Inscrie firma »
 

Prezentare a***************

Aparate de aer conditionat clasa energetica A, echipate Panasonic, Toshiba, Mitshubishi, capacitati de racire/incalzire, filtrare a aerului, functii de programare din telecomanda, cu montaj inclus, cu preturi incepand de la 890 lei.
Instalatii de ventilare si climatizare cu pompe de caldura aer/aer, geotermale sau chilere, cu echipamente fabricate de GOODMAN, CARRIERE, YORK, pentru orice fel de spatii.
Sheltere pentru aparatura de telecomunicatii, climatizate si ermetizate, fabricate din panouri sandwich cu spuma poliuretanica, cu transport si montaj in orice locatie, indiferent de conditiile de acces.
Lucrari de contructii montaj in regim de alpinism utilitar, constand in montaj structuri, echipamente, vopsitorii, intretinere suprafete, lacatuserie, demolari controlate, liftari materiale si echipamente etc. Lucrari de constructii montaj pentru telecomunicatii, transmisiuni de date, balizare nocturna si diurna structuri metalice, interventii pentru mentenanta.
Panouri solare pentru preparare apa calda, echipate si cu montaj inclus. Module de panouri solare fotovoltaice cu putere de pana la 5 KW. Instalatii eoliene de producere a energiei electrice.
PREZENTARE a***************
MEMBRU
GRATUIT
a***************
1 239 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
a***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Aer Conditionat

ULTIMELE PRODUSE ALE ALPESTRA COMPANY

Oferta firmei alpestra company nu contine nici un produs sau serviciu
ALPESTRA COMPANY ESTE INSCRISA IN