Inscrie firma »
Furtun injectie rasina

Furtun injectie rasina

Tip produs: rasina | sistem realibitare cladire | injectie rasina
Telefon: click aici0231522525
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
silegeanu catalin
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Furtun injectie rasina

Furtunul de injectie Leschuplast GLT i-
este un sistem economic de injectie pentru etanseizarea corespunzatoare planului de imbinare. Poate fi injectat cu rasini de injectie sau cu suspensie de ciment.Structura / principiul de functionare


Protectia de plastic spongioasa previne penetrarea urmelor de ciment in canalul de injectie si colmatarea acestuia. La procedura de injectie se injecteaza produsul printr-o spirala, ca miezul furtunului sa comunice cu orificiile de injectie. Prin presiunea de injectie se deschide un spatiu prin perforare in protectia de plastic spongioasa si produsul injectat poate sa infiltreze tot spatiul disponibil.
Teava, -cuibul- de pietris si desirarile din sectorul furtunului si al imbinarii sunt umplute.
Descriere fig. 1 pag.2 original:
1. canal de injectie (diametru intern de 6 mm)
2. miez furtun spiralat din PVC, pentru admisia presiunii fluidului
3. protectia de plastic spongioasa ca membrane de etanseizare, pentru a preveni penetrarea urmelor de ciment.
4. spatiu spiralat in miezul de plastic al furtunului, ca deschiderea injectiei, pentru produsul de injectie.
5. fantele perforate intercalate garanteaza in mod egal deplasarea produsului injectat.

Brevetele actuale demonstreaza siguranta inalta de functionare a acestui produs, in legatura cu rasina de injectie IH 81, si formeaza baza pentru recunoasterea supravegherii generale pe santier. La testele de laborator s-a sigilat cu furtunul si cu rasina de injectie, la presiuni ale apei cuprinse intre 10-100 bari.Furtunul de injectie Leschuplast GLT 5/13
creeaza premisele pentru realizarea etansarii imbinarilor in beton, cu rasini de injectare corespunzatoare.

Structura / principiul de functionare
Consta intr-un miez de plastic, prevazut cu o protectie dintr-o tesatura, care impiedica penetrarea resturilor de ciment, permeabil la apasare, pentru rasina de vascoza.
Teava, -cuibul- de pietris si desirarile din sectorul furtunului si al imbinarii sunt umplute.

Avantaje ale furtunului de injectie
- ajustare variabila la dezvoltarea imbinarii
- confectionare simpla pe locul de constructie
- posibilitate de combinare cu alte sisteme de etanseizare

Brevetele actuale demonstreaza siguranta inalta de functionare a acestui produs, in legatura cu rasina de injectie IH 81, si formeaza baza pentru recunoasterea supravegherii generale pe santier. La testele de laborator se poate sigila cu furtunul si cu rasina de injectie, la presiuni ale apei cuprinse intre 10-100 bari.

Conform regulilor de setare valabile, se recomanda lungimea sistemului de maxim 10 m.
Furtunul de injectie se monteaza pe o suprafata de beton intarita, in sectorul imbinarii. Pe baza inaltei sale flexibilitati, se ajusteaza bine reliefului constructiei, de ex. se poate mula pe o raza ingusta. Un pasaj simplu fara o raza ingusta si circuite inchise este de preferat.
Furtunul de injectie se pozeaza central in imbinarea de constructie. La grosimi mai mari ale elementului de constructie se poate amplasa furtunul la o distanta de 20-30 cm de la partea suprafetei expuse apei.
In sectorul de tranzitie intre doua sectiuni ale furtunului se pot intrepatrunde furtunurile de injectie la o distanta paralela de ~ 5 cm.
Un furtun de injectie confectionat se poate modifica prin apasare, respectiv aerisire, incat sectorul de tranzitie intre apasare si aerisire este betonat complet cu o protectie minima de beton de 5 cm.
Furtunul de injectie trebuie sa ramana in contact cu toata suprafata de beton. Furtunul, ca si injectia si aerisirea trebuie sa fie pozate de asa maniera, incat sa nu fie gatuite sau comprimate. Sectiunile furtunului defecte trebuiesc schimbate.
Dispozitivul de siguranta al furtunului de injectie impotriva modificarii sau umezirii este insotit de cuie speciale de fixare, care sunt fixate in gauri prealabile, sau cu cleme de teava, care sunt fixate in mijlocul sectiunii.
Elemente de fixare se dispun la max. 20 cm. In sectorul unghiular sau de raza mica se alege o distanta de fixare mai mica, corespunzatoare.
In sectorul de incrucisare de la cele doua furtunuri de injectie, cel superior se echipeaza cu o banda impermeabila pe o latime de circa 15 cm, ca sa previna o apasare reciproca.
Un furtun de injectie confectionat este alternative: din beton sau se fixeaza in doze de siguranta.
In locul injectarii sau aerisirii se poate modifica de asemenea si garnitura ca conectari de injectie. Garnitura se bate in cuie cu flansa laterala pe un cofraj, furtunul de injectie se introduce in garnitura direct si fixata.
Dozele de securitate sau garniturile se aranjeaza la etanseizarile orizontale cu 15 cm deasupra, respective la etanseizarile verticale langa imbinari.
La executarea cu doze de siguranta se introduce injectia sau aerisirea cu ~ 10 cm in doze, asa incat capetele de presare sa fie accesibile.
Pozitionarea garniturii si pozarea furtunului trebuie sa se efectueze conform documentelor (planul de amplasare).

Rasina PUR IH 81
De o inalta calitate, fara solventi, din doua componente pe baza poliuretanica, asigura stabilitatea presiunii si neporozitatea plasticului .

Date tehnice
- din doua componente (MV 1:1)
- procesarea cu pompa de injectie 1K sau cu o parghie manuala

IH 81 Componente A Componente B Amestec A+B
Vascozitate ~ 250mPa la 25 grade ~ 250mPa la 25 grade ~ 250mPa la 25 grade
Densitate ~ 1 g/cm3 la 20 grade ~ 1,07 g/cm3 la 20 grade ~ 1,04 g/cm3 la 20 grade
Culoare Galben, transparent Maro
Solubil in Solvent Solvent
Timp de reactie 120-180 min. la 20 grade


Rasina spumanta de injectie IS 810
Material de injectie fara solventi pe baza poliuretanica, care reactioneaza cu apa la o soliditate inalta, la flexibilitate inalta, spuma poroasa.
Prin timpul sau prelungit de inductie, se afla in situatia in care se distribuie in cavitatea fina si in fragmente. Prin calitatea sa hidrofoba se garanteaza dezvoltarea spumei la cantitati mari de apa. Este potrivita ca etansare contra apei, in beton sau in piatra. Se recomanda o injectare ulterioara cu IH 81 pentru o etanseizare de durata.

Date tehnice:
- din doua componente (MV 10:1)
- procesarea cu pompa de injectie 1K sau cu o parghie manuala
IS 810 Componenta A Componenta B Amestec A+B
Vascozitate ~ 1000 mPa la 23 grade ~ 100mPa la 23 grade
~ 500mPa la 23 grade
Densitate 1.10 g/cm3 1 g/cm3 1.07 g / cm3
Culoare Maro incolor
Solubil in
Timp de reactie
Timp debut: 15-25 s
Timp ascendent: 1-2 min
Ajustare timp: 2-4 min

Curatitorul IR 88 este un amestec de solventi, pentru curatarea mecanismelor la procesarea PUR, rasini etc. Nu contine hidrocarburi de halogen si este degradabil biologic, avand o toxicitate redusa.

Agentul de conservare al mecanismului IP 88 este un amestec de plastic, pentru ingrijirea si pastrarea pompelor, furtunurilor etc., cu care se transporta rasini sau PUR reactivi.

Cauciucurile de sursa Leschuplast GLT sunt profiluri de sursa, care sunt incorporate in constructii de beton, conform planului de etanseizare la imbinari. La contactul cu apa se impregneaza cauciucurile de sursa si etanseizeaza imbinarile in cazul presiunii ridicate a apei.

Structura / principiul de functionare
Baza materiala este acrilatpolimerica puternic flexibila, care poate stoca apa sub volum crescut, in structura ei moleculara. La contact cu apa se dezvolta un volum crescut tridimensional - 200 % - , fara ca structura omogena a matricei polimere sa se modifice. Prin procesul de extensie se apasa cauciucul de sursa la suprafata inconjuratoare si etanseizeaza imbinarile impotriva presiunii ridicate a apei.

Avantaje ale cauciucului de sursa:
- calitate fiabila
- comportament de sursa reversibil
- compatibilitate chimica remarcabila


Brevetele actuale demonstreaza siguranta inalta de functionare a acestui produs si formeaza baza pentru recunoasterea supravegherii generale pe santier. La testele de laborator se poate plumbui cu furtunul si cu rasina de injectie, la presiuni ale apei cuprinse intre 10-100 bari.

Indicatii de utilizare:
Suportul trebuie sa fie curat, fara grasimi.
Urmele de apa trebuie uscate pe suprafata, anterior aplicatiei cauciucului de sursa. Betonarea trebuie sa aiba loc in cel mai scurt timp de la instalare (expandare prematura evitata cauzata de efectul de ploaie). La imbinarea orizontala, in care apa reziduala poate sta mai mult timp, banda de sursa este acoperita cu o folie.
Cauciucurile de sursa sunt lipite pe toata suprafata pregatita cu adeziv de montaj. La denivelari mai mari are loc o lipire cu o pasta de sursa dintr-o singura componenta. Cauciucul de sursa trebuie sa stea asezat pe toata lungimea sa pe suport, ca sa se excluda neplaceri ulterioare.
Protectia de beton trebuie sa se ridice la cel putin 8 cm. Pentru grosimi ale elementului de constructie pana la 30 cm, instalarea se face in mijloc, la cele de peste 30 cm se supravegheaza ca protectia minima de beton sa fie pe partea laterala a elementului de constructie. Impactul celor doua cauciucuri de sursa este implementat in bucsa. La betonare trebuie avut grija ca cauciucul de sursa sa fie total betonat.
Inelele de imbinare si bucsele de etanseitate sunt special concepute si create pentru etanseizarea cazurilor de fixare a unghiurilor din ciment fibrat si plastic, care sunt produse din acelasi material puternic flexibil, ca si cauciucurile de sursa.

Inelul de imbinare de sursa pentru ciment fibrat- fixarea unghiurilor - diametru 43 mm
Inelul de imbinare de sursa pentru plastic - diametru 26 mm
Bucsele de etanseizare de sursa pentru FZ + KS fixare unghiuri - diametru 23 mm

Instructiuni de utilizare
Inelele de imbinare se instaleaza dupa fixarea unghiurilor la mijloc. La betonare se va avea grija ca inelele sa fie complet betonate.

Pasta de sursa dintr-o singura componenta este o masa de etanseizare pe baza poliuretanica, care este potrivita pentru etanseizarea imbinarilor: de ex., pentru conectari beton - grinda otel sau pentru penetrare zid de catre tevi. Grosimea de procesare uzuala a stratului aplicat este de 5-10 mm. Timpul de intarire pana la betonare trebuie sa se ridice la cel putin 24 ore.

Stocarea
Toate produsele noastre trebuie ferite de umezeala.

Pag.3 original-fig.1
- miez plastic perforat (protectie din tesatura)

Pag.4 original - fig.1
- doza de siguranta(jos) si final apasat (sus)
- fig.2 - gresit (reziduuri sub furtun)
- fig.3 - cuie de fixare (stanga) si cuie furtun
- fig.4 - banda de lipire

Pag.6
- fig.3 - adeziv montare
- fig.4 - gresit (reziduuri sub furtun)

Pag.7 - fig.1 - inel de imbinare, fixare unghiuri, bucse de etanseitate
- fig.2 - mortar de poza, inel de imbinare, fixare unghiuri, bucse de etanseitate
- fig.3 - pasta de sursa, dintr-o singura componenta
PREZENTARE HIDROPLASTO
LIGHT
MEMBER
HIDROPLASTO
263 179 accesari
Persoana de contact: silegeanu catalin
Adresa postala: Pacea nr. 26
Localitate: BOTOSANI, Botosani
Telefon: click aici 0231522525
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 0231/522526
Website:

Activitate firma: profile etansare - profile dilatatie - aparate reazem

PRODUSE ASEMANATOARE CU FURTUN INJECTIE RASINA

Profile etansare cu banda hidrofilica incorporataProfile etansare cu banda hidrofilica incorporata
Profile etansare cu banda hidrofilica in...
Combinatia profilelor hidroizolante de expansiune rezulta intr-un profil hidroizolant de expansiune intern alcatuit din ...
RON 1
Combinatie de profile hidroizolante (KDB) cu furtun LP GLT integratCombinatie de profile hidroizolante (KDB) cu furtun LP GLT integrat
Combinatie de profile hidroizolante (KDB...
Aplicatii: Combinatia profilelor hidroizolante de expansiune rezulta intr-un profil hidroizolant de expansiune intern ...
Sisteme etansareSisteme etansare
Sisteme etansare
sisteme de etansare a rosturilor,furtunuri de injectie,protectie impotriva corodarii si vibratiei barajelor LESCHUPLAST ...
Sisteme hidroizolatii completeSisteme hidroizolatii complete
Sisteme hidroizolatii complete
Durata in timp a oricarui constructii depinde de folosirea unor materiale de inalta calitate si respectarea solutiilor ...
Sisteme de hidroizolatieSisteme de hidroizolatie
Sisteme de hidroizolatie
Durata in timp a oricarui constructii depinde de folosirea unor materiale de inalta calitate si respectarea solutiilor ...
Cordon expandabilCordon expandabil
Cordon expandabil
Leschuplast-cordon expandabilBanda de marcare de 2,5 grosime se afla la o inaltime de 2,5 cm 5,0 cm si serveste ca ...
Tuburi imbinariTuburi imbinari
Tuburi imbinari
Sectiune transversala a unui garaj subteran cu mai multi pereti in beton impermeabil. Profile hidroizolante, ...
Put de plastic Poly 400 - completPut de plastic Poly 400 - complet
Put de plastic Poly 400 - complet
Put de plastic Poly 400 - complet are diametru intern 38 cm, cu racord la conducta goala impermeabila la presiunea apei ...
RON 1
Hidroizolatii - Profile imbinari cu acoperireHidroizolatii - Profile imbinari cu acoperire
Hidroizolatii - Profile imbinari cu acop...
Profilele de imbinari cu acoperire se folosesc la imbinarea superioara a rosturilor mobile la constructii din ...