Inscrie firma »
BEIA CONSULT INTERNATIONAL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Service centrale telefonice Alcatel si Siemens

Service centrale telefonice Alcatel si Siemens

Telefon: click aici0040-21-3323006
Persona Contact:
George Suciu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Service centrale telefonice Alcatel si Siemens

Service centrale telefonice - service Alcatel, service Siemens

Activitati service centrale telefonice

Plecand de la necesitatile directe ale clientilor, firma noastra a creat si dezvoltat o sustinuta activitate de service pentru centrale telefonice. Personalul implicat in aceasta activitate necesara pentru orice centrala telefonica este alcatuit din specialisti cu vasta experienta in domeniul telecomunicatiilor. In procesul de formare al acestora au fost incluse stagii de pregatire si certificare la partenerii nostri strategici: Siemens, Tiptel, Eicon, FMT, AEG, Alcatel, Hagenuk.
Apelati oricand la dispeceratul nostru operational si veti putea beneficia de interventia prompta a echipelor de service pentru centrale telefonice Siemens si alte modele. Interventia, mentenanata, configurarea sau programare pentru centrala telefonica se va face direct in urma sesizarii dumneavoastra punctuale sau in cadrul unui contract de service. Printre avantajele principale ale incheierii unui contract de service cu societatea noastra enumeram :

* prioritate in ordinea de abordare a sesizarilor,
* timp de raspuns intre 2 si 6 ore
* inlocuirea echipamentului defect cu altul similar pe durata reparatiei
* in cazul repararii echipamentelor se platesc doar piesele inlocuite manopera si cheltuielile de deplasare fiind suportate de societatea noastra
* revizii periodice
* propuneri de upgrade si reconfigurari sau activari de facilitati suplimentare in scopul imbunatatirii activitatii in cadrul companiei dumneavoastra


Laboratorul propriu de reparatii prin dotarile existente si personalul aferent asigura suportul tehnic atat pentru activitatile din teren cat si pentru echipamentele aduse de clienti direct la sediul societatii noastre.

Realizarea de retele structurat voce-date si retele telefonice clasice
Luand in considerare necesitatile dumneavoastra concrete, specialistii nostri va pot oferi solutia tehnica optima perfect adaptata cerintelor si conditiilor de lucru din cadrul companiei dumneavoastra. Instalarea unei centrale telefonice impreuna cu o retea date - voce reprezinta o eficientizarea a comunicatiilor in cadrul unei firme.
Punctul de plecare il va reprezenta vizita specialistilor nostri la sediul dumneavoastra , evaluarea conditiilor concrete, realizarea unei schite de proiect si alcatuirea unui deviz estimativ.

* retele structurat voce - date
o Cablarea se va realiza conform standardelor in vigoare pentru retelele structurate cat 5e respective cat6. Suportul tehnic este asigurat de specialistii nostri certificati de firmele furnizoare de echipamente.
o Nodul central al retelei il reprezinta dulapul de telecomunicatii in componenta caruia intra : patch paneluri , wire managere , patch corduri, elemente active.
o Elemente de cablaj :
+ 1. cablajul orizontal se realizeaza folosind cablu cablu UTP/FTP/STP Cat.5e sau Cat6 pozat plecand de la nivelul rackurilor de telecomunicatie, de-a lungul magistralelor principale si secundare, pana la nivelul statiilor de lucru.
+ 2. cablajul vertical Pentru realizarea intercomunicarilor intre rack-urile de nivel se pot folosi:
# cablu UTP/FTP/STP Cat 5e sau Cat.6 HALOGEN FREE
# fibra optica
Traseele au ca suport fizic patul de cablu metalic sau canal de cablu din plastic , de dimensiuni corespunzatoare.
+ 3. casete si prize Se pot folosi :
# prize simple/duble aparente sau ingropate, ecranate sau neecranate
# casete de pardoseala cu 6/12 module
* retele telefonice clasice
Printr-un sistem de conectica adecvat semnalele (tonurile) sunt prelute de la nivelul placilor centralei si cu ajutorul unor cabluri dedicate sunt repartizate intr-un repartitor de telecomunicatie. Rolul acestui repartitar este dublu : interfatarea cu cablurile de retea, respectiv verificarea si izolarea tonurilor de centrala. Tot la nivelul acestui repartitor se monteaza si protectorii cu descarcare in gaz care protejeaza centrala de eventuale supratensiuni venite de pe circuitele externe. De la nivelul repartitorului cablurile de retea realizeaza coneziunea cu posturile de lucru, respectiv telefoanele de interior.


Instalarea si programarea centralelor telefonice.

Beneficiind de aportul specialistilor proprii pregatiti si certificati de producatorii si distribuitorii echipamentelor Siemens, Tiptel, Eicon, FMT, AEG, Alcatel, Hagenuk, firma noastra va sta la dispozitie pentru instalarea si programarea intregii game de produse de comunicatii centrale telefonice, telefoane, software telecomunicatii - realizate de producatorii anterior mentionati. Multitudinea de aplicatii in care firma noastra a fost implicata a dus la acumularea unei bogate experiente practice concretizata si in furnizarea unor solutii optime ce au venit in intimpinarea cerintelor clientilor. Printre clientii si aplicatiile reprezentative enumeram :
o Instalare centrale telefonice aferente Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta -112,
o Consultanta, proiectare si executare retea de centrale telefonice pe suport fibra optica- benficiar Porsche Bucuresti
o Proiectare, executie, instalare retea date voce pe suport fibra optica si cabluri cat.7, punere in functiune retea de centrale telefonice - beneficiat INA-Schaefler Brasov

Apeland la serviciile noastre aveti garantia unei cunoasteri complete a echipamentelor avand ca rezultat suport tehnic competitiv in stabilirea modului de configurare si programare a echipamentelor de comunicatii.
PREZENTARE BEIA CONSULT INTERNATIONAL
LIGHT
MEMBER
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
19 797 accesari
Persoana de contact: George Suciu
Adresa postala: Peroni 22
Localitate: Sector 1, Bucuresti
Telefon: click aici 0040-21-3323006
Fax: 0040-21-3323005
Website:

Categorie principala:
Comunicatii/Telecomunicatii » VoIP

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICE CENTRALE TELEFONICE ALCATEL SI SIEMENS

Centrala telefonica Siemens voipCentrala telefonica Siemens voip
Centrala telefonica Siemens voip
Comercializare, instalare, upgrade si service centrala telefonica SIEMENS (Hicom, HiPath, EurosetLine) / centrala ...
Distribuitor si instalare centrale telefonice Siemens AlcatelDistribuitor si instalare centrale telefonice Siemens Alcatel
Distribuitor si instalare centrale telef...
Comercializare, instalare si service centrale telefonice SIEMENS (Hicom, HiPath, EurosetLine) / centrale telefonice ...
Centrala telefonice Siemens HiPath 1100 V7 - 1120, 1150, 1190Centrala telefonice Siemens HiPath 1100 V7 - 1120, 1150, 1190
Centrala telefonice Siemens HiPath 1100 ...
HiPath 1100 V7 - Solutie pentru centrale telefonice performante TDM * Solutie eficienta din punct de vedere ...
SIEMENS EUROSET 5005 - Telefon fix analogicSIEMENS EUROSET 5005 - Telefon fix analogic
SIEMENS EUROSET 5005 - Telefon fix analo...
SIEMENS EUROSET 5005 Telefon fix analogic Facilitati : * Tasta Mute * Compatibil cu dispozitivele ...
Telstra (Quark 5101D) - Instalatie de secretariat 4-12Telstra (Quark 5101D) - Instalatie de secretariat 4-12
Telstra (Quark 5101D) - Instalatie de se...
- 4 linii analogice sau 2 accese ISDN - Maxim 8 telefoane de sistem (MASTER & BASIC) extensibila cu 4 terminale ...

SERVICE CENTRALE TELEFONICE ALCATEL SI SIEMENS ESTE LISTAT IN: