Inscrie firma »
Acana Puppy Large Breed 15 kg

Acana Puppy Large Breed 15 kg

Tip produs: Acana | Superpremium | hrana caini
 

Prezentare Acana Puppy Large Breed 15 kg

Densitatea oaselor si puterea combinate cu o crestere controlata sunt esentiale pentru dezvoltarea cateilor de talie mare. ACANA Puppy Large Breed asigura dezvoltarea raselor mari de catei prin nivele ajustate de proteine, grasimi si calciu ce duc la o crestere normala si reduc solicitarea oaselor si incheieturilor.

Aceasta formula foarte gustoasa contine ingrediente de pui (40%+) ce sustin masa musculara si nu contine grau sau gluten pentru o digestie optima. Preparata in Canada din ingrediente proaspete si naturale cum ar fi: cartilaj de rechin, L-carnitina-ACANA asigura dezvoltarea optima a catelusilor de talie mare.
Veterinari, nutritionisti si oameni de stiinta, sunt cu totii de acord ca hrana cu continut scazut de amidon, in special fara grau sau gluten este mai usor de digerat si prezinta un risc mai scazut de a cauza probleme digestive. Toate tipurile de hrana ACANA contin pulpa de sfecla fara zahar, extracte de cicoare (MOS) si drojdie (FOS) care contribuie la sanatatea tubului digestiv. Acesti carbohidrati inhiba dezvoltarea bacteriilor patogene in stomac, imbunatatesc digestia in general si absorbtia nutrientilor si contribuie la reducerea cantitatii de fecale.
ACANA Puppy Large Breed contine sulfat de condroitina si glucosamina HCL din cartilaj de rechin pentru sanatatea articulatiilor.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
12 847 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: pet shop - magazin online - hrana animale de companie

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACANA PUPPY LARGE BREED 15 KG

Acana Adult Large Breed 15 kgAcana Adult Large Breed 15 kg
Acana Adult Large Breed 15 kg
Datorita marimii si greutatii cainilor de rasa mare au nevoi nutritionale specifice. Sanatatea incheieturilor si ...

ACANA PUPPY LARGE BREED 15 KG ESTE LISTAT IN:

ACANA PUPPY LARGE BREED 15 KG - PRODUSE SIMILARE