Inscrie firma »
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D23 CLASSY, Wi-Fi, Ionizare, HEPA, Carbon, 23 L/ zi

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D23 CLASSY, Wi-Fi, Ionizare, HEPA, Carbon, 23 L/ zi

Telefon: click aici0758090141
Producator: AlecoAir
Pret: 1199.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D23 CLASSY, Wi-Fi, Ionizare, HEPA, Carbon, 23 L/ zi

D23 CLASSY - DUBLA ACTIUNE PENTRU UN CLIMAT SANATOS

Dezumidificare rapida cu o capacitate de 23 l/zi Purificare independenta sustinuta de filtrul 2 in 1 HEPA si Carbon Activ alaturi de functia de Ionizare O protectie eficienta impotriva umiditatii, mucegaiului si bacteriilor Design spectaculos Conectare SMART prin WiFi



Respira liber si bucura-te cu Dezumidificatorul AlecoAir D23CLASSY de un aer curat si echilibrat pe tot parcursul anului. Cu o eficienta combinata a celor doua tehnologii concepute special pentru imbunatatirea calitatii aerului din interior, cu D23 CLASSY beneficiezi de un aer echilibrat si improspatat, alaturi de o performanta de dezumidificare impresionanta, totul cu un consum redus de energie.


AlecoAir stie cat de importanta este reducerea pe cat posibil a costurilor de energie electrica, de aceea dezumidificatorul D23 CLASSY este fabricat cu un consum redus de energie, Certificat de Hong Kong Energy Efficiency Ratio pentru cel mai scazut nivel de energie consumata, Nivelul 1. D23 CLASSY este astfel creat sa ofere 3 dintre cele mai importante caracteristici: fiabilitate, economie si eficienta, imbinate intr-o tehnologie SMART ce permite controlul de la distanta al aparatului.





CONTROL AUTOMAT ASUPRA PERFORMATEI DEOSEBITE DE DEZUMIDIFICARE


Odata ce umditatea este in exces, confortul propriu este grav afectat in timp. Nivelurile de umiditate prea ridicate pot provoca cele mai variate tipuri de daune, cum ar fi hainele umede, mirosul de mucegai sau aparitia acestuia pe peretii locuintei. Functia de dezumidificare cu care este dotat D23CLASSY asigura un climat interior permanent sanatos, datorita capacitatii de dezumidificare de pana la 23 l/zi si a debitului de aer de 180 mc/h. Potrivit pentru spatii intre 45-55 m2 (H=2,6m), dezumidificatorul D23CLASSY sustine fara efort uscarea rapida pentru locuinte, birouri, sali de asteptare si alte spatii asemanatoare.


Cu ajutorul dezumidificarii automate controlate prin higrostat, puteti seta rapid umiditatea tinta dorita in locuinta dumneavoastra, iar D23 CLASSY va lucra pana la umiditatea setata. Pornire si oprire automata a compresorului, comandata cu ajutorul higrostatului, permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 30% RH- 80% RH. Higrostatul asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului.





DESIGN MODERN INTR-UN INVELIS DE CALITATE SUPERIOARA


Din punct de vedere vizual, design-ul modern format din linii fine, bine definite si curburi usoare in partile laterale, imbinate perfect prin panoul de control precis TouchScreen va permit o incadrare perfecta in orice spatiu si o utilizare automata. Mai presus de atat, beneficiati de un confort sporit atunci cand este necesara mutarea acestuia. Prevazut cu roti de transport si maner, puteti muta cu usurinta dezumidificatorul 2 in 1 D23CLASSY in functie de nevoile proprii.






AlecoAir D23 CLASSY este echipat cu un display intuitiv, tip TouchScreen, prin care puteti activa functiile dorite doar printr-o atingere usoara a indicatorilor. Multitudinea de functii si moduri de lucru se pot seta comod, fara efort prin intermediul ecranului tactil.






APARAT 2 IN 1 - DEZUMIDIFICARE SI PURIFICARE INDEPENDENTA


D23 CLASSY este prevazut cu o functie de Purificare Independenta, ce permite folosirea individuala a functiei, fara dezumidificare. Purificarea este sustinuta printr-un sistem complex, format din 4 etape eficiente pentru a-ti desfasura activitatile zilnice in siguranta propriului camin:

Pre-filtru antibacterian lavabil: aerul din camera trece mai intai prin Pre-filtrul lavabil ce retine eficient particule mari de praf, scame, par de animale si totodata prelungeste durata de viata a filtrului 2 in 1 HEPA si Carbon ActivFiltru de aer 2 in 1 (HEPA + Carbon Activ): cu ajutorul filtrului HEPA acest dezumidificator devine un purificator de aer excelent pentru cei cu alergii la: spori de mucegai, polen, praf, acarieni, par de animale si alte 95% particule mai mari de 0.3µm (microni, mai mici decat ceea ce ochiul poate vedea). Filtrul de Carbon are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute si alte substante nocive din aerul filtrat (fumul de tigara, mirosul de mancare etc.)


Dezumidificatorul si Purificatorul D23 CLASSY este insotit de un filtru 2 in 1 HEPA+Carbon Activ!

Filtrul HEPA/CARBON este livrat intr-o cutie de filtru, introdusa in cutia dezumidificatorului pentru a evita pierderea acestuia in timpul transportului.


Dezumidificatorul NU este prevazut cu un filtru HEPA/CARBON din fabrica, acesta functionand si fara un astfel de filtru.

ATENTIE! In cazul returnarii dezumidificatorului in perioada legala de 14 zile de la achizitie, filtrul 2-in-1 va fi returnat, sigilat si nefolosit. In caz contrar, filtrul va fi achitat de catre client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv (vezi Filtru D23 CLASSY in oferta acestui magazin online).

Dezumidificatorul NU este prevazut cu un alt filtru HEPA/CARBON in afara celui mentionat mai sus.

Functia Ionizare: aparatul emite ioni negativi care adera la praful si particulele poluante aflate in suspensie in aer, acestea devin mai grele si sunt aspirate mai usor de aparat. O cantitate mare de ioni negativi improspateaza aerul si ajuta creierul sa functioneze mai bine.



FUNCTII UTILE SI BENEFICII




Wi-Fi: Aplicatia pentru smartphone permite controlul aparatului de la distanta prin intermediul functiei Wi-Fi (doar retele Wi-Fi de 2.4 GHz).

*Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 01.04.2020*

Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store si in Google Play.


*Compatibil si cu aplicatiile Smart Life - Smart Living/ Tuya Smart disponibile in App Store si in Google Play.


De asemenea, D23 poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil.

*Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 01.04.2020*


Functia FanStop: Fiind dotat cu higrostat incorporat, D23CLASSY detine si functia FanStop, ce presupune oprirea automata a ventilatorului in momentul in care umiditatea optima setata in prealabil se atinge.

ATENTIE: dupa atingerea nivelului optim de umiditate, ventilatorul incorporat se opreste singur dupa 5 minute.

Mod Uscare Rufe: presupune functionarea dezumidificatorului pe cea mai mare treapta de ventilare, in modul Continuu, pentru o perioada de maxim 6 ore. Aceasta functie reduce considerabil timpul de uscare al rufelorFunctia Auto: pentru o functionare confortabila, D23CLASSY este dotat cu functia Auto, cu 3 nivele prestabilite de umiditate. In functie de umiditatea ambientala stabilita prin preluarea monstrelor de aer din incaperea in care este utilizat, dezumidificatorul ruleaza conform nivelului in care se incadreazaTimer 1 - 8 ore: pentru programarea opririi aparatului intr-un interval de timp de 1 " 8 oreFunctia mod noapte (Sleep): Umiditatea este setata automat la 55% (umiditatea optima intr-o incapere), functionand cu o viteza redusa a ventilatorului. Toti indicatorii vor fi dezactivati dupa 5 secunde de la activarea functieiFunctia blocare butoane copii- ChildLock: functie de securitate ce blocheaza din momentul activarii panoul de control, tinand curiozitatea celor mici in sigurantaAuto Restart sau Memorare setari - in caz de intrerupere a curentului aparatul reporneste automat cu setarile efectuate inainte de oprire.Pornire si oprire automata a compresorului, comandata cu higrostatConstructia acestuia este usor de intretinutDezghetare automata: electronicaProtectie la preaplin, cu deconectarea automata a aparatului, cand rezervorul de apa e plinRacord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externa a condensului. Furtunul este optional, nefiind inclus in pachetul de livrare.Roti si maner pentru o mobilitate sporita.





Pentru modelul D23CLASSY puteti opta pentru pompa de evacuare a condensului AirNaturel cu pozitionare in interiorul rezervorului, apasand aici.


ATENTIE: Va rugam sa aveti in vedere ca in functie de puterea compresorului, temperatura din incapere poate creste cu 2°- 4°C.


Capacitate de dezumidificare max.: 23L/ziDebit de aer: 180 mc/hUscare RufeFunctie Purificare independenta (fara dezumidificare)Functie Purificare si DezumidificareChild LockAuto-DezghetareAuto-ProtectieButoane touch / TouchScreenTimer pornire/oprireAlimentare: AC220V-240V/50HzConsum redus de energie : 240W/hNivel sonor: 42dB - 44dB - 46 dB (la 1 m distanta)Temperatura de lucru: de la 7°C pana la 30°CCapacitate rezervor: 4.5 LDimensiuni aparat: 376 x 562 x 232 mm (L x H x l)Greutate: 14.4 kg


ATENTIONARI SI RECOMANDARI

ATENTIE!

Filtrul 2 in 1 HEPA+Carbon Activ retine eficient peste 95% dintre microparticulele poluante din aer, ceea ce duce la modificarea unora dintre parametrii tehnici ai produsului. Prin utilizarea filtrului 2 in1 HEPA+Carbon Activ se observa o usoara crestere a nivelului de zgomot emis de produs de 3% pana la 5%, o crestere a consumului de energie cu 5% pana la 10% si o scadere a nivelului de dezumidificare cu 10% pana la 15%.Se recomanda schimbarea filtrului 2 in 1 HEPA+Carbon Activ in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatului.Filtrul 2 in 1 HEPA+Carbon Activ trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care:filtrul isi schimba culoarea si devine griaparatul elibereaza un miros greu in aer, deoarece praful si particulele poluante sunt retrimise in incaperefluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritatile acumulate in anumite zone ale filtrului impiedica distribuirea uniforma a aeruluifluxul de aer este tot mai scazut, acest lucru datorandu-se incarcarii cu particule a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.


ATENTIE!

Filtrul 2 in 1 HEPA+Carbon Activ furnizat este sigilat intr-un ambalaj de plastic. Desigilarea acestuia pentru utilizare duce la imposibilitatea returnarii filtrului, din motive de sanatate, filtrul putand fi contaminat cu agenti prezenti in aerul ventilat inca de la prima utilizare. In conditile returnarii unui produs cu filtru desigilat din ambalajul de plastic, ne rezervam dreptul de a retine valoarea filtrului inclus in pachetul livrat.




Imaginile produselor au caracter informativ si culorile pot prezenta diferente minore fata de produsele reale cauzate de iluminarea ambientala. Imbunatatirile pe care le consideram benefice produselor, realizate pe linia de productie, pot sa nu fie reflectate imediat in descrierea acestora, putand aparea diferente minore in ceea ce priveste functionalitatile sau configuratia display-ului.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 816 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU DEZUMIDIFICATOR SI PURIFICATOR CU CONSUM REDUS DE ENERGIE ALECOAIR D23 CLASSY, WI-FI, IONIZARE, HEPA, CARBON, 23 L/ ZI

Dezumidificator si Purificator AlecoAir D55 DOLOMIT, WiFi, Pentru 150 m2, TRUE HEPA, Carbon, Child Lock, SwingDezumidificator si Purificator AlecoAir D55 DOLOMIT, WiFi, Pentru 150 m2, TRUE HEPA, Carbon, Child Lock, Swing
Dezumidificator si Purificator AlecoAir ...
Spatiile mari au nevoie de aparate pe masura. Dezumidificatorul AlecoAir D55 DOLOMIT a fost proiectat pentru a tine sub ...
RON 2199
Dezumidificator si Purificator AlecoAir D25 TRADITIO, 25L/zi, Pentru 60mp, WiFi, LED UV-C, Ionizare, TRUE HEPA, CarbonDezumidificator si Purificator AlecoAir D25 TRADITIO, 25L/zi, Pentru 60mp, WiFi, LED UV-C, Ionizare, TRUE HEPA, Carbon
Dezumidificator si Purificator AlecoAir ...
INTOARCE-TE LA ORIGINI CU D25 TRADITIO Dezumidificare eficienta de pana la 25 l/zi Functie de purificare independenta ...
RON 1349
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D26 PURIFY, 26 l /24h,WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare RufeDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D26 PURIFY, 26 l /24h,WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe
Dezumidificator si purificator cu consum...
Imbunatateste calitatea aerului din casa ta cu unul din dezumidificatoarele cu filtru HEPA din gama Purify!Aleco Air D26 ...
RON 1299
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D22 PURIFY, 22 l /24h,WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare RufeDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D22 PURIFY, 22 l /24h,WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe
Dezumidificator si purificator cu consum...
Imbunatateste calitatea aerului din casa ta cu unul din dezumidificatoarele cu filtru HEPA din gama Purify!Aleco Air D22 ...
RON 1099
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare RufeDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe
Dezumidificator si purificator cu consum...
Imbunatateste calitatea aerului din casa ta cu unul din dezumidificatoarele cu filtru HEPA din gama Purify!Aleco Air D16 ...
RON 849
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D14 PURIFY, 12 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare RufeDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D14 PURIFY, 12 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe
Dezumidificator si purificator cu consum...
Imbunatateste calitatea aerului din casa ta cu unul din dezumidificatoarele cu filtru HEPA din gama Purify!Aleco Air D14 ...
RON 749
Filtru 2 in 1 HEPA si Carbon Activ pentru Dezumidificatorul D23 CLASSYFiltru 2 in 1 HEPA si Carbon Activ pentru Dezumidificatorul D23 CLASSY
Filtru 2 in 1 HEPA si Carbon Activ pentr...
Filtru 2 in 1 HEPA si Carbon Activ pentru dezumidificatorul D23 ClassyFiltru HEPARetine particule de praf, polen, par de ...
RON 99
Dezumidificator si purificator AlecoAir D35 KOSMO, 35 l /24h, WiFi, Filtru 3 in 1, Uscare Rufe, Indicator PM2.5Dezumidificator si purificator AlecoAir D35 KOSMO, 35 l /24h, WiFi, Filtru 3 in 1, Uscare Rufe, Indicator PM2.5
Dezumidificator si purificator AlecoAir ...
Scapa de mucegai, igrasie sau umiditate excesiva, dar si de praf, alergeni, microogranisme poluante sau mirosuri ...
RON 1799
Dezumidificator si Purificator AlecoAir D14 ARIO,12 l /24h, WiFi, Lampa UV-C, Ionizare, TRUE HEPA + Carbon, Uscare RufeDezumidificator si Purificator AlecoAir D14 ARIO,12 l /24h, WiFi, Lampa UV-C, Ionizare, TRUE HEPA + Carbon, Uscare Rufe
Dezumidificator si Purificator AlecoAir ...
AlecoAir D14 ARIOControl total asupra umiditatii si a calitatii aeruluiDezumidificatorul si Purificatorul AlecoAir D14 ...
RON 649

DEZUMIDIFICATOR SI PURIFICATOR CU CONSUM REDUS DE ENERGIE ALECOAIR D23 CLASSY, WI-FI, IONIZARE, HEPA, CARBON, 23 L/ ZI ESTE LISTAT IN: