Inscrie firma »
Pistol de lipit cu lipici fierbinte cu acumulator Trotec PGGS 10‑3,7V

Pistol de lipit cu lipici fierbinte cu acumulator Trotec PGGS 10‑3,7V

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 159.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Pistol de lipit cu lipici fierbinte cu acumulator Trotec PGGS 10‑3,7V

Practic si de nelipsit: cu pistolul cu acumulator pentru lipit cu lipici fierbinte PGGS 10‑3,7V puteti efectua lucrari de reparatii si modificari, lucrari fine de decoratiuni si lucrari hobby. Fara cablu si fara efort lipiti ceea ce in viitor trebuie sa alcatuiasca o unitate. Pistolul de lipit are o forma ergonomica si o greutate scazuta, astfel puteti lucra precis si comod. Cu ajutorul mecanismului de retragere a lipiciului se evita picurarea de material de lipit.Acumulatorul de 3,7 volti cu litiu-ion, fara efecte de memorie sau descarcare de la sine, va ofera confort la lucrarile de lipire si la mesterit. Pur si simplu inserati batonul de lipici si porniti aparatul. Pistolul ajunge pana la o temperatura de 170 °C. Dupa un minut de la conectare, aparatul poate fi utilizat. Puteti lipi cu stabilitate lemn, plastic, textile, carton, piele, pluta, sticla, PVC, covoare, garnituri si ceramica.Semnalizarea cu LED va indica starea de pregatire pentru utilizare a pistolului de lipit cu acumulator PGGS 10‑3,7V. Incarcarea acumulatorului puternic cu litiu-ion se face prin incarcatorul din dotare. Indicatorul in doua trepte al capacitatii acumulatorului va confera o imagine despre starea de incarcare. In pistolul de lipit puteti utiliza batoane de lipici obisnuite din comert, cu un diametru de 7 mm. Pe langa PGGS 10‑3,7V si incarcatorul de acumulator se mai afla in furnitura si 10 batoane incolore de lipit.


Avantaje practice:

Acumulator litiu-ion de 3,7 V (1,5 Ah), fara efecte de memorie si fara descarcare de la sineIdeal pentru lucrari de reparaturi si mesteritLipire directa dupa doar cateva secundeIntarsii de cauciuc de tip Softgrip, pentru o apucare fermaLucrul fara oboseala, datorita greutatii redusePregatit de lucru dupa numai un minutMecanismul de retragere a lipiciului confera o lucrare acurata, fara picurareO dozare optimala a lipiciului este posibilaDecuplare automata dupa 10 minuteIndicator de capacitate a acumulatorului, in doua trepteSemnalizare LED a starii de pregatire pentru utilizareUtilizabil pentru batoane de lipici de 7 mm diametruCalitate controlata TÜV


Date tehnice:

Alimentarea bateriei: 3,7V (curent continuu)Timpul de lucru: 30 min.Temperatura de topire: 170 °CTimp de preincalzire: 1 minCantitatea de lipici aplicata: 1,5 g/minTemperatura mediului la lucru °C min: 5°CTemperatura mediului la lucru °C max: 50°CTemperatura mediului la incarcare °C min: 10°CTemperatura mediului la incarcare °C max: 40°CClasa de protectie: IIDimensiuni LxlxI: 200 x 195 x 50 mmGreutate: 0,171 kgCapacitatea acumulatorului: 1,5 AhTipul acumulatorului: Li-IonTimp de incarcare acumulator: 3 hAlimentarea incarcatorului: 100 - 240 V / 50 - 60 HzTensiunea de alimentare incarcator: 5,5 VPuterea nominala incarcator: 5 WCurent nominal incarcator: 600 mALungime cablu alimentare: 1,5 mClasa de protectie incarcator: IIFurnitura: pistol de lipit PGGS 10-3,7V incl. 10 batoane de lipit (diam. 7 mm)Acest aparat a fost verificat TÜV si poarta sigla GS pentru o siguranta controlata.


Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit in ateliere de productie, pe santiere sau in alte conditii care implica o utilizare intensiva.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 579 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

PISTOL DE LIPIT CU LIPICI FIERBINTE CU ACUMULATOR TROTEC PGGS 10‑3,7V ESTE LISTAT IN: