Inscrie firma »
Piete de capital si valori mobiliare

Piete de capital si valori mobiliare

Telefon: click aici0730 55 33 01
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Dragan Ioana
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Piete de capital si valori mobiliare

Piete de capital si valori mobiliare
In contextul dezvoltarii continue a pietelor de capital in Romania in ultimii ani, precum si al transformarii efervescente a mediului legislativ determinata atat de numarul tot mai mare de jucatori cat si de necesitatea armonizarii legislatiei interne cu legislatia Uniunii Europene, SCA Dragan & Mazilu ofera servicii de asistenta juridica privind o gama larga de aspecte legate de piata de capital.
Domeniu de activitate
Aspecte legislative: asistenta privind cerintele legale si procedurile aplicabile in legatura cu admiterea pe piata de capital, achizitionarea de participatii si iesirea de pe piata, proceduri de listare si delistare, oferte publice etc.
Constituirea si functionarea societatilor deschise: constituirea de societati prin oferta publica, intocmirea actelor constitutive, infiintarea si inregistrarea societatilor deschise si a fondurilor de investitii, majorari de capital social si alte modificari ale actelor constitutive ale societatilor deschise si ale cerintelor de raportare, asistenta privind aspecte legate de actionarii minoritari si abuzul de pozitie dominanta.
Operatiuni pe piata de capital: asistenta acordata clientilor pe durata si in legatura cu operatiunile de swap, optiuni si derivate, pregatirea si supravegherea ofertelor publice primare si secundare, tranzactii speciale cu valori mobiliare, utilizarea instrumentelor specifice pietei de capital si in legatura cu autoritatile de reglementare si cu operatorii de pe piata de capital.
Achizitii pe piata de capital: asistenta juridica privind procedurile de preluare a societatilor deschise, participarea calificata in societati deschise (proceduri de achizitie), privatizare prin metodele specifice pietei de capital, inclusiv prin licitatie electronica.
Oferte publice primare: asistenta privind toate aspectele procesului de ofertare publica primara, inclusiv structurarea si implementarea reorganizarilor pre-oferta, evaluarea si implementarea mecanismelor anti-preluare, conceperea si intocmirea planurilor de optiuni agent si director si alte aranjamente de participare la capital, consiliere privind publicitatea pre-oferta si alte aspecte relevante, intocmirea prospectului si declaratiei de inregistrare, colaborarea cu autoritatile relevante in scopul inregistrarii, negocierea termenilor si conditiilor de subscriere, coordonarea participarii actionarilor vanzatori la oferta.
PREZENTARE Dragan & Mazilu
LIGHT
MEMBER
Dragan & Mazilu
13 164 accesari
Persoana de contact: Dragan Ioana
Adresa postala: Bucuresti, str. Virgiliu nr,10, sector 1
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0730 55 33 01
Fax: 021 637 37 33
Website:

Activitate firma: avocat

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIETE DE CAPITAL SI VALORI MOBILIARE

Drept societar si comercialDrept societar si comercial
Drept societar si comercial
Drept societar si comercial S.C. Dragan & Mazilu acorda asistenta juridica corporatiilor nationale si internationale ...
Fuziuni. Achizitii. PrivatizareFuziuni. Achizitii. Privatizare
Fuziuni. Achizitii. Privatizare
Fuziuni. Achizitii. Privatizare S.C.A. Dragan & Mazilu acorda consultanta societatilor privind achizitionarea, ...
Litigii si arbitrajLitigii si arbitraj
Litigii si arbitraj
Litigii si arbitraj Avocatii "Dragan & Mazilu" au acumulat o vasta experienta in domeniul solutionarii litigiilor ...
ConcurentaConcurenta
Concurenta
Concurenta SCA "Dragan & Mazilu" asigura asistenta juridica cu privire la aplicarea legii privind concurenta in ...
Proceduri cu bancaProceduri cu banca
Proceduri cu banca
Proceduri cu banca Societatea noastra, asigura respectarea legalitatii in desfasurarea intregii activitati bancare si ...
Arbitraj in dreptul international publicArbitraj in dreptul international public
Arbitraj in dreptul international public
Arbitraj in dreptul international public: asistarea clientilor (atat investitori cat si organe de stat) in litigii de ...
AsigurariAsigurari
Asigurari
Asigurari: evaluarea programelor de asigurari ale clientilor si a evolutiei acestora in timp precum si a pretentiilor ...
AVOCATAVOCAT
AVOCAT
Fuziuni, Achizitii si Privatizare, Drepturi de autor, proprietate Intelectuala, Concurenta, Finantare Proiecte de ...
Proceduri de executareProceduri de executare
Proceduri de executare
Proceduri de executare: depunerea documentatiei necesare in vederea obtinerii masurilor de punere in executare; ...