Inscrie firma »
POMPE SUBMERSIBILE CU ELICE

POMPE SUBMERSIBILE CU ELICE

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare POMPE SUBMERSIBILE CU ELICE

Pompele submersibile cu elice, sunt o gama de pompe submersibile cu flux axial, si sunt potrivite pentru a ridica volume mari de apa la diferente de nivel relativ mici. Printre aplicatiile uzuale se numara si drenajul apelor revarsate in urma inundatiilor, irigatii, asigurarea apei pentru fantanile arteziene si pentru furnizarea apei de racire.

Pompele submersibile cu elice axiala si semiaxiala, sunt special concepute pentru a ridica debite mari la inaltimi mici si medii. Fiabilitatea si eficienta mare le fac potrivite pentru pomparea apei de ploaie adunata, desecare, drenaj, campuri de orez, statii de curatarea apei, acvaparcuri (parcuri de distractie cu apa), apa marina, etc.

Pompele au o structura solida, si sunt furnizate cu un ax clasic rezistent oferind asfel un echipament solid si compact. Izolatia dintre motor si capatul hidraulic este facuta de doua garnituri mecanice varf de gama, si de baia de ulei. Motorul este trifazic, cu rotorul in scurtcircuit cu IP 68 si clasa de izolare F pentru 155 grade Celsius.

Instalarea este foarte simpla, cand pompa este introdusa in tubulatura de evacuare ea este sustinuta de propria greutate. Aceasta gama de pompe include modele cu debite de pana la 30000 m3/ora.
PREZENTARE i************
MEMBRU
GRATUIT
i************
6 831 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
i************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Pompe si Hidrofoare Industriale

PRODUSE ASEMANATOARE CU POMPE SUBMERSIBILE CU ELICE

POMPE PENTRU APE REZIDUALEPOMPE PENTRU APE REZIDUALE
POMPE PENTRU APE REZIDUALE
Aceste pompe sunt proiectate pentru vehicularea apelor reziduale si de canalizare ce au un nivel ridicat de materii ...