Inscrie firma »
Ciocan percutor PRDS 11 230V

Ciocan percutor PRDS 11 230V

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 499.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ciocan percutor PRDS 11 230V

Cu ciocanul percutor PRDS 11-230V aveti intotdeauna solutia ideala la indemana pentru lucrari de renovare, instalare, constructii si demolari. Cu acest ciocan puteti sa dezlipiti mult mai usor gresia si faianta, sa efectuati canale pentru cabluri sau sparturi in perete si chiar sa executati lucrari de demolare. Montati dalta, opriti rotatia si demolati cu putere.


Ciocanul pneumatic PRDS 11‑230V produce lovituri individuale cu o frecventa mare, cu o putere de 6 Jouli si faciliteaza astfel o gaurire simpla, chiar si a materialelor dure, indiferent de presiunea de apasare. In plus, functia de ciocan a PRDS 11‑230V poate fi dezactivata complet la lucrarile de gaurire.

Un accesoriu practic pentru toate lucrarile de gaurire este opritorul de adancime inclus in furnitura, care permite respectarea adancimii de gaurire un lucru extrem de util pentru lucrari rapide si, in acelasi timp, de calitate.

In combinatie cu comanda fara trepte a turatiei si loviturii, puteti adapta puterea necesara a ciocanului percutor PRDS 11-230V la fiecare sarcina de lucru, pe materialul respectiv, astfel ca spectrul de utilizare se intinde de la pregaurirea gresiei sensibile, pana la demolarea suprafetelor mai mari, cu un avans rapid al muncii.

Puteti profita de avantajele acestui ciocan si la efectuarea de gauri carotate pentru instalatiile sanitare si electrice. Mecanismul puternic de lovire asigura rezultate eficiente, mai ales la utilizarea burghielor coroana cu un diametru mare.

Constructia speciala in L, cu un maner principal amortizat la vibratii, garanteaza un punct de greutate perfect pozitionat. Manerul suplimentar poate fi rotit fara trepte in 360°, fapt ce asigura deservirea optima, chiar si in spatii inguste.
PRDS 11-230V este certificat TUV din punct de vedere al calitatii


Avantaje practice:

Ciocan puternic pentru beton si zidarie, gaurire cu percutie si masina de gaurit cu o putere de 1.500 wCiocan pneumatic cu o forta de lovire de 6 jouli " forta maxima de lovire a materialelor tari, independent de forta de apasareForma L ergonomica, cu o pozitionare perfecta a centrului de greutateManer principal amortizat la vibratii si maner suplimentar reglabil fara trepte, pentru o deservire optimaSchimbare rapida a capului de lucru cu preluare SDS-plusComutator pentru functii cu blocare de sigurantaFunctie de oprire a rotatiei pentru demolare si oprire a lovirii pentru gaurirea metalului si lemnuluiComanda fara trepte a turatiei si frecventei de lovire, pentru un lucru adaptat pe materialPozitia daltei poate fi rotita cu 360°Inclusiv mandrina cu coroana dintata cu coada SDS, pentru utilizarea burghielor cu coada rotundaCalitate controlata TÜV



Date tehnice:

Numar trepte: 1Turatia la functionarea in gol treapta 1.: 0 - 800 min-1Putere de lovire (Joule): 6Diametru maxim de gaurire lemn (mm): 40Diametru maxim de gaurire metal (mm): 13Diametru maxim de gaurire zid/tigla (mm): 32Nivelul sonor de presiune la percutare dB(A): 93,5Nivelul sonor de putere la percutare (dB): 104,5Nesiguranta la percutare (K): 3Nivelul sonor de presiune la daltuire dB(A): 94,31Nivel sonor de putere la daltuire dB(A): 102,31Nesiguranta la daltuire (K): 2,83Valoarea emisiei de vibratii ciocan gauritor in beton ah=in (m/s²): 10,248Nesiguranta ciocan gauritor in beton K (m/s²): 1,5Valoarea emisiei de vibratii daltuire ah=in (m/s²): 15,014Nesiguranta la daltuire K (m/s²): 1,5Dimensiuni L x l x I (mm): 95 x 390 x 250Greutate (kg): 6


Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit in ateliere de productie, pe santiere sau in alte conditii care implica o utilizare intensiva.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 697 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

CIOCAN PERCUTOR PRDS 11 230V ESTE LISTAT IN: