Inscrie firma »

S******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************

Istoria companiei
Compania Secom a fost infiintata in anul 1991, in Bucuresti.

In anul 1997 a devenit unul dintre primele magazine cu profil naturist din Bucuresti. Apropierea noastra de fitoterapie nu a fost intamplatoare, faptul ca ne aflam langa Spitalul Militar Central a facut ca multi pacienti sa ne viziteze, solicitand diverse remedii, uneori pentru boli in stadii foarte avansate. Din pacate, oferta noastra era limitata si nu se putea realiza un tratament complementar eficient, deoarece majoritatea produselor recomandate de literatura de specialitate lipseau de pe piata romaneasca.

Import
Astfel, in anul 2003 am demarat activitatea de cercetare a industriei de suplimente alimentare de pe piata internationala. In anul 2004 am inceput importul propriu-zis, respectiv colaborarea cu cei mai renumiti producatori de produse naturale pentru sanatate din SUA. Initial, gama de produse importate a fost destul de restransa, nestiind impactul si rezultatele ce aveau sa urmeze. Observand aprecierea produselor si rezultatele obtinute de catre pacienti, precum si diversitatea problemelor de sanatate ale acestora, am inceput treptat sa ne dezvoltam linia de produse. In prezent acoperim aproape toata gama de afectiuni folosind 94 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania.

Despre produse
Produsele naturale pe care le importam imbina medicina traditionala chineza, medicina ayurvedica indiana si fitoterapia europeana si sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate si cu standarde calitative foarte inalte, ceea ce le confera eficienta si siguranta maxima.
Gama noastra de produse include formule complexe, vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale si o linie speciala de produse pentru copii.
Toti producatorii de la care importam detin fabrici, care functioneaza conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) si FDA (Food and Drug Administration). Toate produsele sunt extrem de bine verificate, decontaminate, purificate; nici o impuritate nu ajunge in produsul respectiv.
Rigorile FDA-ului, care controleaza producatorii de suplimente alimentare si medicamente din SUA, sunt cunoscute pe plan mondial.
Toate produsele sunt avizate in Romania, conform legislatiei in vigoare.

In lume este tot mai des intalnit conceptul de medicina integrativa: intr-o situatie dificila, pacientul trebuie sa beneficieze de toate posibilitatile de tratament, medicina traditionala completata de medicina alternativa. Acest concept il aplicam si noi.

De ce sunt produsele noastre unice si speciale?
- sunt 100% naturale
- sunt ORIGINALE -; nu exista linie de productie pentru Romania; aceeasi compozitie este prezenta si utilizata la nivel international
- materia prima pentru realizarea produselor este obtinuta de la cei mai mari producatori de materie prima pentru suplimente alimentare din lume; de exemplu Jarrow Formulas foloseste IP6 de cea mai inalta puritate si biodisponibilitate, produs de Tsuno Foods & Rice Company de Wakayama - Japonia, liderul mondial in domeniu
- concentratii maxime de ingrediente active - tintind spre rezultate optime - produsele noastre contin ingrediente unice pe piata romaneasca: colostru, IP6, prebiotice, argint coloidal, extracte glandulare, extracte din plante standardizate si multe altele
- ofera biodisponibilitate maxima - puritatea si acuratetea formulelor sunt garantate de renumele producatorilor
- sunt administrate de zeci de ani pe plan mondial
- sunt supuse permanent unor intense cercetari medicale - se prezinta sub forma de capsule vegetale (o noutate in tara noastra) sau tablete easy-solve (tablete care se dizolva in cateva minute dupa inghitire) si permit eliberarea usoara a substantelor active in organism

Obiective
Fiind deschizator de drumuri, multe companii au incercat sa copieze ideile si produsele noastre, dar experieta, impunerea produselor noastre la nivel international de peste 50 de ani, implinirea si chiar depasirea asteptarilor consumatorilor au ajutat la succesul produselor noastre.
Obiectivul principal al companiei noastre este de a ne mentine lider in importul de produse pentru sanatate 100% naturale, originale, unice si bazate pe cercetari stiintifice.
Vom incerca sa oferim in permanenta consumatorilor nostri toate inovatiile din domeniul suplimentelor alimentare, menite sa asigure un nivel optim de sanatate.
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
166 422 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - antitumorale - terapii naturiste

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SECOM PRODUCTIE SERVICII SRL

Vitamin D3 (copii) 29,6 mlVitamin D3 (copii) 29,6 ml
Vitamin d3 (copii) 29,6 ml
-complementar in tratamentul rahitismului cauzat de expunerea insuficienta la razele solare, aport redus de vitamina D, ...
RON 46.00
Vitamin C (copii) 118,5 mlVitamin C (copii) 118,5 ml
Vitamin c (copii) 118,5 ml
- imunostimulator (antiviral, antibacterian, adjuvant antitumoral) - ajuta la refacerea tesuturilor (grabeste ...
RON 46.00
Tonalin XS - CLA 45 capsuleTonalin XS - CLA 45 capsule
Tonalin xs - cla 45 capsule
Acidul linoleic conjugat (CLA) este un amestec de izomeri ai acidului linoleic: cis-9, trans-11 (acid rumenic) ºi ...
RON 108.00
Sam-eSam-e
Sam-e
S-Adenozil-Metionina este sintetizata in mod natural in organism din aminoacidul metionina, in prezenta magneziului si ...
RON 247.00
Pressure Optimizer 60 capsulePressure Optimizer 60 capsule
Pressure optimizer 60 capsule
- reduce simptomatologia in hiper- si hipotensiune arteriala - favorizeaza mentinerea integritatii peretelui ...
RON 175.00
Liver Blend 100 capsuleLiver Blend 100 capsule
Liver blend 100 capsule
- hepatoprotector (antioxidant, protejeaza membrana celulei hepatice, stimuleaza regenerarea si regleaza rata de ...
RON 40.00
Digestion Blend 100 capsuleDigestion Blend 100 capsule
Digestion blend 100 capsule
- stimuleaza digestia prin activarea glandelor salivare si cresterea nivelului de enzime digestive - carminativ ...
RON 43.00
Colostru cu ProbioticeColostru cu Probiotice
Colostru cu probiotice
Colostrul, considerat un "miracol al naturii", este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Colostrul ...
RON 139.00
ChoLess OptimizerChoLess Optimizer
Choless optimizer
- reduce nivelul seric al colesterolului total, al VLDL, LDL, al apolipoproteinei B ºi al trigliceridelor, ...
RON 205.00
Calcium with MagnesiumCalcium with Magnesium
Calcium with magnesium
- mentine integritatea structurala si functionala a sistemului osteo-articular, densitatea osoasa - ajuta la ...
RON 115.00