Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit CARSCOP CC688G

Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit CARSCOP CC688G

Producator: Carscop
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit CARSCOP CC688G

Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit
CARSCOP CC688G

Memoreaza pana la 2 numere de telefon care pot controla alarma.
Trebuie introdus un sim oarecare, chiar prepaid, de la orice operator.
Are si pornire motor. Softul pentru PC este gratuit, nu se plateste niciun abonament, va puteti localiza masina cu orice telefon tip smartphone.
Puteti porni motorul din telefon de la orice distanta. Include buton START pentru motor, similar cu autoturismele BMW de noua generatie, releu stop motor, toate accesoriile de montaj.
Spre deosebire de modelul de la Wintec, este totul intr-o singura carcasa.
Apelati scurt (bip) numarul de telefon al cartelei SIM care se afla in alarma si aceasta va trimite sms cu link activ a hartii cu pozitia masinii.
Apelati lung pana alarma va raspunde si puteti auzi ceea ce se discuta in masina - microfon incoporat in unitatea centrala.
In caz ca senzorul de soc declanseaza alarma sau daca usa este deschisa neautorizat sau motorul este pornit neautorizat alarma trimite SMS catre ambele numere de control.
Din telefon puteti foarte simplu localiza masina in parcare cu un simplu SMS si vor clipi avariile masinii timp de cateva secunde.
Sistemul de pornire a motorului din telefonul mobil utilizand Iphone / Android / Symbian / sistemul Java & Sistemul de pornire a motorului prin simpla apasare a butonului Push start
Telefonul dvs. este telecomanda dvs.
Vara porniti aerul conditionat pentru a raci masina inainte de a pleca, comfort de racire!
Iarna porniti aerul conditionat pentru a incalzi masina inainte de a pleca, comfort de incalzire!
Puteti porni motorul masinii si aerul conditionat fie din telecomanda, fie chiar din telefonul mobil. Nu aveti decat de asteptat cateva minute in casa sau la birou savurand o ceasca de cafea si apoi puteti pleca fara sa mai asteptati nimic!

Acest sistem utilizeaza modul GSM din telefonul mobil pentru a controla sistemul de pornire a motorului si al aerului conditionat pentru incalzirea sau racirea masinii (aerul conditionat va porni exact cum a functionat inainte de oprirea masinii) si utilizeaza softul nostru pentru telefonul mobil pentru a controla modul GSM prin SMS si parola. Proprietarul masinii poate schimba parola pentru a evita controlul masinii de catre alte personae. Nu este necesara nicio distanta limita. Masina poate fi parcata atat intr-o parcare supraterana, cat si intr-o parcare subterana. Singura conditie este sa existe semnal GSM si astfel puteti controla masina fara niciun fel de problema.

Sistemul este disponibil pentru platforma Apple IOS (Remote Start 688-2 - din aplicatia App Store), pentru platforma Google Android, pentru platforma Nokia Symbian si pentru alte softuri Java. Aceste soft acopera aproape toata gama de telefoane mobile actuale.

Dupa pornirea motorului din telecomanda, masina este inca incuiata. Daca nu descuiati usa din telecomanda sau din telefonul mobil, sistemul va opri motorul imediat si alarma va suna. De asemenea, sistemul va trimite informatii prin SMS numarului autorizat. Daca proprietarul nu descuie usa in 15 minute, sistemul va opri motorul si va reveni la modul alarma.

Operatiunea Incuiere / Descuiere / Identificare este aceeasi cu incuierea / descuierea / identificarea masinii din telecomanda etc. Cand selectati functia de identificare a masinii, sirena va suna si luminile vor clipi cateva secunde, pentru a va usura identificarea masinii intr-o parcare mare sau noaptea. LOCATE este functia care functioneaza cu modul GPS. Doar modelul CC-688G dispune de aceasta functie. Sistemul va trimite SMS cu link-ul catre pagina web cu locatia exacta a masinii. Trebuie doar sa accesati linkul pe telefonul mobil si sa vizitati pagina web, iar pe ecranul telefonului mobil vi se va afisa atat harta cu locatia curenta a masinii, cat si descrierea in mod text a locatiei.

Acest sistem are buton de Push Start (optional). Puteti alege sa instalati sau nu acest buton. Puteti instala acest buton pentru a inlocui sistemul de pornire a motorului folosind cheia masinii. Dupa ce dezarmati masina, calcati frana si apasati putonul Push Start pentru a porni motorul. Nu mai aveti nevoie de cheia masinii pentru a porni motorul. Este un mod foarte original si avantajos! Acest tip de buton este intalnit la masinile de ultima generatie, astfel incat este o modalitate buna de a va imbunatati masina.
Observatie: Daca instalati butonul Push Start, trebuie sa deblocati intai volanul si sa adaugati un modul bypass pentru cheia RFID.

3 tipuri de pornire a motorului pentru o mai mare siguranta. Acest sistem are 3 tipuri de pornire a motorului: din telefonul mobil, din telecomanda si din butonul Push Start, astfel incat oricare din variante intampina probleme, celelalte functioneaza normal. Acest fapt sporeste increderea si siguranta.

Functia de baza a alarmei. Acest sistem avand principiul de functionare al unei alarme normale, poate inlocui sistemul de alarma de baza al masinii, incluzand: controlul central de blocare / deblocare, armare / dezarmare din telecomanda, identificarea masinii prin clipirea luminilor si pornirea sirenei, pornirea alarmei cand simte usa deschisa, pornirea alarmei cand simte senzorul de soc, pornirea motorului, blocarea automata a usii la plecarea de pe loc dupa apasarea franei, deblocarea automata la oprirea motorului, deschiderea portbagajului, protectie anti furt etc. De asemenea, majoritatea functiilor pot fi controlate din telefonul mobil.

Alarma prin reteaua GSM sporeste siguranta masinii oriunde s-ar afla. Acest sistem include modul GSM. Cand porneste alarma, acesta trimite imediat informatii proprietarului masinii, oriunde acesta s-ar afla. Nu trebuie sa va mai faceti probleme pentru siguranta masinii dvs.!

Platforma utilizata nu este taxabila. Doar serviciul SMS este taxabil. Acest sistem utilizeaza serviciul SMS pentru controlul masinii, astfel incat nu este nevoie sa va conectati la nicio platforma. Nu aveti motive de ingrijorare ca platforma este inchisa. De fiecare data cand doriti sa controlati masina, sunteti taxati contra unui SMS. Sistemul este usor de utilizat, iar costul este foarte mic.

Monitorizare GPS pe server in timp real (modelul CC-688G). Modelul CC-688G are modul GPS in unitatea centrala. Dupa ce activati functia de monitorizare pe server, cand masina pleaca de pe loc, sistemul va incarca pe server imediat locatia curenta a masinii, iar cand masina se opreste, sistemul va opri urmarirea. Proprietarul masinii poate vizita oricand pagina de web, se poate autentifica cu numele de utilizator si parola si poate verifica pe harta ultima locatie a masinii si istoricul evenimentelor pe ultimele 6 luni. Se poate reda orice eveniment din ultimele 6 luni. Pagina web este http://www.999gps.com/, numele de utilizator este reprezentat de ultimele 6 cifre ale seriei inscriptionate pe unitatea centrala.
Platforma este aceeasi cu monitorizarea GPS si este gratuita. Modelul CC-688G poate utiliza doar o parte din platforma, cum ar fi afisarea locatiei curente, redarea istoricului de urmariri, depasirea vitezei regulamentare etc. Alte functii merg impreuna cu un alt model de GPS tracker.
Daca apelati sistemul de pe telefonul mobil, puteti obtine locatia curenta a masinii . Veti primi inapoi un link cu locatia curenta. Daca accesati link-ul, pe ecranul telefonului vi se va afisa harta cu locatia curenta.
Modelul CC-688G va taxeaza conform serviciului date. Odata activata functia de monitorizare, in fiecare luna veti plati serviciul date GPRS cam 10-20M. Va recomandam sa comandati un pachet de date pentru a economisi bani. Activarea functiei de monitorizare necesita setarea numelui de utilizator si parola pentru GPRS. Contactati compania dvs. de telefonie pentru a va confirma acest serviciu. Dupa ce activati functia de monitorizare, aceasta va fi controlata de miscarea masinii.

Antena externa. Utilizam antena GSM externa de inalta sensibilitate, pentru un semnal mai puternic. Poate fi amplasata in diferite locuri comparativ cu antena incorporata. In locurile cu semnal slab, este folosita pentru a intari semnalul si, de asemenea, pentru locurile exterioare este o solutie viabila.

Ajutorul de urgenta SOS. Sistemul are un buton extern SOS. Cu ajutorul lui, soferul poate trimite informatii SOS familiei sau politiei cand se afla in pericol. Cand masina se deplaseaza, apasati acest buton peste 5 secunde si sistemul va trimite informatii SOS numarului de telefon presetat. Cand primiti informatia SOS anuntati familia. Instalati butonul intr-un loc ascuns astfel incat soferul sa il poate apasa repede. Cu acest buton SOS nu trebuie sa va mai faceti griji pentru siguranta familiei dvs.

Modul GSM universal cu 4 benzi. Utilizam modul GSM universal standard din industrie de 4 benzi. Poate fi utilizat oriunde in lume, unde exista retea GSM. Acopera intreaga banda a retelei GSM. Daca semnalul pe o banda nu este bun, va schimba pe o alta banda cu semnal bun. Pot fi schimbate 4 benzi, ceea ce face ca acest sistem sa aiba semnal foarte bun.

Inainte de a instala, verificati daca cheia este RFID IC sau nu. Unele modele de masni au cheie RFID IC. Cand porniti motorul, unitatea centrala OEM verifica intai cheia masinii. Astfel, este nevoie sa instalati un modul bypass si sa introduceti o cheie RFID in modul. Inainte ca sistemul sa porneasca masina, acesta va porni modulul bypass pentru a permite unitatii OEM sa verifice cheia masinii, urmand ca sistemul sa porneasca masina. Cand instalati modulul bypass, trebuie sa conectati cablul de control de la modulul bypass la cablul de control de la modulul bypass al sistemului nostru de pornire a motorului.

ATENTIE! Acest sistem este un sistem integrat complex ce include alarma / pornire motor / alarma GSM / tracking GPS. Va recomandam instalarea sistemului de catre profesionisti. Dupa finalizarea instalarii, testati toate functiile, apoi izolati toate cablurile cu banda si asigurati-va ca toate conexiunile dintre cabluri sunt stranse suficient.

Pachetul contine:
1 x unitate centrala cu GSM incorporat
2 x telecomanda
1 x buton Push Start/Stop motor
1 x sirena
1 x antena GSM
1 x antena GPS
1 x senzor soc
1 x set cabluri legatura.

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
406 321 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: supraveghere - camere de supraveghere - sisteme de supraveghere

PRODUSE ASEMANATOARE CU ALARMA AUTO GSM CU TRACKING GPS GRATUIT CARSCOP CC688G

Alarma wireless cu LCD si GSM PG500Alarma wireless cu LCD si GSM PG500
Alarma wireless cu LCD si GSM PG500
Alarma wireless cu LCD si GSM PG500 Producator: Pilot Guards Safety Technology (PGST)Alarma wireless GSM PG500 ...
RON 394.94
Alarme auto Wintec cu pager si pornire motor LEA-826Alarme auto Wintec cu pager si pornire motor LEA-826
Alarme auto Wintec cu pager si pornire m...
Alarme auto Wintec cu pager si pornire motor LEA-826 Pager color LCD - background-light verde Telecomanda 4 ...
Camera supraveghere GSM wireless WT-V500-A1 cu telecomandaCamera supraveghere GSM wireless WT-V500-A1 cu telecomanda
Camera supraveghere GSM wireless WT-V500...
Camera supraveghere GSM wireless cu telecomanda WT-V500-A1          Camera GSM trimite SMS si MMS pe telefon sau ...
RON 835
Alarma wireless cu touchscreen si RFID Wolf-Guard YL-007M2FXAlarma wireless cu touchscreen si RFID Wolf-Guard YL-007M2FX
Alarma wireless cu touchscreen si RFID W...
Alarma wireless cu touchscreen si RFID Wolf-Guard YL-007M2FX Alarma wireless antiefractie cu ecran tactil si deschidere ...
RON 688.07
Alarma auto cu pornire motor si pager Eaglemaster E8Alarma auto cu pornire motor si pager Eaglemaster E8
Alarma auto cu pornire motor si pager Ea...
Alarma auto cu pornire motor si pager Eaglemaster E8 Alarma auto cu pager si pornire motor Eaglemaster E8 este ...
RON 435
Alarma auto cu pornire motor si pager Eaglemaster E8Alarma auto cu pornire motor si pager Eaglemaster E8
Alarma auto cu pornire motor si pager Ea...
Alarma auto cu pornire motor si pager Eaglemaster E8 Alarma auto cu pager si pornire motor Eaglemaster E8 este alcatuita ...
RON 335
Sistem alarma wireless cu LCD si GSM PG700Sistem alarma wireless cu LCD si GSM PG700
Sistem alarma wireless cu LCD si GSM PG7...
Sistem alarma wireless cu LCD si GSM PG700 Producator: (PGST) Pilot Guards Safety TechnologyAlarma Wireless GSM ...
RON 489.58
Alarme auto cu pager Wintec L-722 UpgradabilaAlarme auto cu pager Wintec L-722 Upgradabila
Alarme auto cu pager Wintec L-722 Upgrad...
Alarme auto cu pager Wintec L-722 Upgradabila Pager color LCD - background-light albastru Telecomanda 4 butoane ...
Alarma wireless GSM Wolf-Guard YL-007M2KAlarma wireless GSM Wolf-Guard YL-007M2K
Alarma wireless GSM Wolf-Guard YL-007M2K
Alarma wireless GSM Wolf-Guard YL-007M2K Alarma wireless GSM Wolf-Guard YL-007M2E cu LCD si ceas3 zone cablate si 99 ...
RON 436.58

ALARMA AUTO GSM CU TRACKING GPS GRATUIT CARSCOP CC688G ESTE LISTAT IN:

ALARMA AUTO GSM CU TRACKING GPS GRATUIT CARSCOP CC688G - PRODUSE SIMILARE