Inscrie firma »
Protein sensation 81

Protein sensation 81

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Protein sensation 81

Nu trebuie exagerata importanta proteinelor in alimentatie. Proteinele sunt esentiale deoarece contin aminoacizi, de care corpul are nevoie pentru a sintetiza varietatea de proteine si nitrogen din molecule. Proteinele sunt, probabil, cele mai importante suplimente nutritive pentru atleti, dar sunt indispensabile in special pentru cei care practica antrenamente lungi, intense.
Din aceasta cauza, multi dintre noi folosesc proteinele sub forma de pudra. Proteina din zer este cea mai populara alegere din cauza ca este ieftina si se absoarbe rapid. In orice caz, aceasta putere este totodata si o slabiciune. Zerul este absorbit atat de rapid incat este digerat total in aproximativ 90 de minute. Deoarece capeti o cantitate mare de aminoacizi intr-un timp scurt, se poate sa nu mai ramana aminoacizi pentru a alimenta muschii si a mentine pozitiva balanta de nitrogen in orele care mai sunt pana la urmatoarea masa.
Ceea ce inseamna ca, dupa ce initial muschii tai s-au umplut de aminoacizi, poti deveni catabolic in orele ce urmeaza. Atunci ai nevoie de o sursa de proteine care se rupe si se absoarbe incet. Acest tip de sursa de proteina ar trebui sa ofere muschilor tai aminoacizi, timp de cateva ore, asa incat muschii tai sa nu duca lipsa de ei intre mese. Pentru a rezolva aceasta problema, Ultimate Nutrition a creat o proteina care are efect in timp, pentru a-ti alimenta muschii cu aminoacizi. Protein Sensation 81 contine proteine cu dizolvare rapida, medie si inceata, pentru a-ti oferi aportul proteic de care ai nevoie intreaga zi.
Un amestec proteic care contine numeroase surse de proteine, este superior unei singure surse de proteine, inclusiv zer, pentru suportul nutritional, dezvoltat in timp, pe care-l ofera.
Proteina din zer sub forma hidrolizata, de izolat sau concentrata ofera corpului tau un val de aminoacizi imediat dupa ce ai consumat-o. Aceste proteine stimuleaza sinteza proteinelor si le face sa fie bune pentru dezvoltarea muschilor slabi.
Apoi le ia locul proteinele cu efect intr-un timp mediu. Proteina din ou este considerata sursa perfecta de proteine deoarece este completa in aminoacizi esentiali, lanturi de aminoacizi din creier si acid glutamic. Ea este completa si usor absorbita de catre corp.
Proteinele ca, de exemplu, caseina micelara, caseinatul de calciu si proteina din lapte concentrata sunt digerate intr-un timp mult mai lung si pot fi considerate proteine extinse, al caror efect dureaza pana la 6 ore si care ofera corpului timpul necesar sa digere si sa absoarba in totalitate acesti nutrienti.
Acest lucru face ca proteina din lapte sa fie ideala pentru a fi folosita in shakeuri proteice consumate seara. Proteina din lapte concentrata este facuta din proteina din zer si caseina. Ofera ce e mai bun din amandoua. Caseina este mai eficienta in prevenirea slabirea masei musculare decat zerul. Caseinatul de calciu contine de trei ori mai mult calciu decat zerul.
O sursa completa de proteina inseamna ca te vei bucura mai repede de un castig in masa musculara slaba si sa te recuperezi rapid dupa antrenamente. Efect in timp inseamna alimentarea cu proteine a muschilor, continuu in timpul unei zile si inainte de culcare, atunci cand corpul tau lucreaza din greu pentru a se recupera.
Protein Sensation 81 contine putine grasimi si carbohidrati si se amesteca usor. Protein Sensation 81 este disponibila in 3 arome care se topesc in gura: inghetata de vanilie, trufe de ciocolata si explozie de fructe.

Intrebari frecvente:

1. Cine poate beneficia de efectul proteinelor?
Proteinele sunt nutrienti importanti care sunt necesari fiecarei persoane. Sunt compuse din aminoacizi esentiali si neesentiali, care sunt piatra de temelie a unui corp sanatos. Proteinele au numeroase roluri in corp: repara celulele, construiesc si repara muschii si oasele, sunt sursa de energie si controleaza multe procese importante care sunt legate de metabolism. Proteina din zer este o proteina completa, care contine toti aminoacizii esentiali. Ea este cea mai bogata sursa naturala de lanturi de aminoacizi legati. Acest lucru este important pentru persoanele active si pentru atletii profesionisti. Multi atleti consuma bauturi cu zer inainte si dupa antrenamente pentru a ajuta la repararea si reconstruirea tesuturilor musculare slabe.

2. Proteina din zer intensifica imunitatea?
Da. Proteina din zer este superioara celorlalte proteine deoarece are proprietatea de a intensifica imunitatea, prin cresterea nivelului de antioxidanti din corp. Protein Sensation 81 de la Ultimate Nutrition este izolat printr-un sistem de procesare complex, desfasurat la temperatura mica, pentru a pastra proprietatile proteinelor componente.

Informatii nutritionale detaliate:
Protein Sensation 81
Portie: 1 masura ( 19.7 g)
Cantitati/portie:
Calorii 80
Calorii din grasimi 10
Total grasimi 1 g
Din care Grasimi saturate 0.5 g
Trans grasimi 0 g
Colesterol 15 mg
Sodiu 35 mg
Total carbohidrati 2 g
Din care Fibre dietetice 0 g
Zaharuri 1 g
Proteine 16 g


Profilul aminoacizilor componenti:

Aminoacizii esentiali:
L-izoleucina (BCAA) 914 mg
L-leucina (BCAA) 1460 mg
L-lizina 1289 mg
L-metionina 314 mg
L-fenilalanina 572 mg
L-treonina 935 mg
L-triptofan 438 mg
L-valina (BCAA) 856 mg

Aminoacizii neesentiali:
L-alanina 734 mg
L-arginina 460 mg
L-acid aspartic 1446 mg
L-cistina 423 mg
L-acid glutamic 2336 mg
L-glicina 433 mg
L-histidina 388 mg
L-prolina 1287 mg
L-serina 859 mg
L-tirozina 856 mg

Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 masura (19.7 g)
- Portii/flacon: 69
Ca suplimente nutritive, amestecati o masura de Protein Sensation 81 in 120-150 ml de apa rece, lapte, suc de fructe sau oricare bautura preferata.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 120 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROTEIN SENSATION 81

Amino 2002Amino 2002
Amino 2002
Proteina din zer este o proteina inalt calitativa care, impreuna cu caseina, formeaza proteinele importante din lapte. ...
Xtreme AminoXtreme Amino
Xtreme Amino
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor implicati in ...
Elite Gourmet 2270gElite Gourmet 2270g
Elite Gourmet 2270g
Zerul este o proteina completa care deriva din branza, in timpul procesului de preparare a acesteia. Contine toti ...
RON 197
Isopreme (Isocool)Isopreme (Isocool)
Isopreme (Isocool)
Proteina din zer a inceput sa capete popularitate intai printre atleti si culturisti dar, mai apoi, a devenit importanta ...
Isopreme (Isocool)Isopreme (Isocool)
Isopreme (Isocool)
Proteina din zer a inceput sa capete popularitate intai printre atleti si culturisti dar, mai apoi, a devenit importanta ...
Liquid AminoLiquid Amino
Liquid Amino
Ultimate Nutrition va prezinta New Amino Liquid, un lichid concentrat cu actiune indelungata si care este usor digerat. ...
Muscle Juice 2544Muscle Juice 2544
Muscle Juice 2544
Daca vrei sa cresti in greutate, atunci ai nevoie de o dieta bogata in calorii si de un program de exercitii. Muscle ...
Muscle JuiceMuscle Juice
Muscle Juice
Daca vrei sa cresti in greutate, atunci ai nevoie de o dieta bogata in calorii si de un program de exercitii. Muscle ...
Whey Protein Actions 85Whey Protein Actions 85
Whey Protein Actions 85
Whey Protein Actions 85 este cea mai buna alegere de suplimente pe baza de proteine concentrate destinate culturistilor, ...

PROTEIN SENSATION 81 ESTE LISTAT IN: