Inscrie firma »
T************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
BioHarmonex (aparat de tratament energetic)

BioHarmonex (aparat de tratament energetic)

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BioHarmonex (aparat de tratament energetic)

BioHarmonex este un dispozitiv de bio-stimulare energo-informationala a organismului, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice.

Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii - legea cauzei si efectului strict material - in studierea organismelor vii. Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate identifica si elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal. Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice optimizate asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata. Dispozitivul BioHarmonex, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea noastra generala de sanatate si de vitalitate. Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului in cele mai variate conditii, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului sau prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autoregenerare si autoreglare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in cazul diferitelor afectiuni.

Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate energetica. Atunci cand o energie vie este optimizata prin influenta corespunzatoare a unei alte energii - electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 - 1 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul energetic de transimtere a informatiilor, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. De acesta depinde inculsiv buna functionare a sistemului nervos. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.

Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, extrem de eficiente si fara efecte secundare, milioane de pacienti din intreaga lume sunt tratati cu ajutorul terapiei energetice prin bio-rezonanta in fiecare zi.

Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasoara.

BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele mai usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.

Bio Harmonex opereaza intr-o spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.


Un dispozitiv BioHarmonex costa 18.300.000 lei (pretul de depozit). Programele dispozitivului sunt urmatoarele:

1. CHILD (Copil)
2. IMMUNE (Sistem imunitar)
3. FOREVER YOUNG (Tinerete)
4. HORMONE (Sistem hormonal feminin)
5. PAIN (Durere)
6. RELAX (Relaxare)
7. NERVES (Optimizarea proceselor nervoase si imbunatatirea concentrarii)
8. WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)
9. DETOX (Detoxifiere)
10. EYE-VISION (Regenerare oculara)
11. CIRCULATION (Circulatie si sistem vascular)
12. RESPIRATORY (Sistem respirator)
13. DIGESTION (Digestie)
14. LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)
15. SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)
16. URINARY (Organele tractului urinar)
17. BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)
18. AFTER TRAINING (Dupa antrenamente)
19. MERIDIAN (Meridiane energetice)
20. BIORHYTHM (Bioritm)
PREZENTARE T************************
MEMBRU
GRATUIT
T************************
41 537 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Articole de igiena si infrumusetare

PRODUSE ASEMANATOARE CU BIOHARMONEX (APARAT DE TRATAMENT ENERGETIC)

Slim FormulaSlim Formula
Slim Formula
Excesul ponderal - in majoritatea cazurilor determinat de excesul caloric - nu mai este considerat in zilele noastre un ...
ViragoVirago
Virago
Sistemul imunitar are un rol esential in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din ...
Shark AidShark Aid
Shark Aid
Este recunoscut faptul ca rechinul este una din cele mai vechi vietuitoare pe scara filogenetica, o adevarata "fosila ...
Super Coenzyme Q10 PlusSuper Coenzyme Q10 Plus
Super Coenzyme Q10 Plus
Coenzima Q10 (Ubichinona, CoQ10) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila ...
ImmunaidImmunaid
Immunaid
Scaderea capacitatii de aparare a organismului este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata, desi aceasta indica o ...
Liver AidLiver Aid
Liver Aid
Ficatul, considerat si "bucataria magica" a organismului, indeplineste numeroase functii: este centrul metabolismului ...
RhodiolinRhodiolin
Rhodiolin
Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si ...
Oxy MaxOxy Max
Oxy Max
Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1 litru) de oxigen care trebuie sa ajunga la ...
Zen ThonicZen Thonic
Zen Thonic
Zen Thonic, suplimentul nutritiv natural produs de CaliVita International, este un amestec complex de extracte din ...