Inscrie firma »
 

Prezentare I*******

In anul 1997 a luat fiinta, ca unitate cu profil nou in Romania IAICA Alexandria si a ramas si astazi singura producatoare de aparataje si accesorii pentru instalatii de incalzire - ventilare si conditionare a aerului, necesare in constructii industriale, cat si civile.
Urmare a tipizarii principalelor aparataje pentru instalatii de incalzire si conditionare a aerului, in anul 1974 s-a stabilit un profil ferm al societatii precum si pozitia sa de producator UNIC in economia nationala.
Din 1980, IAICA a asimilat in fabricatie echipamente solare: captatori solari cu apa, captatori solari cu aer, instalatii solare, module solare de acoperis.
A urmat diversificarea profilului de fabricatie prin noi tipuri de produse: baterii pentru instalatii de climatizare nave, racitoare pentru compresoare, baterii pentru vagoane si locomotive, racitoare de ulei pentru utilaje de constructii, schele metalice de fatada, cofraje metalice COMET.
In 1990-1995, IAICA a introdus in fabricatie aeroterme electrice, calorifere electrice, boilere electrice, aparate de caldura in contracurent pentru minerit si termo si hidrocentrale.
Produsele noastre satisfac toate cerintele dumneavoastra. Iar calitatea este asigurata de sistemul de asigurare a calitatii implementat in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001, detinand Certificatul nr.235/15.01.2002 emis de SC SIMTEX - SA Bucuresti.
Productia este extreme de flexibila si putem executa orice produs din grupele de produse prezentate, precum si orice alt produs executat dupa modelul sau proiectul pus la dispozitie.
PREZENTARE I*******
MEMBRU
GRATUIT
I*******
1 781 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Instalatii/Contoare

ULTIMELE PRODUSE ALE IAICA SA

Oferta firmei IAICA sa nu contine nici un produs sau serviciu