beton armat (vezi foto).
Poate fi o solutie de sine statatoare in cazul in care nu se doreste construirea unui camp de dispersie insa vitanjarea se v-a executa foarte des.
Se vor avea in vedere urmatoarele :
-capacitatea fosei septice se alege in functie de numarul de persoane care locuiesc in acea locuinta de ex. considerand o familie conventionala cu 3,5 persoane rezulta o cantitate de apa uzata de cca. de 350 l pe zi.
-volumul interior total va fi mai mare cu cca. 32 %, pentru asigurarea deasupra nivelului maxim al unui spatiu necesar pentru racordarea tubului de canalizare si pentru ventilare.
-pereti din beton armat cu grosimea minima de 15 cm vor fi protejati pe exterior cu o hidroizolare corespunzatoare iar pe interior vor fi protejati cu o hidroizolare si o solutie de protectie antiacida.


Camin protectie antirefulare
Are rolul de proteja fosa septica de refulare in cazul crestei nivelului apelor freatice. Poate fi achizitionat din comert sau se poate construi.
Constructia si dimensiunile difera in functie de tipul solutiei antirefulare adoptat.
Aceste poate fi : -cu clapeta antirefulare
-cu clapeta de retentie


Caminul de distributie
Are rolul principal de a sedimenta gravitational apa rezultata din fosa septica si a distribui apa rezultata campului de dispersie. Se poate achizitiona din comert sau se poate construi la fata locului.


Campul de dispersie
Este format din tevile de dispersie si sistemul de ventilare a tevilor.
-Tevile de dispersie au rolul de a dispersa uniform apele reziduale pe o arie larga de sol. Alegerea locului unde vor fi amplasate tevile de dispersie se face la o distanta minima de 5 m fata de constructii. Distanta minima intre tevile de dispersie v-a fi de 2 m dar nu v-a depasi 3 m.
Tevile de dispersie se vor aseza cu gaurile (fantele) in jos dupa cum se vede in foto, incepand de la camin cu tipul 1. Pot fi achizitionate din comert sau se pot confectiona. Adincimea maxima la care se pot amplasa este de 1 m.
-Sistemul de ventilare a tevilor este asigurata de burlanele de ventilatie, montate la c produsului aici...
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
14 435 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: reparati - renovari - instalatori