Inscrie firma »
Grasimea de prajit TF este creata special pentru prajirea cipsurilor din cartofi, a alunelor si a produselor pe baza de cereale sau de orez.

Grasimea de prajit TF este creata special pentru prajirea cipsurilor din cartofi, a alunelor si a produselor pe baza de cereale sau de orez.

Telefon: click aici0788.310.480
Persona Contact:
claudiu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Grasimea de prajit TF este creata special pentru prajirea cipsurilor din cartofi, a alunelor si a produselor pe baza de cereale sau de orez.

Grasimea de prajit TF este creata special pentru prajirea cipsurilor din cartofi, a alunelor si a produselor pe baza de cereale sau de orez. Datorita punctului de topire scazut, produsele prajite in TF nu vor fi unsuroase cand vor fi consumate. Excelenta stabilitate a oxidarii grasimii TF reduce costurile prajirii si mareste numarul de prajiri.
Ambalare: Produsul este ambalat in butoaie cu greutatea de 190 kg.
Produsul este livrat impreuna cu certificatul de conformitate si buletinul de analiza al acestuia. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei. Pret/tona fara TVA 899 USD
Specificatii tehnice ale produsului:
- acizi grasi (ca palmitic): 0.10% max.
- umiditate si impuritati: 0.10% max
- culoare: 2,5 rosu max.
- punct de topire 25-290C
Oferta este valabila la o comanda minima de 1 container 20ft.(96 butoaie x 190 kg).
Va multumim pentru studiul ofertei noastre, asteptam cu mare interes decizia dumneavoastra de a colabora si proba calitatea si eficienta produselor noastre.

PREZENTARE advance int.co
LIGHT
MEMBER
advance int.co
6 397 accesari
Persoana de contact: claudiu
Adresa postala: Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0788.310.480
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate

PRODUSE ASEMANATOARE CU GRASIMEA DE PRAJIT TF ESTE CREATA SPECIAL PENTRU PRAJIREA CIPSURILOR DIN CARTOFI, A ALUNELOR SI A PRODUSELOR PE BAZA DE CEREALE SAU DE OREZ.

Societate importatoare de grasimi vegetale de palmierSocietate importatoare de grasimi vegetale de palmier
Societate importatoare de grasimi vegeta...
Grasime nehidrogenata de palmier pentru patiserie, panificatie, aluaturi, prajiri industriale etc.Pret/kg fara TVA 0,79 ...

GRASIMEA DE PRAJIT TF ESTE CREATA SPECIAL PENTRU PRAJIREA CIPSURILOR DIN CARTOFI, A ALUNELOR SI A PRODUSELOR PE BAZA DE CEREALE SAU DE OREZ. ESTE LISTAT IN: