Inscrie firma »
Paza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie antiincendiu sisteme gps

paza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie antiincendiu sisteme gps

Tip produs: paza protectie bucuresti | sisteme alarma | paza bunuri
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare paza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie antiincendiu sisteme gps

POWER ONE SECURITY asigura servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati, autorizati de organele abilitate. Agentii sunt echipati in uniforma societatii, avand insemne distincte si dotare specifica activitatii: baston de cauciuc (tomfa), pulverizator de substante iritant-lacrimogene, statie radio emisie/receptie/ telefon mobil, lanterna. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, de noapte sau non-stop, in incinta sau perimetral, in punctele care de comun acord sunt considerate vulnerabile.
Conform intereselor beneficiarulului, agentii nostri de paza pot
verifica incarcatura autovehiculelor si bagajele persoanelor care solicita accesul in obiective, urmand sa interzica intrarea/iesirea celor care nu isi justifica prezenta in perimetrul sau in parcarile obiectivelor, legitimeaza, imobilizeaza si preda organelor de politie persoanele care au comis fapte contraventionale sau infractionale. In mod similar se va proceda si in cazul unor persoane susceptibile de fapte antisociale, aflate in stare de ebrietate, indezirabile etc.
Agentii de paza sunt instruiti ca, in eventualitatea producerii unor calamitati naturale sau incendii, dezastre etc. sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor aflate in zona de responsabilitate.
Pentru anumite activitati, manifestari culturale, sportive ori stiintifice (conferinte, receptii, festivitati, expozitii, competitii sportive, concerte etc.), agenti specializati ai POWER ONE SECURITY vor asigura sediile, arenele, locurile ori amenajarile unde acestea se vor desfasura, protectia VIP-urilor participante, vor monitoriza accesul persoanelor, al vehiculelor si vor asigura ordinea pe durata manifestarii.

POWER ONE SECURITY poate intervenii la obiectivele pazite si la cererea beneficiarului, cu echipaje special instruite, dotate si asigurate cu masini pregatite in acest scop.

POWER ONE SECURITY colaboreaza si organizeaza impreuna cu societati specializate, cursuri de formare profesionala in vederea obtinerii atestatului profesional eliberat de organele de politie atat pentru personalul de paza propriu cat si pentru cel al beneficiarului, privind controlul si accesul persoanelor, garda de corp, insotire si transport valori, ordine si interventie, curs cu durata de 90 zile,

POWER ONE SECURITY asigura consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, persoanelor, analiza de risc, stabilitatea si eficacitatea dispozitivelor proprii de paza si instruirea specifica a personalului cu astfel de atributii.
Societatea noastra ofera asistenta de specialitate la fundamentarea, redactarea si obtinerea avizelor pentru planurile de paza (atributie care, potrivit Legii nr. 333/2003, revine beneficiarului.

Tarifele practicate de societatea noastra, diferentiate pe categorii de servicii oferite si grad de dificultate in executarea misiunilor, conduc la un anumit salariu care sa motiveze personalul de paza pentru un serviciu eficient si corect, asigurandu-se totodata eliminarea tentatiilor cat si o stabilitate pe obiective/ posturi.
- Servicii de paza, post fix sau mobil .................. lei /ora/post;
- Servicii de transport valori, servicii de insotire transport valori, servicii de protectie persoane (garda de corp) se vor comunica numai dupa o analiza temeinica impreuna cu beneficiarul.

Societatea este organizata pe departamente avand o structura de conducere formata din foste cadre ale Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Apararii Nationale.

Experienta acumulata de staful de conducere, responsabilitatea cu care isi asuma gestionarea problemelor specifice, profesionalismul angajatilor si, nu in ultimul rand, dotarea cu mijloace de autoaparare performante, situeaza societatea noastra in topul firmelor de prestigiu si credibile care opereaza in domeniu.

POWER ONE SECURITY dispune de o dotare tehnica moderna si personal de conducere profesionist, iar agentii sunt instruiti, conform legislatiei in vigoare, prin cursuri de pregatire teoretica si practica, finalizate cu Atestat profesional eliberat de Ministerul Administratiei si Internelor.
PREZENTARE P*****************
MEMBRU
GRATUIT
P*****************
3 529 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza si protectie - angajari agenti paza - paza

PRODUSE ASEMANATOARE CU PAZA MONITORIZARE OBIECTIVE INTERVENTIE SISTEME ALARMA ANTIEFRACTIE ANTIINCENDIU SISTEME GPS

Servicii PazaServicii Paza
Servicii Paza
POWER ONE SECURITY desfasoara activitati de paza,paza si protectie,paza bunuri si valori,monitorizare ...
RON 7
PAZA MONITORIZARE OBIECTIVE INTERVENTIE SISTEME ALARMA ANTIEFRACTIE ANTIINCENDIU SISTEME GPS - PRODUSE SIMILARE