Inscrie firma »
Cazi de baie

Cazi de baie

Tip produs: cazi de baie
 

Prezentare Cazi de baie

Polimetacrilatul de metil, materialul cheie din structura placilor acrilice compozite este cel mai dur material plastic sanitar, folosirea lui avand ca rezultat si o temperatura cazilor de baie care se apropie foarte mult de temperatura ambientala a camerei de baie, eliminand senzatia de rece la atingere. Placile folosite sunt obtinute prin turnare, ceea ce duce la o porozitate infima, de ordinul nanometrilor si care nu permite patarea sau acumularea de bacterii, cazile FIBREX CO fiind astfel cele mai igienice de pe piata romaneasca. De asemenea, conductibilitatea termica speciala a cuvelor mentine temperatura apei constanta un timp mai indelungat, fara a diminua rezistenta structurii cazilor. Toata gama de cazi de baie si cadite de dus sunt echipate cu: suport reglabil pe inaltime, masti frontale si/sau laterale, sifon cu ventil automat.

Produsele sanitare acrilice ce poarta marca FIBREX CO sunt produse cu cea mai performanta tehnologie de termoformare, din placa LUCITE sau LUCITE XL.
Caracteristicile care le fac superioare celorlalte produse sanitare sunt imposibilitatea de a se pata, stabilirea culorii, grosimea placii acrilice de aproximativ 4mm, rezistenta la UV si antimigrare, rezistenta imbunatatita la socuri termice. O alta calitate a obiectelor sanitare este sistemul de sustinere imbunatatit prin funduri ranforsate cu o placa de rezistenta de 2cm, suporti cu bare longitudinale si tranversale - profil patrat, reglare pe inaltime in 4-5 puncte a nivelului si un sistem de imobilizare la perete prin folosirea bridelor.

Cazi de baie
APOLLO - cada dreapta din placa acril antibacteriala, cu posibilitate hidromasaj.
Cada se poate livra cu:
- masca fata
- masti laterale
- accesorii
- suport metalic reglabil
- culori diverse
- sistem hidro
- sifon automat VIEGA Germania
Orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

CRISTAL - cada colt semirotunda varianta stanga si dreapta din placa acril antibacteriala, cu posibilitate hidromasaj (masajul intensiv al intregului corp inclusiv a zonelor lombara si cervicala, prin jeturile de apa si minijeturile laterale)
Cada se poate livra:
- simpla
- montata pe suport reglabil
- montata pe suport cu masca fata cu sau fara mastile laterale
- cu ventil automat sau simplu, VIEGA Germania
Orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

FAVORIT - cada dreapta din placa acril antibacteriala
Cada se poate livra :
- masca fata
- masti laterale
- accesorii
- suport metalic reglabil
- culori diverse
- sistem hidro
- sifon automat VIEGA Germania
Orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

INGRID -A orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

LOTUS -A  orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

MARIETA - orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

NAOMI - orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

NIAGARA - orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

NICOLE - orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

NORY - orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

ROMA - cada dreapta din placa acril antibacteriana Lucite
Lucite este materialul nr.1 in lume folosit la confectionarea cazilor de acril.
El se recomanda prin calitati de exceptie: dur, usor, imposibil de patat, usor de intretinut, cald, are calitati antibacteriale. Cu posibilitate hidromasaj.
Cada se poate livra cu :
- masca fata
- masti laterale
- accesorii
- suport metalic reglabil
- culori diverse
- sistem hidro
-s ifon automat VIEGA Germania
Orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

ULISE - orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

ANCA - orice model de cada se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

SIENA - simpla sau cu sistem de hidromasaj.
PREZENTARE F********
MEMBRU
GRATUIT
F********
34 764 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Obiecte sanitare

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAZI DE BAIE

Cazi hidromasajCazi hidromasaj
Cazi hidromasaj
Polimetacrilatul de metil, materialul cheie din structura placilor acrilice compozite este cel mai dur material plastic ...
Cada de baie CristalCada de baie Cristal
Cada de baie Cristal
Cada de baie Cristal este o cada cu laturi inegale, din placa acril antibacterian, cu posibilitate de hidromasaj ...
Cada de baie LotusCada de baie Lotus
Cada de baie Lotus
Cada de baie Lotus este o cada cu laturi inegale, din placa acril antibacterian, cu posibilitate de hidromasaj (masajul ...
Cada de baie MemphisCada de baie Memphis
Cada de baie Memphis
Cada de baie Memphis este o cada rotunda, din placa acril antibacterian semitransparent, de 10 mm. Optional se poate ...
Cada de baie MarleneCada de baie Marlene
Cada de baie Marlene
Cada de baie Marlene este o cada dreapta, din placa acril antibacterian, cu posibilitate hidromasaj (stimuleaza ...
Cabine de dusCabine de dus
Cabine de dus
Flexibilitatea caracterizeaza cel mai bine cabinele de dus FIBREX clientul avand posibilitatea de a opta pentru sisteme ...
Cada de baie SpheraCada de baie Sphera
Cada de baie Sphera
Cada de baie Sphera este o cada rotunda, din placa acril antibacterian. Produsele din acril antibacterian beneficiaza de ...
Cada de baie MarietaCada de baie Marieta
Cada de baie Marieta
Cada de baie Marieta este o cada dreapta, din placa acril antibacterian. Produsele din acril antibacterian beneficiaza ...
Cada de baie ParadisCada de baie Paradis
Cada de baie Paradis
Cada de baie Paradis este o cada dreapta, din placa acril antibacterian. Produsele din acril antibacterian beneficiaza ...

CAZI DE BAIE ESTE LISTAT IN: