Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Reprezentanta comerciala in Europa - servicii adresate companiilor romanesti cu obiective la nivel international

Reprezentanta comerciala in Europa - servicii adresate companiilor romanesti cu obiective la nivel international

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Reprezentanta comerciala in Europa - servicii adresate companiilor romanesti cu obiective la nivel international

SC MIX TRANSLATOR SRL
Promovarea imaginii Companiei si a produselor dvs pe piata Vest-Europeana

MIX TRANSLATOR PARTENER ROMANIA propune companiilor romanesti un suport strategic prin externalizarea departamentului comercial: TURISM - CONSTRUCTII - TRANSPORT - INDUSTRIA ALIMENTARA - ALL INDUSTRIES. Solutii complete pentru a intampina necesitatile Companiei dvs pe piata din Europa.

Doriti sa va promovati produsele, bunurile sau serviciile? Cautati un agent comercial pentru Europa? Sunteti in cautarea unor Parteneri strategici in vederea exportului in Franta si Italia?

Biroul nostru de Servicii de corespondenta internationala va propune facilitarea raporturilor comerciale cu Franta si Italia: secretariatul dvs independent, temporar sau de lunga durata, Romania - Europa.

AVANTAJE: profesionalism, rapiditate, confidentialitate, economie a costurilor prin evitarea suplimentarii de personal temporar si a cheltuielilor administrative inutile. Servicii profesionale de corespondenta internationala, resurse si informatii Europa: Turism & Afaceri.

In calitate de departament comercial externalizat, preluam activitatile dvs de reprezentanta media, in Franta si Italia, in vederea crearii unui Portofoliu de Clientela vest-europeana. Secretariat international. Web-marketing, Marketing traditional. Corespondenta comerciala. Traduceri legalizate, din si in: engleza, franceza, italiana, alte limbi- la cerere. Fie ca aveti nevoie de un serviciu permanent de corespondenta internationala care sa asiste permanent, departamentul dvs comercial, fie ca aveti nevoie de un translator profesionist, care sa reprezinte pe perioada determinata interesele Companiei dvs in Europa, apelati cu incredere la MIX PARTNER, Prestator de servicii de secretariat mixt la nivel international!
Alegeti un Partener, nu un Intermediar!
Pentru mai multe informatii legate de serviciile MIX TRANSLATOR ROMANIA, asteptam cererea dv!
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 365 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Traduceri Autorizate

PRODUSE ASEMANATOARE CU REPREZENTANTA COMERCIALA IN EUROPA - SERVICII ADRESATE COMPANIILOR ROMANESTI CU OBIECTIVE LA NIVEL INTERNATIONAL

Traduceri si interpretariatTraduceri si interpretariat
Traduceri si interpretariat
Servicii profesionale de traducere si interpretariat Mix Translator - Reprezentati o Companie cu activitati la ...

REPREZENTANTA COMERCIALA IN EUROPA - SERVICII ADRESATE COMPANIILOR ROMANESTI CU OBIECTIVE LA NIVEL INTERNATIONAL ESTE LISTAT IN: