Inscrie firma »
MOCHETE IZOLANTE FONIC SI TERMIC

MOCHETE IZOLANTE FONIC SI TERMIC

Tip produs: rezistenta la uzura si calitati de izolator termic | materiale termoizolante si fonoabsorbante | PVC sau cauciuc
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare MOCHETE IZOLANTE FONIC SI TERMIC

Unul dintre atuurile acesteia este greutatea redusa (5 kg/mp, grosime de 7 mm). Materialele din care este confectionata ii confera calitati termoizolante si fonoabsorbante. Suportul (partea de jos care intra in contact cu sapa) ii asigura rezistenta la uzura si calitati de izolator termic. Acesta poate fi confectionat din pasla, iuta, rasini, materiale bitumate, tesaturi din fibre sintetice, PVC sau cauciuc. In masa lui sunt prevazute retele de fibre care ii confera rezistenta la spalare. Partea exterioara, pe care o „calcam in picioare“, este realizata cu fire din polipropilena, poliamida sau lana. Pe un metru patrat sunt intre 100.000 si 300.000 de fire!!!
Lana, ca materie prima pentru mocheta, este inca cea mai „nobila“ varianta, fiind antistatica si rezistenta la strivire. Ea este devansata deseori de produsele sintetice, mai ales daca tinem cont de pret si de mentinerea in timp a culorii sale initiale. Mai sunt utilizate si combinatii de lana, poliamida si polipropilena, in diferite proportii. O alternativa economica des folosita este cea cu 30% poliester si 70% poliamida. Combinatiile de acest tip ofera mochetei o comportare buna in ceea ce priveste conservarea aspectului si culorii initiale, usurinta ingrijirii si posibilitatea de a elimina petele aparute in timp.
Nu in ultimul rand, trebuie sa tineti cont de rezistenta mochetei la temperaturi ridicate. Cele mai bune ajung la clasa C de ignifugare, adica pur si simplu nu ard; se deterioreaza, dar nu intretin arderea. Din perspectiva rezistentei la uzura exista mocheta pentru trafic intens (mai mult de 1.000 de treceri pe zi) si mocheta pentru trafic mediu. Bineinteles ca in casele majoritatii dintre noi nu se circula foarte mult, dar o buna comportare in acest sens inseamna o rezistenta mai mare in timp.
O alta caracteristica importanta este proprietatea antistatica, adica de a nu se electriza. Cu cat se electrizeaza mai usor, cu atat atrage mai mult praf si mizerie. Exista si mochete tratate impotriva umiditatii crescute si a insectelor. Unele produse, mai ales cele din lana, trebuie cusute pe margini (surfilate) pentru a nu se destrama. Surfilarea este importanta in special in zonele de imbinare, fiind preferabila una care nu are nevoie de acest procedeu.
Izolarea fonica este un alt aspect important. O mocheta bine realizata ne scuteste de zgomotele produse de pasi cu pana la 30 de decibeli. Mentionam ca varietati mocheta sub forma de rulouri si cea cu aspectul unor dale (structurata) compusa din bucati de dimensiuni mai mici. Dalele sunt mai simplu de montat pentru ca micile erori de executie pot fi corectate mai usor.

Oferim o gama diversa de mochete de trafic intens, in dale sau role pentru urmatoarele domenii: educatie, turism, sanatate si sectoare publice, hoteluri, precum si mocheta de exterior de tip iarba artificiala.
Mochetele respecta normele de siguranta pentru locurile publice fiind ignifugate si antistatice, izolante fonic si termic.

Mochetele au in compozitie fire de poliamida, polipropilena meraklon, lana sau combinatii intre acestea.
PREZENTARE E****************
MEMBRU
GRATUIT
E****************
140 547 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: covor PVC si pardoseli profesionale tip tarkett - separatoare de grasimi si hidrocarburi - drenaje de interior din inox si guri de scurgere

PRODUSE ASEMANATOARE CU MOCHETE IZOLANTE FONIC SI TERMIC

MOCHETA HOTELURI SI PENSIUNIMOCHETA HOTELURI SI PENSIUNI
MOCHETA HOTELURI SI PENSIUNI
Mocheta poate fi utilizata pentru acoperirea pardoselilor din locuinte, birouri sau hoteluri. Unul dintre atuurile ...
MOCHETA PENTRU LOCURI PUBLICE IGNIFUGATE SI ANTISTATICEMOCHETA PENTRU LOCURI PUBLICE IGNIFUGATE SI ANTISTATICE
MOCHETA PENTRU LOCURI PUBLICE IGNIFUGATE...
Cele mai bune mochete ajung la clasa C de ignifugare, adica pur si simplu nu ard; se deterioreaza, dar nu intretin ...
MOCHETA DIN LANAMOCHETA DIN LANA
MOCHETA DIN LANA
Lana, ca materie prima pentru mocheta, este inca cea mai "nobila" varianta, fiind antistatica si rezistenta la ...
MOCHETEMOCHETE
MOCHETE
Materialele din care este confectionata ii confera calitati termoizolante si fonoabsorbante. Suportul (partea de jos ...
MOCHETA DE TRAFIC INTENSMOCHETA DE TRAFIC INTENS
MOCHETA DE TRAFIC INTENS
Oferim o gama diversa de mochete de trafic intens, in dale sau role pentru urmatoarele domenii: educatie, turism, ...
MOCHETAMOCHETA
MOCHETA
Oferim o gama diversa de mochete de trafic intens, in dale sau role pentru urmatoarele domenii: educatie, turism, ...
AMENAJARI INTERIOAREAMENAJARI INTERIOARE
AMENAJARI INTERIOARE
Amenajari interioare incepanad de la banala "curatenie" de sezon, pana la cele mai rafinate finisaje din gama stucco ...
LINOLEUM PENTRU CABINETE MEDICALE, SPITALE, LABORATOARELINOLEUM PENTRU CABINETE MEDICALE, SPITALE, LABORATOARE
LINOLEUM PENTRU CABINETE MEDICALE, SPITA...
LINOLEUMUL “PUR ECO SYSTEM” datorita rezistentei la actiunea agentilor chimici este utilizat in ...
LUCRARI DE AMENAJARI INTERIOARELUCRARI DE AMENAJARI INTERIOARE
LUCRARI DE AMENAJARI INTERIOARE
Executam toata gama de amenajari interioare incepanad de la banala "curatenie" de sezon, pana la cele mai rafinate ...