Inscrie firma »
Elaborare si management proiecte finantate din Fondul Social European

Elaborare si management proiecte finantate din Fondul Social European

Tip produs: Fonduri Europene | Programul Operational Sectorial | Consultanta management proiecte
 

Prezentare Elaborare si management proiecte finantate din Fondul Social European

Echipa noastra de experti va pune la dispozitie experienta in context national si international, acumulata in perioada pre- si post-aderare, in domeniul elaborarii si implementarii proiectelor finantate din Fonduri Europene.
Nucleul echipei noastre de experti a dobandit experienta pe parcursul intregului proces de dezvoltare a sistemului de management si implementare POSDRU 2007-2013.
Echipa noastra colaboreaza in cadrul unei retele vaste de experti cu experienta relevanta in acest domeniu, atat in plan national cat si international.
Oferta noastra include dezvoltarea ideii de proiect (strategic sau de tip grant), scrierea acestuia, sprijin in elaborarea documentatiei necesare transmiterii cererii de finantare catre organismul public abilitat, precum si identificarea, dup caz, de parteneri regionali, nationali si internationali necesari.
In functie de cerinte, putem facilita incheierea de parteneriate cu diverse organisme publice si/sau private, cu experienta si bune practici demonstrate in implementarea FSE, din alte state membre ale Uniunii Europene, de exemplu: Italia, Germania, Austria, Grecia, Marea Britanie, Portugalia, Slovacia, etc.
Orice colaborare va incepe dupa o analiza a solicitantului de finantare (dupa caz a partenerilor) si a ideii de proiect, in vederea stabilirii eligibilitatii acestora.
Pentru orice alte informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
3 198 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Consultanta Proiecte Fonduri Structurale Europene - Fondul Social European - Consultanta elaborare implementare proiecte

PRODUSE ASEMANATOARE CU ELABORARE SI MANAGEMENT PROIECTE FINANTATE DIN FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Consultanta si trainingConsultanta si training
Consultanta si training
Echipa noastra de experti va pune la dispozitie experienta in context national si international, acumulata in perioada ...