Inscrie firma »
VORG Team - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, contactelor, documentelor pentru maximizarea productivitatii si a colaborarii.

VORG Team - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, contactelor, documentelor pentru maximizarea productivitatii si a colaborarii.

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare VORG Team - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, contactelor, documentelor pentru maximizarea productivitatii si a colaborarii.

Functionalitati

- Accesarea cu usurinta a informatiilor. Toate obiectele suporta cautarea avansata a textelor. Specificati textul ce doriti sa fie cautat si motorul avansat de cautare gaseste si returneaza combinatiile posibile de perechi atribut - valoare. In plus, rezultatele cautarii pot fi cu eleganta organizate in directoare virtuale.

- Navigare rapida. Panelurile de navigare in stil Microsoft Outlook confera accesarea cu usurinta a Contactelor, Calendarelor, Activitatilor, Notelor, Documentelor si a altor informatii similar grupate.

- Organizare. Permite stocarea si accesarea obiectelor dumneavoastra in mod grupat, prin intermediul directoarelor.

- Gestiunea documentelor. Permite importarea in baza de date a structurilor de fisiere si directoare din sistemul de operare. Cu o singura apasare de buton, puteti importa o intreaga structura de directoare, pastrand nealterata ierarhia dumneavoastra de fisiere si directoare.

- Notificari. Cand activitatile planificate devin scadente sau cand intalnirile programate sunt pe punctul de a incepe, VORG va va notifica.

- Munca desfasurata in echipa. Accesati si utilizati cu maxima eficienta calendare partajate de oricare alt utilizator, vizualizand oricate calendare doriti in acelasi timp. Puteti crea si gestiona calendare la nivel de echipa. Aveti posibilitatea de a va organiza eficient munca creand, partajand si atribuind activitati.

- Securitatea avansata a informatiilor. VORG are la baza sistemul Vertikal Systems de control al accesului la informatii pe baza de roluri. Puteti gestiona usor si eficient Utilizatori, Grupuri de utilizatori, Roluri si partajarea Entitatilor.

- Utilizare eleganta a rapoartelor. Puteti cu usurinta executa sau eventual modifica sabloanele de rapoarte disponibile implicit, sau puteti crea orice tipuri de rapoarte doriti.

- Compatibilitate baze de date. Access, MSDE and Microsoft SQL Server, MySql.
PREZENTARE V***************
MEMBRU
GRATUIT
V***************
7 202 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
V***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Servicii Software

PRODUSE ASEMANATOARE CU VORG TEAM - SOLUTIE INTEGRATA PENTRU GESTIONAREA SI ORGANIZAREA EVENIMENTELOR PROGRAMATE, ACTIVITATILOR, CONTACTELOR, DOCUMENTELOR PENTRU MAXIMIZAREA PRODUCTIVITATII SI A COLABORARII.

VORG Express - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, notelor, contactelor, documentelor si a altor informatii (distribuit gratuit !!).VORG Express - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, notelor, contactelor, documentelor si a altor informatii (distribuit gratuit !!).
VORG Express - solutie integrata pentru ...
Functionalitati - Accesarea cu usurinta a informatiilor. Toate obiectele suporta cautarea avansata a textelor. ...
VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.
VORG Financial combina intr-un mod inova...
VORG Financial reprezinta un suport pentru intreaga activitate a traderilor profesionisti precum si a investitorilor ...
Patient Manager - aplicatie software de ultima generatie pentru gestionarea datelor clinicePatient Manager - aplicatie software de ultima generatie pentru gestionarea datelor clinice
Patient Manager - aplicatie software de ...
Patient Manager (http://www.vertikalsystems.ro/ro/products/pm/pmadvanced.htm) este o solutie completa ce include ...

VORG TEAM - SOLUTIE INTEGRATA PENTRU GESTIONAREA SI ORGANIZAREA EVENIMENTELOR PROGRAMATE, ACTIVITATILOR, CONTACTELOR, DOCUMENTELOR PENTRU MAXIMIZAREA PRODUCTIVITATII SI A COLABORARII. ESTE LISTAT IN: