Inscrie firma »
Echipamente pentru aplicarea mecanizata a tencuielilor si vopselelor

Echipamente pentru aplicarea mecanizata a tencuielilor si vopselelor

Tip produs: utilaje | scule | unelte
 

Prezentare Echipamente pentru aplicarea mecanizata a tencuielilor si vopselelor

-A Echipamentele FILAMOS, MAI, MALTECH, UELZENER sunt pentru aplicare mecanizata a gletului, tencuielilor, torcretului, sapelor si tencuielilor decorative si cuprind: pompe cu malaxor pentru mortare, pompe de sapa, pompe torcret, masini pentru alpicat glet, masa de spaclu si tencuiala decorativa. Pompele au o constructie modulara si sunt prevazute cu mixer de mortar, snec sau pistoane radicand randamentul muncii manuale la peste 400-600 ori.
-A Masinile de nivelat sape LOMAR au functionare automata, sunt eficiente si nu necesita efort fizic la utilizare niveland sapa de egalizare perfect (randament 50-100mp/ora nivelati si compactati).
-A Echipamentele airless produse de catre TAIVER atat in gama pneumatica, hidraulica sau cu membrane sunt concepute pentru aplicarea tuturor produselor umede cu granulometrii de 0-4 mm indiferent de vascozitate sau solvent. Sunt destinate tuturor aplicatiilor de la rezidential, drumuri si poduri, agricol, naval, transporturi si pana la industrial. Echipamentele se compun din pistoale airless, turbine, pompe, pistoale electrostatice, epoxidice mono, bi sau tricomponente, masini pentru aplicarea masei de spaclu sau a tencuielii decorative, etc.

Echipamente pentru aplicare mecanizata tencuieli, sape, torcret si vopsele, utilaje pentru sablare, curatare, buciardare pereti si pardosele unelte pentru driscuire/netezire/slefuire pereti, pardosele si sape, masini unelte si scule pentru montarea pavelelor, bordurilor, tuburilor si a altor prefabricate din beton.
PREZENTARE M****************
MEMBRU
GRATUIT
M****************
6 456 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: utilaje constructii - masina de sapa-tencuit-gletuit-driscuit-chituit - masini de sablat frezat buciardat si decopertat

PRODUSE ASEMANATOARE CU ECHIPAMENTE PENTRU APLICAREA MECANIZATA A TENCUIELILOR SI VOPSELELOR

Unelte pentru netezirea peretilor colturilorUnelte pentru netezirea peretilor colturilor
Unelte pentru netezirea peretilor coltur...
-Uneltele FULL CIRCLE sunt ideale pentru slefuirea peretilor fiind utilizate atat pe olnite, colturi, arcade cat si ...

ECHIPAMENTE PENTRU APLICAREA MECANIZATA A TENCUIELILOR SI VOPSELELOR ESTE LISTAT IN:

ECHIPAMENTE PENTRU APLICAREA MECANIZATA A TENCUIELILOR SI VOPSELELOR - PRODUSE SIMILARE