Inscrie firma »
Purificator de aer AlecoAir P35 PRIME, Wi-Fi, Lampa UV, HEPA si Carbon Activ, Functie Ionizare

Purificator de aer AlecoAir P35 PRIME, Wi-Fi, Lampa UV, HEPA si Carbon Activ, Functie Ionizare

Telefon: click aici0758090141
Producator: AlecoAir
Pret: 699.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Purificator de aer AlecoAir P35 PRIME, Wi-Fi, Lampa UV, HEPA si Carbon Activ, Functie Ionizare

P35 PRIME purifica aerul excelent datorita sistemului complex de curatare a aerului in 7 etape:

Pre-filtrul lavabil de Aluminiu retine eficient particule mari de praf, scame, par de animale si prelungeste durata de viata a celorlalte filtre.Filtru Cold Catalyst (primul strat al filtrului compus din Filtru de Carbon Activ si Filtrul Cold Catalyst). Acesta are un efect de catalizator (fara nicio asistenta externa, cum ar fi lumina UV, lumina solara, temperatura ridicata sau presiune) pentru descompunerea unor gaze nocive cum ar fi formaldehide, amoniac, benzen, TVOC, sulfura si alte gaze nocive eliberate de mobilier, vopseluri, tapet, covoare, perdele, cuverturi, transformandu-le in elemente ne-nocive (apa si dioxid de carbon).Filtrul de Carbon Activ neutralizeaza eficient mirosurile (fum de tigara, mirosul de mancare) si diversi compusi organici volatili.Aerul trece prin stratul Antibacterian de 5 microni aplicat peste filtrul HEPA. Acest strat ce contine agenti antimicrobieni are capacitatea de a elimina eficient bacteriile din aer.Filtrul HEPA retine peste 99,97% dintre microparticulele poluante aflate in aer, ce au o dimensiune de pana la 0,3 microni, cum ar fi: particulele de praf, polen, spori de mucegai, bacterii, virusuri sau alte particule care afecteaza caile respiratorii sau plamanii.Lampa UV are capacitatea de a distruge microorganisme aflate in aer.Ionizare - Ionii negativi eliberati in procesul de ionizare adera la particulele poluante din aer, acestea devin mai grele si sunt aspirate mai rapid de catre aparat sau pot fi mai usor curatate de pe suprafetele din incapere.

Indicatorul LED permite vizualizarea calitatii aerului din locuinta in timp real, in functie de nivelul particulelor PM2.5 din aer:Verde: 0~59,9μg/m3 - Calitatea aerului este buna. Puteti opri sau lasa aparatul sa functioneze pe treapta minima pentru monitorizarea calitatii aerului.Galben: 60~149,9μg/m3 - Calitatea aerului este moderata, necesita o usoara filtrare. Se recomanda utilizarea aparatului pe o treapta inferioara.Rosu: >150μg/m3 - Aerul este puternic poluat, necesita folosirea purificatorului pe treapta cea mai inalta pentru o filtrare rapida.


Functii speciale:

Wi-Fi: Aplicatia pentru smartphone permite controlul aparatului de la distanta prin intermediul functiei Wi-Fi.Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store si in Google Play.

De asemenea, P35 PRIME poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil.

Timer: Purificatorul poate fi programat sa functioneze timp de 1 pana la 12 ore, oprindu-se automat in momentul in care timpul selectat s-a scurs. Atunci cand functia Timer nu este activata, pe panoul de control se afiseaza ora curenta.Viteza ventilatorului: Purificatorul este prevazut cu 3 trepte de viteza. Butonul Speed permite setarea vitezei ventilatorului pe una dintre cele 3 trepte (Low, Med, High).Functia Sleep: Permite stingerea display-ului, viteza ventilatorului trecand pe treapta I.Modul Auto: La activarea acestui mod, aparatul isi va seta singur viteza ventilatorului in functie de calitatea aerului.PM2.5 < 60, aparatul trece pe treapta I de viteza
60 150, aparatul trece pe treapta III de vitezaChild Lock: Permite blocarea panoului de control, astfel incat copiii sa nu poata schimba setarile aparatului.Indicator Replace Filter: Indicatorul luminos atentioneaza momentul in care este necesara inlocuirea filtrelor, in urma masurarii timpului de functionare al aparatului.Telecomanda: P35 este prevazut cu telecomanda de tip infrarosu pentru o utilizare simpla si comoda a aparatului.Panou de comanda touch: Purificatorul este usor de controlat prin intermediul panoului de control intuitiv, usor de folosit.


Specificatii tehnice:

Recomandat pentru incaperi de pana la: 35 m2CADR / rata de eliberare a aerului curat PM2.5: 320 m³/hCADR / rata de eliberare a aerului curat formaldehide: 80 m³/hIntervale Timer: 1H - 12H (pas de 30 minute)Nivelul Zgomotului: Treapta I: < 29.4 dB, Treapta III: < 45 dBTensiune la intrare: 220~240V AC / 50~60HzPutere Nominala: 5 - 80WConsum Stand-by: 1.2 WTemperatura ambientala de functionare: 0 ~ 40sCUmiditatea ambientala de functionare: 30 ~ 90% RHTemperatura ambientala de depozitare: 0 ~ 40sCUmiditatea ambientala de depozitare: 30 ~ 90% RHDimensiunile aparatului (LxlxI): 370 x 195 x 650 mmGreutate neta: 8.00 kgCuloare: alb (mat)


Promotie Precomanda valabila in perioda 08.07.2020 - 20.08.2020. Expeditiile se realizeaza incepand cu 01.09.2020

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 697 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

PURIFICATOR DE AER ALECOAIR P35 PRIME, WI-FI, LAMPA UV, HEPA SI CARBON ACTIV, FUNCTIE IONIZARE ESTE LISTAT IN: