Inscrie firma »
Stand pentru tablete 10”, de podea, iluminat, personalizabil - Cumparare sau inchiriere (Cumparare sau inchiriere - Inchiriere – abonament pe 3 luni)

Stand pentru tablete 10”, de podea, iluminat, personalizabil - Cumparare sau inchiriere (Cumparare sau inchiriere - Inchiriere – abonament pe 3 luni)

Tip produs: aparatura | sedona
Producator: Sedona
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Stand pentru tablete 10”, de podea, iluminat, personalizabil - Cumparare sau inchiriere (Cumparare sau inchiriere - Inchiriere – abonament pe 3 luni)

Informatii produs Stand ce atrage atentia vizitatorilor prin piciorul iluminat, personalizabil. Securizeaza si protejeaza tableta. Stabil si solid. Prelungitor USB de 1,8m cadou. Consum redus datorita tehnologiei LED.
Compatibil cu tableta Lenovo 10”, precum si cu alte tablete cu diagonala de 10”. Pentru a verifica compatibilitatea cu alte tablete va rugam sa ne contactati.
Picior realizat din profil rectangular din aluminiu, placat cu Plexiglas.
Implicit piciorul se livreaza cu textul “Parerea ta aici” – personalizabil la comanda.
Rama din Plexiglas alb, ce se livreaza implicit personalizata cu logo “Sedona”. Se poate comanda gratuit in varianta nepersonalizata sau personalizata cu logo clientului.
Zona de personalizare picior: 110 x 1050mm.
Termenul de livrare in cazul personalizarilor este de aproximativ 7 zile.
Orificiu frontal pentru camera tabletei.
Picior: profil aluminiu anodizat.
Baza metalica placata cu PVC alb 3mm.
Inaltime produs 1250mm.
Tableta nu este inclusa.
Optional, standul poate fi comandat cu o placa din Plexiglas montata deasupra tabletei, personalizabila, pentru cresterea vizibilitatii.
Optional, aplicatie de preluare feed-back de la clienti.
Standul se livreaza cu prelungitor USB de 1,8m.
Fabricat in Romania.

Acest produs este disponibil si in sistem de INCHIRIERE. Garantia este asigurata pe intreaga perioada de folosire. Defectiunile care nu tin de garantie se factureaza suplimentar. Plata chiriei se face in avans pe 3 luni. Produsele inchiriate pot fi noi sau folosite (in stare buna). Oferta limitata firmelor cu activitate in Mun. Bucuresti.
Servicii incluse - Livrare in localitatile principale. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
338 158 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case de marcat - cititoare coduri bare - program gestiune

STAND PENTRU TABLETE 10”, DE PODEA, ILUMINAT, PERSONALIZABIL - CUMPARARE SAU INCHIRIERE (CUMPARARE SAU INCHIRIERE - INCHIRIERE – ABONAMENT PE 3 LUNI) ESTE LISTAT IN: