Inscrie firma »
Convector electric AlecoAir C20 Heatix negru, WiFi, pentru 30mp, 2000W, 2 trepte incalzire, IP24, WiFi, Aplicatie

Convector electric AlecoAir C20 Heatix negru, WiFi, pentru 30mp, 2000W, 2 trepte incalzire, IP24, WiFi, Aplicatie

Telefon: click aici0758090141
Producator: AlecoAir
Pret: 349.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Convector electric AlecoAir C20 Heatix negru, WiFi, pentru 30mp, 2000W, 2 trepte incalzire, IP24, WiFi, Aplicatie

Confortul termic este esential acasa sau la locul de munca. Atunci, insa, cand sistemul centralizat de incalzire nu functioneaza la capacitate optima - ori nu este deloc functional) - sau cand ai nevoie sa lucrezi in timpul iernii intr-o incapere care nu a mai fost folosita de mult, folosirea unui convector electric poate aduce rapid termometrul la un nivel potrivit.

AlecoAir C20 HEATIX este un convector electric Smart ce poate fi conectat la WiFi si controlat de pe telefonul mobil, printr-o aplicatie. Are un design modern ce il recomanda pentru orice interior. Este usor de mutat in locul potrivit si la fel de usor de depozitat in timpul verii, cand nu mai ai nevoie de el, ocupand foarte putin spatiu.

C20 HEATIX are o putere maxima de 2000 W, cu 2 trepte de putere de incalzire, fiind recomandat pentru o incapere de pana la 20-30mp, in functie de diferenta de temperatura pe care trebuie sa o acopere sau de nivelul de izolare al incaperii.


Convectoarele sunt o sursa de caldura cu rezultate rapide si sunt foarte utile pentru cresterea temperaturii intr-o locuinta dar si intr-un cabinet medical, o sala de curs sau in orice alt loc in care este nevoie de incalzire rapida si silentioasa. C20 HEATIX isi face treaba fara zgomot si fara ventilarea aerului - evitand eventuala ridicare a prafului in aer.

Aceste incalzitoare utilizeaza un element metalic care se incalzeste rapid si raspandeste caldura in aerul inconjurator. Aerul cald, mai usor, se ridica apoi prin gratarul de incalzire si incepe sa circule prin camera, creand un usor curent de convectie care asigura omogenizarea cu aerul mai rece.


C20 HEATIX poate functiona in siguranta si in incaperi precum baia, datorita nivelului de protectie IP24, care protejeaza aparatul de stropii de apa (Atentíe! nivelul de protectie IP24 presupune protectia la stropi de apa nu la udarea aparatului cu jet de apa)



Cum functioneaza C20 HEATIX"

C20 HEATIX va aspira aer mai rece din zona podelei, il va incalzi si apoi il va elibera spre tavan, unde se raceste, cazand inapoi pe podea pentru a finaliza ciclul termic. Acest efect de circulare a aerului este eficient in spatii cu tavane joase pana la medii cu o suprafata de pana la 30mp si la o inaltime de 2.6m.

Convectorul permite o programare complexa pentru un consum optim in functie de necesarul de caldura. Poti alege din mai multe moduri de lucru - ECO, Confort, Ant-Inghet sau poti seta un program de lucru la nivel de zile ale saptamanii si intervale orare. Acest lucru este util deoarece nu avem nevoie de acelasi nivel de caldura in orice moment al zilei. In plus, poti programa aparatul pentru a preincalzi camera inainte de a sosi acasa sau de a mentine temperatura incaperii la un anumit nivel fie cand pleci in concediu, fie cand iti lasi acasa animalul de casa.

Modurile de lucru

Modul ECO: aparatul functioneaza optim pe treapta 1 de incalzire cu putere de 1000W, astfel economisind energie electrica.

Modul Confort: aparatul functioneaza pe treapta 2 de incalzire cu putere maxima, de 2000W pana la atingerea temperaturii tinta setate

Anti-inghet: aparatul functioneaza doar cand sesizeaza o temperatura de inghet de sub 5°C

Functii utile si beneficii

Modul Detectare Fereastra Deschisa - Acest mod de lucru opreste functionarea aparatului atunci cand temperatura din camera coboara cu minim 5 grade intr-un interval de 10 minute. Este evitat, astfel, un consum inutil cand usa sau fereastra este deschisa.

Senzor de temperatura extern " masoara cu o acuratete ridicata temperature aerului din proximitatea convectorului oferind o precizie sporita a termostatului in functie de tempertura ambientala a incaperii.

Panou de comanda touch cu afisaj digital.

Termostat incorporat - permite setarea temperaturii dorite cu cate 1°C in intervalul 10-49 °C.

Timer - permite setarea timpului intr-un interval de pana la 24 de ore.

Child Lock - in acest mod, tastele de pe panoul de control devin nefunctionale, aparatul poate fi controlat prin intermediul telecomenzii si prin aplicatie. Puteti incalzi in siguranta si camera copilului dvs., fara sa va fie teama ca acesta s-ar putea rani.

Modul saptamanal de lucru - aparatul permite programarea unui mod saptamanal de lucru, astfel cand dvs reveniti acasa, sa gasiti un ambient confortabil.

Indicator temperatura - va afisa temperatura reala din incaperea in care va aflati.

Telecomanda - aparatul se poate controla de la distanta cu ajutorul telecomenzii de tip infrarosu.

Functia WiFi - un beneficiu foarte important este controlul aparatului prin intermediul aplicatiei AlecoAir

Protectie anti-incalzire - acest mod se activeaza in momentul in care aparatul detecteaza o temperatura mai mare de 105sC, datorata unor factori externi: aparatul este acoperit cu haine sau paturi

Protectie anti-inclinare - pentru a evita o posibila rasturnare accidentala atunci cand este inclinat mai mult de 45°, aparatul va intra in modul StandBy.

Protectie IP24 - carcasa are un strat de protectie impotriva elementelor solide cu un diametru mai mare de 12,5 mm


Beneficiile utilizarii C20 HEATIX

Control de la distanta permite metinerea unui nivel optim de caldura chiar si cand nu esti acasa.

Produsul este disponibil in doua variante: alb/negru, astfel incat il puteti incadra usor in stilul decorativ al casei dvs.

Incalzirea electrica este instantanee.

Unitatea raspunde imediat si silentios

Camera primeste o caldura uniforma, fara ventilare sau risc de contaminare cu gaze. In plus, nu se produc mirosuri neplacute.

Convectorul C20 HEATIX se poate monta si pe perete, prin intermediul kit-ului de prindere regasit in furnitura.


ATENTIE! Acoperirea convectorului electric cu diverse obiecte este strict interzisa! Acoperirea poate provoca supraincalzire, soc electric sau incendiu!


Date tehnice


Dimensiuni aparat (L x l x I): 830x250x520 mmAlimentare: AC220V-240V/50HzCurent: 10ATemperatura de lucru: -15sC - 50sCUmiditatea de Lucru: 20-80% RhGreutate neta: 8.0 kgGreutate bruta: 9.2 kgProtectie la supraincalzire: 105°Protectie la inclinare Unghi: > 45 °Nivel protectie: IP24Consum Max: 2000WTrepte de incalzire: 1000W / 2000WInterval setare temperatura tinta: 10sC " 49 sCPasul de setare a temperaturii: 1 sC



PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 343 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

CONVECTOR ELECTRIC ALECOAIR C20 HEATIX NEGRU, WIFI, PENTRU 30MP, 2000W, 2 TREPTE INCALZIRE, IP24, WIFI, APLICATIE ESTE LISTAT IN: