Inscrie firma »
E********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pelerinaj in Israel si Iordania

Pelerinaj in Israel si Iordania

Tip produs: pelerinaj israel si iordania | circuit israel | cazare tel aviv
Producator: Elf Tours & Travel
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pelerinaj in Israel si Iordania

PELERINAJ IN ISRAEL SI IORDANIA
17.06 - 25.06.2009
8 NOPTI /9 ZILE

Ziua 1 - Miercuri 17 iunie, ora 07:30, intalnire cu reprezentantul Elf Tours & Travel la aeroportul Otopeni. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa EL AL LY574 ora 10:20 cu sosire pe aeroportul Ben Gurion, Tel Aviv, la ora 12:55. Plecare spre nordul tarii. Pe drum se viziteaza Cesareea pe malul M. Mediterane, resedinta prefectilor romani si locul unde Pavel a fost tinut inchis 2 ani, se continua drumul la Haifa. Aici vom vizita Biserica "Stela Maris" construita peste pestera in care a locuit Sf. Ilie, dupa care vom arunca o privire panoramica asupra vestitelor gradini ale Bahailor si asupra portului, apoi ne continuam drumul la Nazareth, locul unde au trait Fecioara Maria si Iosif si unde Iisus si-a petrecut copilaria.
Cina + cazare la Hotel Nazareth Plaza 4* in Nazareth

Ziua 2 - Joi 18 iunie. Mic dejun. Mic dejun, apoi Vizita la Biserica Bunei Vestiri unde Arhanghelul Gavril s-a aratat Fecioarei Maria.
Deplasare spre Marea Galileii, pe drum se viziteaza: Cana Galileii unde Iisus a facut primul miracol al sau schimband apa in vin, la o nunta. Apoi vizitam Capernaum, denumit Orasul lui Iisus cu vizitarea sinagogii unde Iisus a predicat, precum si casa lui Sf. Petru. Apoi continuam cu Tabgha, unde Iisus a savarsit
minunea Inmultirii painilor si a pestilor, apoi vom vizita Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut Cuvantarea de pe Munte si continuam la Yardenit, locul de botez in raul Iordan
Cina + cazare la Hotel Nazareth Plaza 4* in Nazareth.
OPTIONAL: plimbare cu barca pe Marea Galileii, pret 15 Euro/ persoana.

Ziua 3 - Vineri 19 iunie
Micul dejun. Se pleaca la Mt. Tabor la biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata, apoi ne indreptam spre Ierusalim pe valea Iordanului.
La Ierusalim se va intra in cetate prin Poarta Sf.Stefan sau Poarta Leilor si se parcurge pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri pana la Biserica Sf. Mormant. La iesirea din Biserica ne indreptam spre Zidul Plangerii, ultima ramasita a celui de al II-le Templu distrus de Titus in anul 70 D.C.
Cazare si cina in Ierusalim la Hotel Shalom/ Caesar sau Gold 4*.

Ziua 4 - Sambata 20 iunie
Mic dejun. Plecare spre Ein Karem, unde este locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul, vizitarea Bisericii. Continuam programul vizitand Templul Cartii unde sunt expuse Manuscrisele dela Marea Moarta.
Apoi se pleaca la Bethleem, locul nasterii lui Iisus se viziteaza aici: Biserica Nativitatii, Grota Laptelui si Campul Pastorilor unde acestia au vestit nasterea lui Mesia.
Cazare si cina in Ierusalim la Hotel Shalom/ Caesar sau Gold 4*.
OPTIONAL: Tur de noapte al Ierusalimului (nou si vechi), pret 18 Euro/ persoana.

Ziua 5 - Dumineca 21 iunie
Micul dejun, plecare la Muntele Maslinilor cu oprire la locul inaltarii lui Iisus, apoi se viziteaza Bisericile: Pater Noster, Domnul a Plans, Biserica Natiunilor din Gradina Ghetsimani si Biserica cu Mormantul Maicii Domnului ridicata in sec. al XI - lea de catre Cruciati. Mt. Sionului cu Foisorul Cinei cea de Taina, Biserica Adormirea Maicii Domnului si mormantul Regelui David. Cazare si cina in Ierusalim la Hotel Shalom / Caesar sau Gold 4*.

Ziua 6 - Luni 22 iunie
6:30 Mic dejun. Se pleaca la ora 07:00 la Marea Moarta prin desertul Iudeii. Pe drum se viziteaza Qumran, situl unui asezamant iudaic unde au fost descoperite Manuscrisele de la Marea Moarta. Se continua vizita cu Massada si se urca la fortareata Zelotilor unde acestia au dat ultima batalie impotriva romanilor. Aici este una dintre cele mai spectaculoase fortarete construita de Irod in jurul anului 30 I.C pe un platou de 400 m peste nivelul Marii Moarte. Se continua drumul cu o scurta oprire la centrul fabricii de produse cosmetice Ahava realizate cu minerale din Marea Moarta.. Urmeaza o oprire la Marea Moarta - timp pentru plaja si baie.
Cazare si cina la Eilat la Marea Rosie, la Hotel 4*.

Ziua 7 - Marti 23 iunie
7:00 Mic dejun. Deplasare la Elot, punctul de trecere Arava in Iordania. Dupa formalitatile de trecere grupul este asteptat de ghid iordanian care va insoti grupul in Iordania. Se continua drumul spre Petra pentru a vizita extraordinara Capitala a Nabatenilor sapata in stanca roz, una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne, declarat de UNESCO Patrimoniu Mondial.
Cina si cazare la Hotel 3*in Amman.

Ziua 8 - Miercuri 24 iunie
Micul Dejun, plecam spre Madeba, orasul unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gheorghe, cuprinzand vestitul mozaic din sec. al VI- lea cu vechea harta mozaic a Orientului Mijlociu si a Tarii Sfinte. Vom urca spre Mt. Nebo de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, in continuare spre Jerash (anticul Gerasa), important oras din perioada romana, unde vom vedea Forumul oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus si Artemis si Aboea Cardo.
Trecem granita in Israel la punctul Seich Hussein si continuam drumul spre Tel Aviv..
Cazare si cina la Hotel Armon Yam 4* in Tel Aviv.

Ziua 9 - Joi 25 iunie
Mic dejun, tur de oras Tel Aviv, apoi Jaffa (vechiul Yoppa) locurile legate de activitatea lui Sf. Petru, apoi continuam spre orasul Lod unde vom vizita Biserica Ortodoxa in care se afla mormantul lui Sf. Gheorghe.
La ora 14:30 plecare la aeroportul Ben Gurion pentru zborul de intoarcere in Romania, EL AL LY 571 17:20, sosire pe aeroportul Otopeni la ora 20:10


Nota: Se pot produce schimbari in traseu pe parcursul excursiei.
In Iordania va fi ghid in limba engleza.

Pret : 999 Euro/ pers - loc in camera dubla
Supliment single - 295 Euro/ persoana

SERVICIILE INCLUSE IN PRET:
- Transport avion El Al, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
- Transfer aeroport - hotel - aeroport;
- Insotior de grup roman
- Asistenta in aeroport Ben Gurion la sosire si plecare;
- 8 nopti cazare cu mic dejun si 8 cine la hotel de 3\ 4* conform program
- (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu)
- 2 nopti Nazaret + 3 nopti Ierusalim + 1 noapte Eilat + 1 noapte Amman + 1 noapte Tel Aviv;
- Transport autocar modern cu aer conditionat pentru executarea programului;
- Intrari la obiectivele precizate in program atat pentru Israel cat si pentru Iordania;
- Ghid local pentru Israel - vorbitor de limba romana specializat in Circuite Religioase;
- Autocar si ghid iordanian de limba engleza pentru 2 zile in Iordania.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
- Taxele de aeroport: 135 Euro/ persoana;
- Taxa de viza si procesare acte Iordania: 25 Euro/ persoana
- Taxa de intrare si iesire din Iordania: 15 Euro/ persoana
- Bacsisuri (obligatorii): 30 Euro/ persoana pentru Israel si pentru Iordania

ATENTIE - Bacsisurile se achita reprezentantilor locali la sosire pe aeroport
- Asigurare medicala: 24 RON/ persoana adulta. Pretul se modifica in functie de varsta.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
Copie pasaport (valabil 6 luni de la data plecarii)

CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice.
GRUP MINIM: 25 persoane. In cazul in care nu se intruneste acest numar, pretul se recalculeaza si se achita diferenaa de pret.
TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de data de plecare.
OBSERVATII: in functie de situatiile speciale ce nu depind de agentie, se poate modifica ordinea vizitarii
unor obiective sau inlocui partial , in functie de masurile de securitate care se aplica in Israel/Iordania. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel/ Iordania. In cazul neacordarii vizei, taxa de viza si procesare acte NU este rambursabila. Actele pentru obtinerea vizei se proceseaza si se transmit la Ministerul de Interne din Israel si Iordanian. Vizele se aplica pe pasaport la aeroportul din Tel Aviv sau granita iordaniana, nemaifiind necesara prezenta solicitantului la Ambasada din Bucuresti. Autoritatile israeliene/ iordaniene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice din partea ministerului de Interne al Israelului/ Iordaniei. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situaaii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel/ Iordania.
PREZENTARE E*********************
MEMBRU
GRATUIT
E*********************
136 126 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sejururi pe litoral - cazare la munte si la mare - schi

PRODUSE ASEMANATOARE CU PELERINAJ IN ISRAEL SI IORDANIA

Croaziera pe vasul Costa Allegra  Marea RosieCroaziera pe vasul Costa Allegra  Marea Rosie
Croaziera pe vasul Costa Allegra Marea ...
Croaziera pe vasul Costa Allegra Marea Rosie Date de plecare: 03, 10, 17, 24, 31.01.2011 Tari: Egipt, Iordania, ...
EUR 429
Croaziera pe vasul Costa Allegra Marea Mediterana si Marea RosieCroaziera pe vasul Costa Allegra Marea Mediterana si Marea Rosie
Croaziera pe vasul Costa Allegra Marea M...
Croaziera pe vasul Costa Allegra Marea Mediterana si Marea Rosie Tari: Egipt, Iordania, Israel, Cipru, Grecia, ...
EUR 959
Croaziera cu vasul Costa Marina in Mediterana de Est date de plecare:13, 20, 27.01.2011Croaziera cu vasul Costa Marina in Mediterana de Est date de plecare:13, 20, 27.01.2011
Croaziera cu vasul Costa Marina in Medit...
Croaziera cu vasul Costa Marina in Mediterana de Est Date de plecare:13, 20, 27.01.2011 Totul are un plus de ...
EUR 549
Revelion Praga 2011 Hotel Carlton 4*Revelion Praga 2011 Hotel Carlton 4*
Revelion Praga 2011 Hotel Carlton 4*
REVELION PRAGA 2011 Camere in garantie Perioada: de la 29.12.2010 pana la 02.01.2011 HOTEL CARLTON 4* mic ...
EUR 190
Vacanta in Madeira cu plecare din VienaVacanta in Madeira cu plecare din Viena
Vacanta in Madeira cu plecare din Viena
VACANTA IN MADEIRA cu plecare din Viena PLECARI DIN: VIENA PERIOADA: 26 NOI 16 DEC 2010, ianuarie ...
EUR 589
Revelion Praga 2011 Hotel Aida 4*Revelion Praga 2011 Hotel Aida 4*
Revelion Praga 2011 Hotel Aida 4*
REVELION PRAGA 2011 Camere in garantie Perioada: de la 30.12.2010 pana la 02.01.2011, 3 nopti HOTEL AIDA 4* ...
EUR 115
Revelion Praga 2011 Hotel Sofia 3*Revelion Praga 2011 Hotel Sofia 3*
Revelion Praga 2011 Hotel Sofia 3*
REVELION PRAGA 2011 Camere in garantie Perioada: de la 30.12.2010 pana la 02.01.2011, 3 nopti HOTEL SOFIA 3* ...
EUR 135
Revelion Praga 2011 Hotel Ibis Karlin 3*Revelion Praga 2011 Hotel Ibis Karlin 3*
Revelion Praga 2011 Hotel Ibis Karlin 3*
REVELION PRAGA 2011 Camere in garantie Perioada: de la 29.12.2010 pana la 02.01.2011 HOTEL IBIS KARLIN 3* mic ...
EUR 185
Revelion Praga 2011 Hotel Ibis Wenceslass Square 3*Revelion Praga 2011 Hotel Ibis Wenceslass Square 3*
Revelion Praga 2011 Hotel Ibis Wenceslas...
REVELION PRAGA 2011 Camere in garantie Perioada: de la 29.12.2010 pana la 02.01.2011 HOTEL IBIS WENCESLASS ...
EUR 195