Inscrie firma »
Masina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 11 cu acumulator 20V

Masina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 11 cu acumulator 20V

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 459.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Masina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 11 cu acumulator 20V

Masina de gaurit cu percutie PHDS 11-20V este solutia universala pentru practic toate lucrarile de gaurire sau insurubare din casa, gradina sau garaj: de la gaurirea cu percutie a zidurilor dure, pana la lucrarile de insurubare lina in lemn de exenta moale.Cine a crezut ca sculele cu acumulator nu au suficienta putere pentru percutie, poate vedea acum, cu masina de gaurit cu percutie PHDS 11-20V, de ce forta de lovire este capabil un acumulator premium de 20 V. Cu un cuplu max. de 40 Nm si o frecventa de lovire de pana la 26.400 min-1, scula PHDS 11-20V gaureste simplu nu doar lemnul, ci si metalul, zidaria sau betonul.Pentru a se garanta siguranta muncii la o forta atat de mare, PHDS 11-20V este dotata, pe langa altele, cu o oprire rapida Quickstop si o blocare la pornire, care impiedica pornirea accidentala a sculei. In plus, furnitura contine si un maner suplimentar, care poate fi montat variabil, in stanga sau dreapta, si care asigura ghidarea precizie a burghiului. Lumina LED integrata va ofera lumina necesara in timpul muncii, chiar si acolo unde nu ati avea locul necesar pentru a amplasa o lampa de lucru.Reductorul robust cu doua trepte al acestei masini cu percutie si reglarea liniara a turatiei fac posibila dozarea in orice moment a fortei, in functie de necesitati. 20 de trepte de cuplu plus o treapta de gaurire si o treapta suplimentara de gaurire cu percutie fac din PHDS 11-20V un profesionist cu multiple aplicatii.Mandrina rapida a masinii PHDS 11-20V asigura schimbarea rapida a capului de gaurire sau insurubare, iar blocarea automata a tijei ofera totodata mai multa siguranta, printr-o forta mai mare de fixare a sculei. Pot fi utilizate toate biturile de insurubare obisnuite din comert, suportii de bit si burghiele cu un diametru al cozii de pana la 13 mm.Nu aveti burghiul sau bitul potrivit" Atunci extindeti posibilitatile de utilizare ale PHDS 11‑20V cu seturile noastre valoroase, de marca, de burghie pentru gaurirea in piatra, lemn sau metal. Cu setul de 32 de bituri de insurubare de la Trotec sunteti optim dotat si pentru toate lucrarile de insurubare!


Manevrare simpla, pentru aplicatii reusite

Cu masina de gaurit cu percutie PHDS 11-20V puteti insuruba, gauri si gauri cu percutie, in mod simplu, indiferent daca e vorba de lucrarile de extindere a acoperisurilor, la montarea dulapurilor suspendate sau instalarea mobilei de bucatarie.Datorita constructiei sale ergonomice, cu un centru optim de greutate si insertii softgrip, puternica masina PHDS 11-20V garanteaza o utilizare neobositoare si precisa, chiar si la lucrarile cu o durata mai indelungata - iar cu ajutorul manerului suplimentar, char si la lucrarile de gaurire cu percutie. Pentru a se usura deservirea, masina poate fi montata si la elementul de fixare la curea, inclus in furnitura.Acumulatorul amovibil puternic de 20 V al PHDS 11‑20V nu prezinta efect de memorie si nici autodescarcare datorita tehnologiei litiu-ioni si poate fi incarcat complet in aproximativ o ora pana la capacitatea maxima.


Cea mai buna calitate cu atestat

Cu masina PHDS 11-20V primiti calitate certificata TÜV, ca si garantie pentru valoare, siguranta si functionalitate remarcabila. Desigur, pe langa masina de gaurit cu acumulator a fost verificata si certificata si siguranta incarcatorul, pentru ca dvs. sa puteti fi siguri de calitatea marcii Trotec.




Avantaje practice:

Acumulator Litiu-ioni puternic de 20 V, fara efect de memorie si fara descarcare de la sineAcumulator Flexpower " poate fi combinat flexibil si cu alte scule cu acumulatorMotor puternic, cu reductor cu 2 trepte20 de trepte de reglare cuplu plus o treapta de gaurire si o treapta de gaurire cu percutieMandrina cu fixare rapida, cu blocare automata a tijeiReglaj fara trepte al turatiei, cu oprire rapida QuickstopLampa de lucru cu LED integrataIncarcator rapid: se incarca doar intr-o oraIndicator de nivel de incarcare al acumulatorului, iluminat in trei trepte.Elemente Softgrip cauciucate de apucare in carcasa, pentru apucare extrafermaComutare comoda a sensului de rotire dreapta-stanga si blocare de pornireManer suplimentar pentru ghidarea curata a burghiuluiElementul de montare la curea usureaza munca si transportul


Date tehnice:

Numar trepte: 2Turatie la functionare in gol, viteza 1: 0 - 440 min-1Turatie la functionare in gol, viteza 2: 0 - 1.650 min-1Numar trepte de reglare cuplu: 20+1+1 (treapta de gaurire cu percutie)Cuplu max.: 40 NmPreluare scula: mandrina rapidaDomeniul de tensionare al mandrinei max.: 13 mmDiam. max. de gaurire lemn : 30 mmDiam. max. de gaurire otel: 13 mmDiam. max. de gaurire zidarie/caramizi: 15 mmTimp de incarcare acumulator: 1 hTip acumulator: Litiu-ioniTensiune alimentare acumulator: 20 VCapacitate acumulator: 2,0 AhCapacitate acumulator: 40 WhAlimentare incarcator: 230-240 V/50 HzAlimentare cu tensiune incarcator: 21,5 VPutere incarcator: 65 WCurent incarcator: 2.400 mALungime cablu acumulator: 1,5 mClasa de protectie acumulator: IINivel de sonor: 84 dB(A)Nivel de sonor in sarcina: 95 dB(A)Coeficient de nesiguranta (K): 3Dimensiuni L x l x H (mm): 230 x 80 x 225Greutate (kg): 2


Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit in ateliere de productie, pe santiere sau in alte conditii care implica o utilizare intensiva.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 816 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

MASINA DE GAURIT CU PERCUTIE TROTEC GERMANIA PHDS 11 CU ACUMULATOR 20V ESTE LISTAT IN: