Inscrie firma »
Tractoare agricole BELARUS

tractoare agricole BELARUS

Tip produs: tractoare | agricultura | belarus
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare tractoare agricole BELARUS

Unicul importator autorizat de tractoare agricole marca BELARUS din Romania a realizat in premiera un program privat prin care agricultorii isi pot schimba tractoarele vechi cu unele noi. Programul este destinat tuturor proprietarilor de tractoare uzate din Romania.
Scopul demararii acestui program este de a impulsiona si de a extinde mecanizarea agriculturii din Romania. Astfel, in schimbul tractorului vechi, importatorul ofera un tractor BELARUS de 81 CP sau 105 CP, cu o reducere de 10.000 lei, cu livrare imediata. Tractorul vechi trebuie sa fie complet, dar nu trebuie neaparat sa fie mai vechi de 12 ani sau sa fie in proprietate in ultimii cinci , cel nou poate fi achizitionat si cu o zi inaintea schimbului!
Pentru toamna anului 2008, organizatorii si-au propus sa impulsioneze agricultorii din Romania cu tractoare agricole noi in valoare de 3.000.000 euro, prin constituirea unui program national de schimb al tractoarelor vechi cu cele noi, marca BELARUS. Programul incepe la 1august 2008.
Modul in care agricultorii pot beneficia de acest program este stabilit de un regulament intern, pus la dispozitia tuturor solicitantilor la sediile din Bucuresti, Iasi, Galati sau la www.tehagro.ro. Acest program reprezinta o oportunitate pentru modernizarea exploatatiilor agricole intr-un mod economic. De asemenea, se pune la dispozitie un sistem de leasing simplu si usor de accesat.
Pentru informatii complete se poate apela telefonul-fax: 40 0236 826 800.
PREZENTARE M*************
MEMBRU
GRATUIT
M*************
9 400 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tractoare - utilaje agricole - belarus

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRACTOARE AGRICOLE BELARUS

Tractoare agricole BELARUSTractoare agricole BELARUS
tractoare agricole BELARUS
Unicul importator autorizat de tractoare agricole marca BELARUS din Romania a realizat in premiera un program privat ...
Tractoare agricole BELARUSTractoare agricole BELARUS
tractoare agricole BELARUS
Unicul importator autorizat de tractoare agricole marca BELARUS din Romania a realizat in premiera un program privat ...

TRACTOARE AGRICOLE BELARUS ESTE LISTAT IN: