Inscrie firma »
Ciocan rotopercutor PRDS 10-230V

Ciocan rotopercutor PRDS 10-230V

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 359.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ciocan rotopercutor PRDS 10-230V

Cu PRDS 10-230V aveti intotdeauna solutia ideala la indemana: puteti sa dezlipiti gresia, sa efectuati canale pentru cabluri sau sparturi mici in perete si sa executati lucrari de demolare. Montati dalta, opriti rotatia si demolati cu putere.Doriti sa efectuati gauri in beton sau granit" Schimbati unealta in mod simplu, cu o singura mana, datorita preluarii SDS-plus, si activati la comutator functia de gaurire. Ciocanul pneumatic al PRDS 10-230V produce lovituri individuale cu frecventa mare, cu o putere de 5 joule, si faciliteaza astfel o gaurire simpla, chiar si a materialelor tari, indiferent de presiunea de apasare. In plus, functia de ciocan a uneltei PRDS 10-230V poate fi deactivata complet, pentru gaurirea lemnului si metalului.Un accesoriu practic pentru toate lucrarile de gaurire este opritorul de adancime inclus in furnitura, care nu doar ca permite respectarea adancimii de gaurire dorite sau executarea de gauri multiple cu aceeasi adancime, ci si ajuta profesionistii la a economisi bani. Daca de ex. se vor executa 500 de gauri pentru dibluri, cu o adancime mai mare cu 6 mm decat cea necesara, ar rezulta 3 m uzura inutila a burghiului, cu necesitate pretimpurie de inlocuire.In combinatie cu comanda fara trepte a turatiei si loviturii, puteti adapta puterea necesara a sculei PRDS 10-230V la fiecare sarcina de lucru, pe materialul respectiv, astfel ca spectrul de utilizare se intinde de la pregaurirea gresiei sensibile, pana la demolarea suprafetelor mai mari, cu un avans rapid al muncii.Puteti profita de avantajele acestui ciocan gauritor si la gauririle carotate pentru instalatiile sanitare si electrice, caci mecanismul puternic de lovire asigura rezultate eficiente, mai ales la utilizarea burghielor coroana cu un diametru mare.Acest ciocan gauritor demonstreaza ca puterea si deservirea simpla pot fi imbinate in mod ergonomic. Constructia speciala in L, cu un maner principal amortizat la vibratii, garanteaza un punct de greutate perfect pozitionat. Manerul suplimentar poate fi rotit fara trepte in 360°, fapt ce asigura deservirea optima, chiar si in spatii inguste.Cu PRDS 10-230V mergeti intotdeauna la sigur, caci primiti acest ciocan gauritor si demolator de calitate verificata TÜV, ca si garantie pentru valoare, siguranta si functionalitate remarcabila.


Avantaje practice:

Ciocan puternic pentru beton si zidarie, demolator si masina de gaurit cu o putere de 1.500 wCiocan pneumatic cu o putere de lovire de 5 joule " putere maxima de lovire a materialelor tari, independent de forta de apasareForma L ergonomica, cu o pozitionare perfecta a centrului de greutateManer principal amortizat la vibratii si maner suplimentar reglabil fara trepte, pentru o deservire optimaSchimbare rapida a uneltei cu preluare SDS-plusComutator pentru functiune, cu blocaj de sigurantaFunctie de oprire a rotatiei pentru demolare si oprire a lovirii pentru gaurirea metalului si lemnuluiComanda fara trepte a turatiei si loviturii, pentru un lucru adaptat pe materialInclusiv mandrina cu coroana dintata cu coada SDS, pentru utilizarea burghielor cu coada rotunda


Date tehnice:

Numar viteze: 1Turatie la functionare in gol, viteza 1: 0 - 750 min-1Putere de lovire (joule): 5Diam. max. de gaurire lemn (mm): 40Diam. max. de gaurire otel (mm): 13Diam. max. de gaurire zidarie/caramizi (mm): 32Presiune sonora ciocan gauritor dB(A): 85,61Nivel sonor ciocan gauritor (dB): 96,61Nesiguranta ciocan gauritor (K): 3Presiune sonora demolare dB(A): 94,31Nivel sonor demolare dB(A): 102,31Nesiguranta demolare (K): 2,83Valoarea emisiei de vibratii ciocan gauritor in beton ah=in (m/s²): 10,248Nesiguranta ciocan gauritor in beton K (m/s²): 1,5Valoarea emisiei de vibratii demolare ah=in (m/s²): 15,014Nesiguranta demolare K (m/s²): 1,5Dimensiuni L x l x H (mm): 115 x 400 x 225Greutate (kg): 5


Pentru a completa posibilitatile de utilizare ale sculei PRDS 10-230V, puteti achizitiona optional un set de burghie si dalti de calitate Trotec.

Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit in ateliere de productie, pe santiere sau in alte conditii care implica o utilizare intensiva.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 697 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

CIOCAN ROTOPERCUTOR PRDS 10-230V ESTE LISTAT IN: