Inscrie firma »
Substante si accesorii pentru curatare si intretinere diverse suprafete

Substante si accesorii pentru curatare si intretinere diverse suprafete

Tip produs: igiena | curatenie | echipamente HoReCa
 

Prezentare Substante si accesorii pentru curatare si intretinere diverse suprafete

Gama variata de detergenti lichizi profesionali este destinataA curatarii si intretineriiA diverselor suprafete precum lemn, ceramica, marmura,A plastic,A mochete si covoare:

-Agent de curatare pentru lemn natural - care inlatura resturile incrustate in fibre si reda aspectul initial al suprafetelor tratate. Produsul nu face spuma.

-Lustro ParchetA - un produs recomandat pentru intretinerea curenta a suprafetelor din lemn (parchet, dusumea, mobila). Acesta spala si reda luciul suprafetelor, dand un parfum placut de prospetime; nu necesita clatire.

-Spray pentru curatarea mobilei si a suprafetelor din plastic,A piele naturala -A destinat uzului profesional;A reda luciul suprafetelor tratate, formand o pelicula de protectie.
-StarnetA - un sampon concentrat pentru mochete si covoare. Face o spuma abundenta si reda fibrelor tratate culoarea si volumul initial. Se poate folosi manual sau cu orice masina automata.
-Bath-ToiletA - un produs de curatare pentru faianta, cazi de baie, cabine si cuve de dus, chiuvete si obiecte sanitare. Acest produs dezinfecteaza si are actiune anticalcar si antimicotica; reda luciul suprafetelor tratate, lasand un miros agreabil de prospetime.
-Eco GlassA - o solutie de curatat si degresat geamuri, oglinzi si vitrine. Acesta previne aburirea si da stralucire suprafetelor tratate; solutia are in compozitie o formula de uscare rapida.
-SolnetA - un produs concentrat care curata si degreseaza in profunzime suprafete precum gresie, marmura, linoleum, mozaic. Reda stralucirea si lasa un miros placut de prospetime; nu necesita clatire.
-SolpinA - areA in compozitie o formula activa concentrata cu ulei de pin. Curata, degreseaza si dezodorizeaza suprafete precum gresia, marmura, faianta, linoleum. Lasa un miros de pin, proaspat si placut siA nu necesita clatire.
-Degresant AelierA - un produs alcalin cu o mare putere de degresare. Curata si elimina usor grasimile minerale, vegetale, uleiurile, mizeriile profunde de pe toate tipurile de pardoseli si suprafete din mediul industrial. Se poate utiliza manual sau cu ajutorul unei mono-perii.
-Dermanet IndustrialA - un sapun lichid cu o mare putere de spalare. Formula are un continut scazut de solvent si elimina eficient si rapid urmele puternice de grasime minerala, unsoare uzata, mastic, vopsea, cerneala. Nu irita pielea, avand un PH usor alcalinA si unA miros discret de citrice.
PREZENTARE J***************
MEMBRU
GRATUIT
J***************
4 080 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
J***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Chimicale/Cauciucuri » Detergenti

PRODUSE ASEMANATOARE CU SUBSTANTE SI ACCESORII PENTRU CURATARE SI INTRETINERE DIVERSE SUPRAFETE

Dispensere, uscatoare si consumabile profesionale pentru baieDispensere, uscatoare si consumabile profesionale pentru baie
Dispensere, uscatoare si consumabile pro...
Dispensere pentru uz profesional, dinA plastic abs, de calitate superioara, cu protectie UV: -dispenser pentru ...

SUBSTANTE SI ACCESORII PENTRU CURATARE SI INTRETINERE DIVERSE SUPRAFETE ESTE LISTAT IN: