Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Brisesoleil-uri din aluminiu

Brisesoleil-uri din aluminiu

Tip produs: ferestre | copertine
 

Prezentare Brisesoleil-uri din aluminiu

Preocuparea pentru economisirea energiei cladirilor este un fenomen relativ recent. In ultimii ani s-a ajuns la concluzia ca problemele privind eficienta energetica a unei constructii sunt mult mai complexe decat solutiile adoptate privind izolarea si accesul nerestrictionat al razelor solare.

In timpul etapei de proiectare este important sa protejezi cladirea de patrunderea directa a razelor solare cat mai eficient posibil. Este necesar un bun echilibru intre capacitateaA brisesoleil-urilor si patrunderea maxima a luminii naturale, acest lucru imbunatatind confortul vizual in interiorul cladirii. Este clar ca orientarea peretilor exteriori ai cladirii este decisiva in alegerea sistemului si dimensionarea tipului de brisesoleil.

Un instrument care permite alegerea si dimensionarea este calculul unghiurilor de umbra pentru fiecare perete exterior. Unghiurile de umbra sunt calculate in raport cu pozitia relativa a soarelui fata de geam.
Reynaers Aluminium a dezvoltat BS Control, un program ce permite calculul unghiurilor de umbra si dimensionarea corecta a sistemelor de brisesoleil-uri pentru fiecare perete exterior al cladirii.

Sistemele de brisesoleil-uri de la Reynaers sunt create pentru a asigura o solutie estetica si practica de umbrire pentru orice cladire noua sau deja existenta. Acestea sunt oferite atat ca solutii standard cat si ca solutii recomandate. Brisesoleil este termenul generic pentru un sistem de lamele care, cand sunt fixate pe fatada exterioara a unei cladiri, asigura protectie solara.

Sistemele de brisesoleil-uri permit mai multe variante constructive: panouri preasamblate, lamele fixe, lamele mobile, pasarele si sisteme de prindere a lamelelor. Brisesoleil-urileA  pot fi montate atat in peretele cortina cat si pe zidarie. Sistemele de brisesoleil-uri create si dezvoltate de Reynaers sunt: BS 100, BS 20 si BS 30.
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
8 117 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Energie/Resurse/Metale » Aluminiu

PRODUSE ASEMANATOARE CU BRISESOLEIL-URI DIN ALUMINIU

Luminatoare cu profile din aluminiuLuminatoare cu profile din aluminiu
Luminatoare cu profile din aluminiu
Sistemele de luminatoare cu profile din aluminiu REYNAERS ofera solutii tehnice optime, de la costructia de acoperisuri ...
Sisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiuSisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiu
Sisteme si accesorii pentru pereti-corti...
Peretii-cortina REYNAERS sunt special conceputi pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte de design. In functie ...
Ferestre cu tamplarie profile din aluminiuFerestre cu tamplarie profile din aluminiu
Ferestre cu tamplarie profile din alumin...
Sistemele de profile din aluminiu pentru ferestre REYNAERS sunt disponibile in diverse modele, putand fi indeplinite ...

BRISESOLEIL-URI DIN ALUMINIU ESTE LISTAT IN: