Inscrie firma »
Aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat profesionale

Aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat profesionale

Tip produs: Aparate de bronzat orizontale | Aparate de bronzat | aparat de bronzat oradea
 

Prezentare Aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat profesionale

aparate de bronzat orizontale -

Megatrade va pune la dispozitie aparate de bronzat profesionale 4 in 1! Aparatele noastre de bronzat indeplinesc 4 functii concomitent. Acestea sunt: bronzare, fitness, modelarea corpului si tratarea celulitei concomitent.

Oferim 5 ani garantie pentru aparate de bronzat, solarii verticale, solarii orizontale, aparate de bronzat turbo, aparate de bronzat cu platou de vibratii.

Folositi apratele noastre de bronzat pentru o piele perfect bronzata si ferma.
Cu aparatele de bronzat cu platou vibratii va putem garanta scadere in greutate fara durere! Secretul sta in aparatele de bronzat cu VIBRO TRAINER. Acestea sunt aparate de bronzat cu vibratii.

Va mai oferim diferite saune, infrasaune, saune finlandeze, cosmetice penbtru solar, cazi de baie cu hidromasaj, jacuzzi, diferite aparate de slabit, aparate wellness, aparate fitness. Va asteptam in showroomul nostru la Ebony Beauty Center din incinta Lotus Market Oradea.
Aparatele de bronzat Cadillac sunt solarii verticale profesionale care datorita formei ovale, asigura o bronzare eficienta. Datorita parametrilor tehnici de calitate inalta confera o bronzare uniforma si de durata pe toata suprafata corpului. Aparatul de bronzat este acoperit cu plexiglass. Solariile Cadillac sunt igienice.
Solariile, aparatele de bronzat New Concept ofer un confort maxim si o bronzare uniforma, spre satisfactia clientilor si a proprietarilor de solarii, saloane de bronzat. Aceasta realizare tehnica este intalnita numai la noi. Astfel reusim sa ne mentinem pozitia de lideri pe piata nationala de solarii verticale, aparate de bronzat verticale. Prin ventilatia interna a aparatelor de bronzat, a solariilor, obtinuta printr-o tehnica inovatoare, am reusit sa realizam urmatoarele obiective: racorirea corporala reglabila, independenta de cea a aparatului de bronzat. Solariile, aparatele de bronzat de tip New Concept, au o termoreglare optima ce asigura o temperatura constanta a tuburilor de solar.


Aparate de bronzat profesionale pentru salonul Dvs la Ebony Beauty Center din Lotus Market!

Sc Mega Trade Srl. comercializeaza aparate de bronzat, solarii verticale, solarii orizontale, vibro solarii, aparate de bronzat cu platou vibratii, aparate de bronzat in oradea, diferite saune, infra saune, saune finlandeze, aparate de slabit, cazi cu hidromasaj si cosmetice pentru solarii, pentru aparate de bronzat. La noi gasiti o noutate exclusiva pe piata aparatelor de bronzat si anume aparatul de bronzat cu vibratii. Solariile, aparatele de bronzat verticale profesionale cu Vibro Trainer asigura in acelasi timp clientilor nostri o bronzare uniforma si modelare corporala.
Va asteptam la showroom-ul nostru Ebony Beauty Center din incinta Lotus Market Oradea. Daca sunteti reprezentanul unei saloane de infrumusetare sau saloane de bronzat, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta de pret pentru achizitionarea unor aparate de bronzat cu vibro trainer, vibrosolarii, saune, aparate de slabit, cosmetice profesionale pentru solar, pentru aparate de bronzat.
Va asteptam in showroom-ul nostru din Oradea, in incinta Lotus Market la Ebony Beauty Center.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
6 792 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Aparate electrice de inalta/joasa tensiune

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARATE DE BRONZAT ORIZONTALE, APARATE DE BRONZAT PROFESIONALE

Aparate de Bronzat OradeaAparate de Bronzat Oradea
Aparate de Bronzat Oradea
Aparate de bronzat profesionale pentru salonul Dvs! Mega Trade Srl. -cu sediul in Oradea- comercializeaza aparate de ...
Aparate de bronzat vibro, aparate de bronzat cu vibratiiAparate de bronzat vibro, aparate de bronzat cu vibratii
Aparate de bronzat vibro, aparate de bro...
aparate de bronzat profesionale, aparate de bronzat oradea, salon de bronzat oradea, aparate de bronzat cu vibratii, ...
Aparate de bronzatAparate de bronzat
Aparate de bronzat
Aparatele de bronzat Cadillac sunt solarii verticale profesionale care datorita formei ovale, asigura o bronzare ...