Inscrie firma »
S***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
WHISKY BALLANTINES 0.7l

WHISKY BALLANTINES 0.7l

Tip produs: WHISKY | BALLANTINES | BAUTURI ALCOOLICE
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare WHISKY BALLANTINES 0.7l

Descriere produs:

De 175 de ani, Ballantine's este "The Scotch" , un benchmark printre bauturi, un whisky care si-a schimbat personalitatea de-a lungul timpului de mai multe ori, de fiecare data pentru a intineri din nou. "Un scotch" care ne cucereste in fiecare zi cu aroma sa bogata si echilibrata, clasic si confident, usor de baut si prietenos. In ciuda modernitatii sale, traditia inceputa de George Ballantines si fii sai in 1827 continua si azi in metodele sale de obtinere. Rezultatul este un amestec fin de malturi atent selectionate, invechire in butoaie de stejar si un strop de traditie in fiecare sticla.

CARACTERISTICI

- Gust fin echilibrat, usor de baut, Ballantine's este un blended whisky de o exceptionala calitate, pentru obtinerea sa se compun nu mai putin de 43 de tipuri diferite de whisky-uri.
- Usor de baut, cu note usor fructate si nuante de cereale fine, Ballantine's are o compozitie echilibrata, delicata si complexa, care ii confera multa savoare.
Ballantine's ocupa locul 1 sau 2 in peste 20 de tari din Europa. Mai mult de 60 de milioane de sticle incanta consumatorii de pe intreaga planeta in fiecare an. Ballantine's este furnizor al Caselor Regale din Anglia, Suedia si Olanda si a castigat sute de premii in decursul existentei sale la renumite concursuri internationale. De aceea, in fiecare secunda, 2 sticle de Ballantine's isi schimba proprietarul.

Volum 0.7L
Pret/sticla 45 ron
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
5 574 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: distributie bauturi alcoolice - distributie whisky - distributie cafea

WHISKY BALLANTINES 0.7L ESTE LISTAT IN: