Inscrie firma »
 

Prezentare SC Love2Travel SRL

Am decis sa demaram acest proiect in urma unor experiente personale mai putin placute in care planurile de vacanta aproape ca au fost stricate cu putin inainte de data stabilita de plecare.
Ti s-a intamplat si tie sa nu te sincronizezi cu prietenii cu care ti-ai fi dorit sa iti petreci vacanta sau mai mult, nu ai avut cu cu cine pleca?. Chiar daca n-ai fost pus in astfel de situatii, portalul Love2Travel.ro iti ofera mijloacele prin care calatoriile tale vor iesi asa cum ti-ai propus si cu siguranta ti-o vei petrece alaturi de partenerii doriti.

Membrii Love2Travel.

Sunt persoanele care impartasesc aceleasi dorinte si sunt dornice de experiente noi alaturi de tine. In Comunitatea Love 2 Travel poti sa comunici cu ceilalti turisti si sa iti faci prieteni dintre acestia. Evalueaza profilele celorlalti membri si vei fi vizionat la randul tau de cat mai multi din acestia si poate astfel vei porni la drum alaturi de noi.
Pozele si cuvintele fac totul! Descrie-te cat mai detaliat in profilul personal , adauga-ti pozele personale si tema de vacanta si GATA..esti membru Love 2 Travel Romania.
E simplu de utilizat si cel mai importanta folosirea portalului Love2Travel.ro e GRATUITA pentru toti. - Inscrie-te acum!!

Grupurile tale turistice

Este o inovatie marca -Love2Travel. Iti da posibilitatea inregistrarii propriilor planuri de vacanta la care poti invita prietenii si cunostintele tale sau ceilalti membri Love 2 Travel. Ai plecat vreodata alaturi de un grup realizat de o agentie turistica iar vacanta ta nu a fost tocmai reusita?
Acum iti construiesti propriul grup de vacante si inviti doar acei membri care corespund dorintelor tale sau mai mult, te poti afilia unui grup deja format si pleci in vacanta cu membrii acestuia.
Cu cat un grup e mai mare cu atat partenerii nostri vor oferi o reducere substantiala la ofertele turistice propuse.

Memoriile unei vacante perfecte sau mai putin perfecte -
Isi gasesc locul in blogul tau. Invata si pe altii din experienta ta si inspira-te de la ceilalti membri pentru a afla cele mai bune destinatii, oferte, hoteluri, locuri de distractie si cumparaturi, preturi, traditii si cultura , rafinamente culinare ale bucatariei traditionale sau alte Tips & Tricks.

Albumul vacantei tale..

Este la mare pret pentru membri cat si pentru vizitatori. Amintirile tale sunt pastrate acum pe portalul Love2Travel si principala sursa de planificare a calatoriilor celorlalti membri catre destinatiile atinse de tine. Adaugarea albumului tau va fi apreciata pozitiv de vizitatori si de catre Echipa Love2Travel prin cresterea rank-ului. Dorim sa vedem pe unde ai umblat si ce ai vazut si sa ne inspiram de la tine.


Dorim sa crestem si sa iti oferim cele mai noi si inovative servicii. Propunerile tale pentru dezvoltarea sitului sunt binevenite prin intermediul formularului de contact. Echipa Love2Travel lucreaza la implementarea dorintelor tale si astfel in cel mai scurt timp vei descoperi toate acele elemente ce te vor ajuta in planificarea cat mai usoara a vacantelor tale.
Avem o multime de idei de pus in practica si fara a oferi mai multe detalii va pot spune ca in cel mai scurt timp pe portalul nostru vei gasi raspunsul la cele mai multe intrebari legate de oferte pentru cazare si transport, atractii si locuri de interes, cultura si evenimente pentru toate destinatiile turistice si bineinteles cele mai bune pachete de oferte turistice puse la dispozitie de partenerii nostri.

Invita-ti prietenii alaturi de tine si de noi si astfel vom construi cea mai mare si interesanta Comunitate Turistica din Romania.



Daca esti interesat de parteneriat cu situl nostru viziteaza pagina principala si trimite-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact.

Cea mai buna oferta pentru promovarea produselor si serviciilor turistice.
Te asteptam
PREZENTARE SC Love2Travel SRL
LIGHT
MEMBER
SC Love2Travel SRL
1 356 accesari
Persoana de contact: Silviu Balan
Adresa postala: George Valsan 6
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0723272759
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Turism afaceri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LOVE2TRAVEL SRL

Oferta firmei SC Love2Travel SRL nu contine nici un produs sau serviciu