BRUTAR - PATISER - PREPARATOR PRODUSE FAINOASE
Prezentare BRUTAR - PATISER - PREPARATOR PRODUSE FAINOASE
UNITATI DE COMPETENTA
Abilitati cheie
1. asigurarea calitatii
2. dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei
3. igiena si securitatea muncii
4. lucrul in echipa
5. organizarea locului de munca
6. pregstirea pentru integrarea la locul de munca
7. rezolvarea de probleme
8. satisfacerea cerintelor clientilor
Unitati de competenta tehnice generale
1. aprecierea valorii nutritive a alimentelor
2. pregatirea materiilor prime si auxiliare
3. tehnici de ambalare
4. depozitarea materiilor prime si a produselor finite
5. transportul materiilor prime, semifabricatelor si a produselor finite
6. maruntirea materiilor de origine vegetala si animala
7. separarea amestecurilor
8. amestecarea materialelor
9. ambalarea in industria alimentara
Unitati de competenta tehnice specializate
1. prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie
2. prepararea semipreparatelor folosite in patiserie
3. prepararea aluaturilor pentru produse fainoase
4. prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie
5. prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase
6. coacerea si uscarea
7. precuratirea si conservarea cerealelor
8. pregatirea cerealelor pentru macinis
9. pregatirea materiilor prime si auxiliare
10. prepararea aluatului
11. prelucrarea aluatului
DURATA CURS 3 LUNI
PRET CURS 600 RON
Pentru a vizualiza datele companiei
P***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginP***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Educatie/Training/Media » Cursuri Calificare Recalificare si Perfectionare
PRODUSE ASEMANATOARE CU BRUTAR - PATISER - PREPARATOR PRODUSE FAINOASE
COFETAR - PATISER
Cursul este adresat celor care se ocupa de producerea produselor de cofetarie- patiserie si celor care doresc sa se ...
BUCATAR
UNITATILE DE COMPETENTA
Competente fundamentale
1. Comunicarea la locul de munca
2. Desfasurarea muncii in ...
LUCRATOR IN COMERT
Cursul este adresat celor care in domeniul comercial se ocupa de vanzari (in magazine, standuri, targuri. etc), pentru o ...
TAMPLAR UNIVERSAL
UNITATI DE COMPETENTA
1. Aplicarea formei de lucru in echipa
2. Aplicarea normelor si principiilor de ...
OSPATAR (CHELNER) VANZATOR IN UNITATI DE...
UNITATILE DE COMPETENTA
- Comunicarea interactiva la locul de munca
- Efectuarea muncii in echipa
- Aplicarea NPM si ...
RECEPTIONER - HOTEL
Receptionerul este persoana care se ocupa cu protocolul de primire, inregistrarea si cazarea clientilor
UNITATILE DE ...
FORMATOR DE FORMATOR
Constructia acestui curs ofera participantilor posibilitatea de a-si forma sau exersa abilitati in proiectarea ...
TEHNICIAN IN CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBL...
UNITATI DE COMPETENTA
NIVELUL I
Competente generale in domeniul constructiilor:
1. Comunicare si ...
INSPECTOR PROTECTIA MUNCII
Cursul se adreseaza specialistilor care lucreaza; in cadrul unei unitati urmarind organizarea, coordonarea si ...
BRUTAR - PATISER - PREPARATOR PRODUSE FAINOASE ESTE LISTAT IN:
BRUTAR - PATISER - PREPARATOR PRODUSE FAINOASE - PRODUSE SIMILARE