Inscrie firma »
Aparate de bronzat vibro, aparate de bronzat cu vibratii

Aparate de bronzat vibro, aparate de bronzat cu vibratii

Tip produs: aparate de bronzat | aparate de bronzat oradea | aparate de bronzat cu vibratii
 

Prezentare Aparate de bronzat vibro, aparate de bronzat cu vibratii

aparate de bronzat profesionale, aparate de bronzat oradea, salon de bronzat oradea, aparate de bronzat cu vibratii, solarii, solarii verticale, solarii orizontale, vibro solarii, aparate de bronzat vibro - toate oferite de Megatrade Srl. din Oradea.

Aparatele de bronzat Cadillac sunt solarii verticale profesionale care datorita formei ovale, asigura o bronzare eficienta. Datorita parametrilor tehnici de calitate inalta confera o bronzare uniforma si de durata pe toata suprafata corpului. Aparatul de bronzat este acoperit cu plexiglass. Solariile Cadillac sunt igienice.
Solariile, aparatele de bronzat New Concept ofer un confort maxim si o bronzare uniforma, spre satisfactia clientilor si a proprietarilor de solarii, saloane de bronzat. Aceasta realizare tehnica este intalnita numai la noi. Astfel reusim sa ne mentinem pozitia de lideri pe piata nationala de solarii verticale, aparate de bronzat verticale. Prin ventilatia interna a aparatelor de bronzat, a solariilor, obtinuta printr-o tehnica inovatoare, am reusit sa realizam urmatoarele obiective: racorirea corporala reglabila, independenta de cea a aparatului de bronzat. Solariile, aparatele de bronzat de tip New Concept, au o termoreglare optima ce asigura o temperatura constanta a tuburilor de solar.

cautari frecvente: aparate de bronzat, aparate de bronzat oradea, salon de bronzat oradea, aparate de bronzat cu vibratii, solarii, solarii verticale, vibro solarii, saune, infrasaune, saune finlandeze, aparate de slabit, cazi cu hidromasaj.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
6 796 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Aparate electrice de inalta/joasa tensiune

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARATE DE BRONZAT VIBRO, APARATE DE BRONZAT CU VIBRATII

Aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat profesionaleAparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat profesionale
Aparate de bronzat orizontale, aparate d...
aparate de bronzat orizontale - Megatrade va pune la dispozitie aparate de bronzat profesionale 4 in 1! Aparatele ...
Aparate de Bronzat OradeaAparate de Bronzat Oradea
Aparate de Bronzat Oradea
Aparate de bronzat profesionale pentru salonul Dvs! Mega Trade Srl. -cu sediul in Oradea- comercializeaza aparate de ...
Aparate de bronzatAparate de bronzat
Aparate de bronzat
Aparatele de bronzat Cadillac sunt solarii verticale profesionale care datorita formei ovale, asigura o bronzare ...