Inscrie firma »
Ferastrau circular de mana Trotec PCSS 10-1400, Putere motor 1400W, Intariri SoftGrip

Ferastrau circular de mana Trotec PCSS 10-1400, Putere motor 1400W, Intariri SoftGrip

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 459.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ferastrau circular de mana Trotec PCSS 10-1400, Putere motor 1400W, Intariri SoftGrip

Conceput ca model profesional cu capota cu scufundare, ferastraul PCSS 10-1400 este un circular clasic prin excelenta. In lemn, placi aglomerate, material plastic, materiale usoare pentru constructii sau profile de aluminiu: combinatia dintre motorul puternic de 1.400 wati, cu pornire lina comandata electronic, comanda variabila a turatiei si adancimea mare de taiere de pana la 65 mm dau posibilitatea de a prelucra rapid si precis materialele.Ferastraul circular de mana PCSS 10‑1400 se poate configura rapid, cu usurinta, pentru multe cerinte. Adancimea si unghiul de taiere se lasa reglate fara trepte, fara sa fie nevoie de scule suplimentare, pentru taieri de o adancime de pana la 65 mm si un unghi de pana la 45 grade. Lucrul adaptat la material este asigurat de turatia adaptabila variabil cu rotire constanta, cu comanda electronica. Aceasta pastreaza constanta viteza de rotire a panzei, chiar si in sarcina.Cu un centru de greutate ideal, ferastraul circular de mana PCSS 10-1400 a fost conceput ergonomic, pentru lucrari profesionale de lunga durata. El detine un maner principal optimizat, cu intarsii SoftGrip. De aceea, ferastraul circular este ergonomic si usor de utilizat, chiar si la lucrari de o durata lunga, iar cu ajutorul manerului frontal suplimentar se pot executa lucrari precise si cu doua maini.Marcajele stantate de pe placa de baza, executate pentru pozitiile de 0 si 45 grade, va indica liniile exacte de taiere si simplifica taierea exacta pe contur, prin indicarea latimii de taiere.La nevoie se poate conecta lumina cu laser integrata, pentru a vizualiza exact linia de taiere. Laserul proiecteaza o linie rosie pe materialul de taiat, ajutand ghidarea precisa a ferastraului, de-a lungul liniei de taiere. Astfel, orice abatere de la linia de taiere se poate corecta usor, iar pentru o taiere longitudinala precisa se poate utiliza opritorul paralel.


PCSS 10‑1400. Simplu. Sigur. Debitare.

Cu PCSS 10‑1400 veti merge in orice caz la numar sigur, deoarece veti achizitiona un ferastrau circular cu o calitate controlata TÜV, o garantie pentru calitatea, siguranta si functionalitatea inalta de care da dovada aceasta scula.Un intrerupator de siguranta se va opune unei porniri accidentale a ferastraului, iar pornirea lina cu limitarea curentului de pornire protejeaza la startare contra unei accelerari bruste, iar capota oscilanta din aluminiu, de calitate, cu maner de retragere, ofera utilizatorului o protectie suplimentara.Datorita blocarii integrate a axului, schimbarile de panza se pot face in siguranta si cu usurinta. Cheia hexagonala necesara se afla gata de utilizare, in carcasa, iar la achizitionare veti primi si doua panze circulare. Panza cu 24 de dinti se potriveste pentru taierile rapide pe lungime, iar panza de 48 de dinti se potriveste pentru taieri curate, si in materiale mai dure. Deoarece ambele panze sunt din otel dur, ele se pot utiliza universal, atat pentru lemn, cat si pentru materiale plastice.


Avantaje practice:

Ferastrau circular de marca de calitate, in calitate controlata TÜVMotor puternic de 1.400 wati, cu pornire linaCapota oscilanta de calitate, din aluminiuSetarea fara unelte suplimentare a adancimii si unghiului de taiereSunt posibile taieri precise pana la o adancime de 65 mmSistem de prindere rapida pentru taieri de pana la 45°Alegerea fara trepte a turatiei asigura un lucru optim, in functie de materialIntrerupator de siguranta contra pornirii accidentaleSchimb de panze simplu, datorita blocarii integrate a axuluiManer ergonomic plus maner frontal aditional, pentru o manuire optimalaIntarsii Softgrip in carcasa pentru o apucare foarte siguraLumina de ghidare laser activabila pentru vizualisarea liniei de taiereDispozitiv de fixare integrat pentru cheia hexagonala necesara schimbului de panzaRacord pentru exhaustor externUtilizabil cu panze circulare din comert, cu un diametru max. de 190 mm


Date tehnice:

Turatie in gol combinat: 2.200 - 4.700 min-1Adancimea de taiere max. la 45° (mm): 44Adancimea de taiere max. la 0° (mm): 65Alimentare: 230 V/50 HzPuterea consumata (W): 1.400Clasa de protectie: IIFisa: CEE 7/17Lungime cablu alimentare (m): 3Nivel de presiune acustica Lpa (dB(A)): 89Nivel de putere acustica Lwa (dB(A)): 100Nesiguranta (K) Kpa/Kwa (K): 3Valoarea emisiei de vibratii (ah) lemn (m/s²): 3,86Nesiguranta (K) lemn (m/s²): 1,5Turatie de mers in gol panza ( min-1): 7.000Diametru panza (mm): 190Diametru gaura (mm): 20Grosime panza (mm): 1,44Grosime dinte (mm): 2,5Dimensiuni L x l x I (mm): 315 x 245 x 260Dimensiuni placa de baza L x l (mm): 300 x 150Greutate: 5 kg


Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit in ateliere de productie, pe santiere sau in alte conditii care implica o utilizare intensiva.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 166 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

FERASTRAU CIRCULAR DE MANA TROTEC PCSS 10-1400, PUTERE MOTOR 1400W, INTARIRI SOFTGRIP ESTE LISTAT IN: