Inscrie firma »
Ferestre de mansarda, ferestre de acces pe acoperis

Ferestre de mansarda, ferestre de acces pe acoperis

Tip produs: ferestre de mansarda
 

Prezentare Ferestre de mansarda, ferestre de acces pe acoperis

Ferestrele de mansarda FAKRO se monteaza pe acoperisuri atat la constructiile noi cat si la mansardarea cladirilor vechi. Ramele de etansare permit montarea individuala a ferestrelor dar si gruparea acestora pe linie orizontala, verticala sau in blocuri, permitand astfel iluminarea optima a incaperilor.

Ferestre cu articulare mediana FT-A cele mai agreate solutii in constructia ferestrelor de mansarda. Se deschid prin rotirea in jurul unei articulatii mediane pana la 180grd, pot fi instalate pe orice tip de invelitori cu panta acoperisului de 15- 90grd. ModelulA cuprindeA tipurile:A FTS-V (Termo Standard),A FTP-V (Termo Plus),A FTP-W (Termo Plus White). Pentru imbinarea cu invelitoareaA se utilizeazaA rame de etansare ESV- pentru invelitori plate si EZV-A pentru invelitori ondulate.
Ferestre cu dubla articulare:
-FPP preSelect-A se instaleazaA pe acoperisuri cu panta de 15- 55grd. Au un mecanism modern si brevetat cu doua functii, ce asigura stabilitatea si deschiderea cerceveleiA cu articulatia superioara- in pozitia dorita intre 0- 35grd sau cu cea mediana- cu rotire pana la 180grd
-ATIC-FLP- in varianta fixa si articulata, seA monteaza in perimetrul vertical al peretelui si se combina cu ferestrele de mansarda (FTP-V si FPP preSelect) montate in planul acoperisului cu pantaA de 20- 55grd. Imbinarea se realizeaza cuA rame de etansare atic, universale EUV.
Ferestre de acces pe acoperis termoizolante
-FWP- au deschidere laterala spre dreapta (FWP-R) sau spre stanga (FWP-L). Se monteaza la acoperisuri cu panta de15A - 55grd siA permit accesul pe acoperis pentru lucrari de intretinere, fiindA recomandate pentru incaperi locuibile. Ramele de etansare utilizate sunt tip ESW- pentru invelitori plate sau EZW- pentru invelitori ondulate.
Ferestre de acces pe acoperis:
-WGI- cu un coeficient de izolare termica foarte scazut, ferestrele cu geamuri securizate WG au rol de lumninator si sunt destinate numai podurilor neamenajate,A cu acoperisuri cu panta deA 15- 60grd. CerceveauaA basculeaza in sus in jurul unei articulatii montate in partea superioara, permitand accesul usor pe acoperis.A Rama universala de etansareA face parte comuna cu fereastra
-WS-A au o cupola din policarbonat foarte rezistent la intemperii si radiatii UV, ceA basculeaza in sus in jurul unei articulatii din partea superioara. Permit accesul pe acoperisuri cuA panta intre 15- 55grdA pentru lucrari de intretinere si sunt destinate pentru spatii nelocuibile. Rama universala de etansare face corp comun cu fereastra.
Accesoriile suplimentare (rulouri, jaluzele), pe langa efectul decorativ maresc functionalitatea ferestrelor si confortul incaperilor mansardei, limiteaza cantitatea de lumina ce patrunde in incapere siA diminueaza transferul de energie din si spre exterior.
PREZENTARE K***********
MEMBRU
GRATUIT
K***********
5 582 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ferestre de mansarda

PRODUSE ASEMANATOARE CU FERESTRE DE MANSARDA, FERESTRE DE ACCES PE ACOPERIS

Ferestre de evacuare a fumuluiFerestre de evacuare a fumului
Ferestre de evacuare a fumului
FERESTRE DE EVACUARE A FUMULUI A  Cea mai importanta caracteristica a ferestrelor FSP, care o diferentiaza de ...
FERESTRE DE MANSARDA STANDARDFERESTRE DE MANSARDA STANDARD
FERESTRE DE MANSARDA STANDARD
Ferestrele de mansarda FAKRO cu articulare mediana au cea mai simpla constructie. Montajul, intretinerea si dotarea cu ...
FERESTRE CU DUBLA ARTICULARE - FAKROFERESTRE CU DUBLA ARTICULARE - FAKRO
FERESTRE CU DUBLA ARTICULARE - FAKRO
FERESTRE FAKRO CU DUBLA ARTICULARE (FPP preSelect). Aceste ferestre au un mecanism modern si inovator de balamale ...
SCARI MODULARE DIN LEMN -  FAKROSCARI MODULARE DIN LEMN -  FAKRO
SCARI MODULARE DIN LEMN - FAKRO
Scara modulara LWK-Komfort este fabricata din lemn de pin de cea mai buna calitate. Dupa pliere gura de acces la pod se ...

FERESTRE DE MANSARDA, FERESTRE DE ACCES PE ACOPERIS ESTE LISTAT IN: